EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2016 tot 2020 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 18 februari 2015

Griekenland heeft gigantische reserves waaronder GOUD

De waarheid is dat Griekenland verre van arm is. Het heeft een GOUDvoorraad van 114 ton, de totale waarde daarvan bedraagt €5.1 miljard. Daarnaast heeft het enorme reserves onder de grond aan GOUD, olie en gas. Dat maakt Griekenland tot een van de meest rijke landen in de eurozone.

Het zou zo maar kunnen dat Varoufakis troef in de onderhandelingen met de ministers van financiën dit gegeven zijn. Varoufakis geeft aan dat hij Griekenland graag bij de eurozone ziet blijven. Maar daarnaast is het geen persoon om concessies te vragen waar het essentiële punten betreft. Een minister die bij verkiezingsbeloftes blijft, een verfrissing.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 17 februari 2015

Ex-CEO UBS is positief op GOUD en Bitcoin

Het is waarschijnlijk één van de meer verrassende interviews met een topman uit de financiële industrie in lange tijd. De ex-CEO van UBS en Credit Suisse, Oswald Gruebel, heeft zich namelijk openlijk uitgesproken over steun voor de Bitcoin.

Oswald Gruebel sprak met Cash.ch en uitte in dat gesprek zijn kritiek op het onvermogen van banken om economische crises te voorkomen. Verder sprak hij zich voor beleggers op de lange termijn juist positief uit over GOUD en Bitcoin. Hij noemde het geweldige kansen voor de lange termijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 februari 2015

Cijfers Shanghai Gold Exchange overschatten Chinese GOUDmarkt

Volgens analist Philip Klapwijk van Precious Metals Insights zijn de cijfers van de Shanghai Gold Exchange niet te vergelijken met de totale vraag naar fysiek GOUD in China. Dat zei de analist tijdens het 2015 Reuters Global Gold Forum in een vraaggesprek over de Chinese GOUDmarkt.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 februari 2015

Gold Trail: Nieuwe perceptie van waarde (Deel XXXI)

Net als in 1971 stevenen we af op een moment waarop de claims op GOUD niet nagekomen zullen worden. In 1971 verbrak Nixon de belofte om dollars uit het buitenland om te wisselen voor GOUD en in de toekomst zal blijken dat GOUDcontracten geen claim leggen op fysiek GOUD. FOA voorziet een alsmaar stijgende dollarkoers die niet meer door de Federal Reserve bestreden kan worden met een kunstmatig opgewekte recessie. Lees het nieuwste deel van de Gold Trail vertaling op Marketupdate!

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 februari 2015

GOUD verder onder druk ?

De grote hedge funds en andere speculanten hebben hun posities ten faveure van GOUD de afgelopen weken weer afgebouwd. Dit leidt meestal weer tot ...

Lees verder op TOV Hazel
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs