EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2046 tot 2050 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 25 februari 2015

Toezichthouders in Zwitserland en VS buigen zich over manipulatie GOUDprijs

Het Amerikaanse ministerie van Justitie en de Commodities Futures Trading Commission (CFTC) zijn een onderzoek gestart naar de manipulatie van de GOUDprijs. Het belooft een grootschalig en diepgravend onderzoek te worden, want er zijn een groot aantal Amerikaanse en Europese banken bij betrokken. HSBC, Barclays, Goldman Sachs, UBS, JP Morgan, Deutsche Bank, Credit Suisse, Standard Bank, Societe Generale en Scotiabank worden verzocht informatie aan te leveren omtrent de fixing van de GOUDprijs.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 25 februari 2015

Eurozone heeft in januari geen GOUD gekocht

Cijfers van het IMF laten zien dat de GOUDreserve van de Eurozone in januari is toegenomen tot 10.784,1 ton. Op sommige nieuwssites en weblogs wordt dit uitgelegd als een aankoop van GOUD door een van de landen binnen de Eurozone, maar dat lijkt niet waarschijnlijk. De stijging van de totale GOUDreserve van het Eurosysteem is het gevolg van de toetreding van Litouwen tot de muntunie. Daarbij heeft het land GOUD overgedragen aan de ECB.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 25 februari 2015

Kazachstan blijft GOUD kopen, Rusland neemt adempauze

In januari heeft een aantal centrale banken opnieuw GOUD gekocht, zo blijkt uit cijfers van het IMF. Kazachstan breidde haar totale GOUDreserve voor de 28e maand op rij uit, van 191,8 naar 193,5 metrische ton. Opvallend is dat ook Oekraïne GOUD kocht, omdat het land bijna geen valutareserves meer over heeft. De GOUDvoorraad van de Eurozone groeide door toetreding van Litouwen aan de muntunie.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 25 februari 2015

Market Update (25 februari 2015)

Amerikaanse banken zitten op $2 biljoen aan 'veilige' staatsobligaties, Moody's geeft afwaardering aan verschillende Russische banken, Verenigd Koninkrijk stuurt militairen naar Oekraïne en Zwitserse toezichthouder onderzoekt manipulatie GOUDmarkt.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 25 februari 2015

GOUDreserves Rusland licht gedaald

GOUDreserves Rusland zijn in januari licht gedaald. De Russische Centrale Bank kocht de laatste 9 maanden maandelijks een behoorlijke hoeveelheid GOUD op. In september van 2014 kocht de Russische Centrale Bank de grootste hoeveelheid GOUD in een periode van 15 jaar. Rusland kocht toen 37 ton GOUD op.

Lees verder op thebullionhouse.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs