Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 2011 tot 2015
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 10 januari 2015

Waarom iedere belegger GOUD moet hebben

Het was een zware start voor aandelen, olie en de euro die vrijwel allemaal omlaag zijn gegaan in de eerste dagen van het jaar. Precies het tegenovergestelde geldt voor GOUD, dat 2015 goed is begonnen.

Zowel GOUD, als de populaire SPDR Gold Shares ETF en Newmont Mining zijn dit jaar gestegen. Newmont Mining was eerder deze week nog een van de best presterende aandelen uit de S&P 500 dit jaar tot nu toe. GOUD glittert. Maar kan de rally in GOUD aanhouden dit jaar?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 9 januari 2015

‘De toekomst voor GOUD is rooskleurig’

Voor Robert Kiyosaki is het duidelijk: verlaat de aandelenmarkten! Het is een duidelijke boodschap die Kiyosaki in zijn nieuwste boek Second Chance verkondigt. ‘Cash will become trash’, stelt de schrijver dan ook.

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 9 januari 2015

‘Over 20 jaar bestaat de helft van de huidige banen niet meer’

Mensen met een baan voor het leven, die verdwijnen. Brand: “Medewerkers pamperen zodat je ze na vijftig jaar een GOUDen horloges kunt geven, dat zal veel minder voorkomen. Wat wij nu uitvinden, bestaat over twee jaar al niet meer. Misschien hebben we dan weer heel andere mensen nodig.”

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 9 januari 2015

Chinezen kopen GOUD in aanloop naar Chinees nieuwjaar

In China steeg de premie op GOUD de afgelopen week, omdat juweliers, GOUDhandelaren en banken hun voorraden aanvullen in de aanloop naar het Chinese Nieuwjaar. Op de Shanghai Gold Exchange, het belangrijkste handelsplatform voor fysiek GOUD, steeg de premie in een week tijd van $4 naar $7 per troy ounce. Volgens Reuters is de toegenomen vraag naar GOUD in China een van de redenen geweest waarom de GOUDprijs boven de $1.200 per troy ounce gebleven is.

Bron: Goud-Portal.nl
Geplaatst: donderdag 8 januari 2015

Derivatencomplex van 600 biljoen met 15% exposure in energiesector

Wanneer deze bubbel klapt, zal 2008 nog maar een voorproefje blijken te zijn vergeleken met de impact van de vernietiging van ons monetaire bestel. Geen wonder dat onder deze omstandigheden gold banning and bashing de mantra op Main Street en Wolf Street blijft. Het grootste schrikbeeld van de elites betreft immers een positieve GOUDprijsontwikkeling als significant signaal van het failliet van het systeem.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$