Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8163 artikelen gevonden. Artikel 2046 tot 2050
Bron: CD Fund.com
Geplaatst: woensdag 14 januari 2015

GOUDproducenten nog nooit zo ondergewaardeerd

Een analyse van de Canadese Scotiabank over de onderwaardering in de GOUDsector komt tot de conclusie dat er de afgelopen 30 jaar geen betere tijd is geweest om GOUDaandelen te kopen dan nu. Scotia ondersteunt haar analyse met een aantal grafieken waaruit blijkt dat zelfs tijdens de crash van 2008, noch tijdens de extreme bear-markt rond het millennium, de onderwaardering van GOUDproducenten zo groot was als vandaag.

De eerste grafiek laat een ratio zien tussen de gemiddelde waarde van een geproduceerde ounce GOUD (EV/oz), en de GOUDprijs zelf. Dus wat betaal je voor GOUDproductie in relatie tot de GOUDprijs. Scotia geeft aan dat producenten op dit moment een ounce GOUD produceren die gewaardeerd wordt op $3,600. Dit is drie keer de GOUDprijs, dus de ratio is 3.0x. Zoals de grafiek laat zien is deze lage waardering de afgelopen jaar niet voorgekomen. Ondanks de sterk gedaalde GOUDprijs van de afgelopen vier jaar.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: woensdag 14 januari 2015

Ruim 3.600.000 zilveren munten verkocht in 2 weken

Verkoop Zilveren Munten goed van start in 2015 14 januari 2015 in Zilver

Verkoop zilveren munten is in 2015 sterk van start gegaan volgens de laatste cijfers van de US Mint. Het Amerikaanse munthuis geeft sinds 1986 de meest populaire zilveren beleggingsmunt ter wereld uit. In 2014 brak de US Mint het oude record dat was gevestigd in 2013. Vorig jaar werden er ruim 44 miljoen ounces verkocht van de zilveren American Eagle. De GOUDen variant van de American Eagle werd afgelopen jaar juist minder verkocht dan in 2013. De verkoop zakte met 38%.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 14 januari 2015

Gold Trail: De weg naar vrijGOUD (Deel XXIX)

We gaan in 2015 verder waar we eind vorig jaar gebleven waren met de vertaling van de Gold Trail. In dit gedeelte beschrijft FOA dat een belangrijke steunpilaar voor het dollarsysteem afbrokkelt, namelijk de markt van papierGOUD. Met de introductie van de euro zullen Europese landen geen belangstelling meer hebben om de GOUDprijs omlaag te drukken.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 14 januari 2015

Market Update (14 januari 2015)

ECB mag obligaties Eurolanden kopen, EU overweegt versoepeling van sancties tegen Rusland, Saudi-Arabië schaart zich achter Chinese ontwikkelingsbank, Goldman Sachs verwacht verdere daling olieprijs en Marc  Faber ziet de GOUDprijs dit jaar 30% stijgen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 13 januari 2015

Waarom iedereen wat GOUD zou moeten hebben

Helaas wordt het begrip “GOUD” door enorm veel mensen verkeerd geïnterpreteerd. Mocht je nog geen GOUD bezitten, dan zou u wellicht dit artikel eens moeten lezen. Heb je vrienden of familieleden die GOUD maar onzin vinden, schuif ze dit artikel onder hun neus:Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$