EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2036 tot 2040 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 2 maart 2015

GOUDmijnaandelen tips: ze stijgen 9 keer sneller dan de GOUDprijs

De laatste maanden bieden GOUDmijnaandelen weer een meerwaarde ten opzichte van GOUD. Tijdens de recente correctie van de GOUDprijs, bleven de GOUDmijnen nagenoeg ter plaatse. Dit betekent dat men niet meer bereid is de GOUDmijnaandelen te verkopen, ondanks een lagere GOUDprijs.

GOUD en zilver kenden een zeer sterke start van het jaar waarin de GOUDprijs $ 100 steeg en de zilverprijs $ 3. Maar de laatste weken hebben GOUD en zilver deze winst nagenoeg volledig moeten prijsgeven. Bij de GOUD- en zilvermijnen zien we echter een ander verhaal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 2 maart 2015

De obligatie-bubbel staat op springen: tijd voor GOUD

Obligaties gelden traditioneel als veilige havens voor investeerders die in tijden van laagconjunctuur niet goed weten waarheen. Zonder interessante interesten op de markt die signaleren waar de opportuniteiten zich bevinden stond de staatsbon altijd garant voor een degelijk rendement op lange termijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 1 maart 2015

GOUD en zilver report (Week 9)

De GOUDkoers steeg de afgelopen week van €1.056,43 naar €1.083,79 per troy ounce (+2,59%), terwijl de prijs van een kilo zilver van €458,77 naar €476,62 (+3,89%) wist te stijgen. De koersen van beide edelmetalen worden voor het grootste deel ondersteund door het opnieuw verzwakken van de euro ten opzichte van de dollar. Ook zijn de berichten over het uitblijven van een renteverhoging gunstig voor GOUD.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 28 februari 2015

GOUD maakt een comeback, je moet alleen wel 2 jaar geduld hebben

GOUD zal het komende jaar verder onder druk komen te staan dankzij de Federal Reserve die steeds dichter bij het verhogen van de rentetarieven komt. De vooruitzichten voor GOUD zien er echter veelbelovend uit voor de komende jaren, dat zegt Bank of America Merrill Lynch.

‘Op dit moment zijn beleggers niet in de stemming om GOUD aan te houden omdat ze denken dat de Amerikaanse Fed de rentes zal verhogen. Ik denk daarom dat GOUD in de komende 3 maanden een neerwaarts risico heeft en naar de 1100 dollar per ounce kan gaan’, vertelt Franciso Blanch, grondstoffenanalist bij Bank of America Merrill Lynch. ‘Kijk je echter naar een termijn van 2 of 3 jaar, dan zien de dingen er een stuk rooskleuriger uit voor GOUD.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 28 februari 2015
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs