Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 2011 tot 2015
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

Rusland blijft GOUD kopen: 18,7 ton in december

De centrale bank van Rusland heeft in december opnieuw GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de laatste cijfers van het IMF. De afgelopen maand groeide de totale GOUDvoorraad van Rusland van 38,2 naar 38,8 miljoen troy ounce, een toename van omgerekend 18,66 ton. De totale GOUDreserve van Rusland groeit daarmee naar omgerekend 1.206,8 ton.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

Market Update (23 januari 2015)

Stimuleringsprogramma ECB drukt euro naar laagste niveau in 11 jaar. Rente op staatsobligaties daalt, GOUDprijs en aandelenkoersen schieten omhoog. Verder in het nieuws: China bouwt hogesnelheidslijn van Beijing naar Moskou en Rusland koopt opnieuw GOUD bij.

Bron:
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

De week van Bitcoin #60: Live Q&A met Willem Middelkoop, Zwitserland, GOUD, QE en meer

Deze week een fijne aflevering met Willem Middelkoop als special guest. Samen met Paul Buitink en cohosts Jop Hartog en Hadjar Benmiloud gaan ze weer lekker los. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij het werk van Willem Middelkoop en zijn lezing "patronen van bedrog". Verder wordt er gesproken over QE, Zwitserland, Griekenland, GOUD, geldcreatie en Uiteraard Bitcoin. En voordat je het weet is zo'n uurtje alweer voorbij. Tot de volgende keer Willem?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 22 januari 2015

GOUDprijs in euro dit jaar al 15 % hoger

De GOUDprijs kent een fantastische start dit jaar en vooral in euro’s … tot nader order nog steeds de munt waarmee wij betalen. De GOUDprijs steeg dit jaar al sterk in dollar termen en de euro verloor fors waarde ten opzichte van die dollar. Dit resulteert dan uiteindelijk in een forse stijging van de GOUDprijs in euro.

We zagen het al in Venezuela, Japan, Rusland, Iran … als de munt fors in waarde begint te dalen, is GOUD het enige dat zijn koopkracht kan bewaren. Wie zijn euro’s op zijn bankrekening graag steeds minder waard wil zien worden, mag dat uiteraard doen. We houden niemand tegen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$