Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8074 artikelen gevonden. Artikel 2011 tot 2015
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 december 2014

Wetteloze manipulatie van GOUD en Zilver

De Federal Reserve, via zijn satellietbanken, gebruikt ongedekte termijn contracten om de prijs van GOUD en zilver tot in het oneindige te manipuleren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 december 2014

GOUD is voer voor psychologen

Het land met de wereldreservemunt ontkoppelde GOUD aan zijn munt 43 jaar geleden. Tot op heden heeft Amerika deze strategie blijven volgen en heeft eerder een aversie van GOUD. Er zijn signalen dat de GOUDprijs door Amerika onderdrukt wordt.

De opkomende landen, China en Rusland op kop, kopen echter agressief GOUD. Vooral ingegeven door het besef dat het financieel systeem zeer fragiel is. Ze zoeken hun weg naar GOUD.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 24 december 2014

Chinese GOUDmijnen schroeven productie op

Ondanks de daling van de GOUDprijs blijven Chinese GOUDmijnen hun productie opschroeven. Terwijl de wereldwijde productie van GOUDmijnen dit jaar met 3,4% stijgt, zal die in China met ongeveer 15% toenemen. Vorig jaar steeg de GOUDmijnproductie van China naar een record van 428 ton, maar volgens de laatste schattingen van de China Gold Association kan het volume dit jaar nog verder toenemen tot 470 ton.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 24 december 2014

Market Update (24 december 2014)

Market Update (24 december 2014) - Rusland roept grote bedrijven op dollars te verkopen, Saoedi-Arabie probeert fracking de nek om te draaien, Bitcoin was een slechte belegging en GOUDvoorraad in ETF's opnieuw gedaald.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 december 2014

2014: GOUD deed het goed, de dollar deed het beter en de Russische MICEX biedt kansen

GOUD zocht de afgelopen dagen wederom negatief territorium op om het jaar negatief te gaan eindigen. Hoogstwaarschijnlijk onder de zwaar bevochten $1200. Een stabilisatie van de Russische economische crisis, record hoogtes van de Dow Jones boven de 18000! en een sterke dollar wogen zwaar op het edelmetaal.

Maar ook al is 2014 het jaar van de dollar geworden, GOUD eindigt als goede tweede.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$