Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8028 artikelen gevonden. Artikel 206 tot 210
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 17 januari 2017

Britse pond zakt onder de euro

Wie een tripje naar Londen plant, kan daar GOUDen zaken doen. Momenteel staat het Britse pond lager dan de euro. Dat is minder goed nieuws voor de Britten, die middenin de afhandeling van de brexit zitten en bijvoorbeeld bij het boeken van hun reizen in hun portemonnee de betekenis van een 'harde' brexit zullen gewaarworden.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: dinsdag 17 januari 2017

Tekort aan geld legt GOUDmarkt India lam

Door een tekort aan geld zal er dit jaar opnieuw minder GOUD gekocht worden in India, zo verwachten de World Gold Council en de All India Gems & Jewellery Trade Federation. In november besloot de Indiase regering alle bankbiljetten van 500 en 1.000 roepie uit omloop te halen, waardoor meer dan 80% van al het cash geld in omloop onbruikbaar werd.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 17 januari 2017

GOUDprijs naar $1300 – $1350 eind 2017

De GOUDprijs zal dit jaar verder stijgen volgens 3 experts uit de GOUDsector......

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 16 januari 2017

De zilverprijs kan exploderen door deze nieuwe verandering

Er zijn verschillende redenen te vinden waarom de zilverprijs de komende maanden en jaren hoger kan. Maar er is 1 reden waar veel beleggers niet aan denken. En juist die reden kan de grootste aanstoker worden van een nieuwe prijsexplosie bij het witte edelmetaal.

De reden voor de prijsexplosie bij zilver moeten we gaan zoeken … op de GOUDmarkt, meer bepaald in India. Indiërs zijn zot van GOUD. Ze hebben zo’n grote liefde voor GOUD dat de Indiase overheid erdoor in de problemen geraakt. Volgens Macquire Bank houden Indiërs 78% van hun spaargeld aan in GOUD.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: maandag 16 januari 2017

Beleggers stappen uit GOUD-ETF

De dag na de Amerikaanse verkiezing was de laatste dag dat er GOUD aan de voorraad van het grootste GOUD-ETF ter wereld (GLD) werd toegevoegd. Sindsdien is er een vrijwel onafgebroken uitstroom van edelmetaal geweest.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$