EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2016 tot 2020 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 9 maart 2015

GOUD zoeken aan de Rijn

GOUDzoekers maakten voorheen vaak verre reizen naar moeilijk toegankelijke gebieden, maar aan de oevers van de Rijn bij Krefeld kan het ook. Op nog geen 30 kilometer van de Nederlandse grens geeft Maurice Balt er les in GOUD zoeken.

[...]

Lees verder op De Telegraaf.nl
Geplaatst op: zaterdag 7 maart 2015

GOUDprijs en Euro omlaag na sterk banencijfer

GOUDprijs en Euro omlaag na sterk banencijfer VS 06 maart 2015 in GOUD

GOUDprijs en Euro omlaag na sterk banencijfer VS 06 maart 2015 in GOUD

GOUDprijs en Euro zijn vandaag sterk gedaald na bekendmaking van de werkgelegenheidscijfers in de VS. Volgens een meting van CNN Money was de gemiddelde verwachting dat er 235.000 banen bij kwamen in de VS. Het werkelijke cijfers was een stuk beter. In totaal kwamen er in februari 295.000 banen bij. Het werkeloosheidspercentage daalde naar 5,5%.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

Oekraïne verbiedt GOUDtransacties boven $125

De centrale bank van Oekraïne heeft onlangs opnieuw maatregelen aangekondigd om haar munt verder in bescherming te nemen. Dit om te voorkomen dat de munt nog verder het moeras inglijdt.

Om te beginnen is het voor Oekraïners niet meer mogelijk om dividenden uit het buitenland te incasseren. Ook het aankopen van buitenlandse valuta heeft de centrale bank beperkt tot een minimum. Verder zijn er limieten ingesteld voor bankbalansen op de interbancaire markt. Opvallende zijn de restricties die zijn ingesteld op het verhandelen van edelmetaal. Transacties boven de $125 zijn verboden in Oekraïne.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

India koopt minder GOUD door uitblijven lagere importheffing

Het besluit van de Indiase regering om de importheffing op GOUD voorlopig toch niet te verlagen heeft gezorgd voor een terugval in de import, zo meldt de Wall Street Journal. Was er in de laatste maanden van vorig jaar nog een sterk stijgende lijn te zien in de hoeveelheid geimporteerd GOUD, in december en januari was het volume beduidend lager. Speculaties over een mogelijke verlaging van de importheffing op GOUD zorgden ervoor dat Indiase GOUDhandelaren op de rem trapten en minder GOUD inkochten.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

Twee factoren waar GOUDbeleggers nu rekening mee moeten houden

Zal GOUD zijn waarde behouden en boven 1 200 USD per ounce blijven noteren? 

Zal GOUD zijn waarde behouden en boven 1 200 USD per ounce blijven noteren? 

Volgens Market Realist staat het edele metaal 37% lager dan in augustus 2011 – wat duidelijk een topperiode was voor GOUDbeleggers.

Een van de oorzaken voor het verval van GOUD is de sterker wordende dollar. Daar komt nog bij dat de vraag het wat laat afweten.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs