Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 2051 tot 2055
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 24 december 2014

Chinese GOUDmijnen schroeven productie op

Ondanks de daling van de GOUDprijs blijven Chinese GOUDmijnen hun productie opschroeven. Terwijl de wereldwijde productie van GOUDmijnen dit jaar met 3,4% stijgt, zal die in China met ongeveer 15% toenemen. Vorig jaar steeg de GOUDmijnproductie van China naar een record van 428 ton, maar volgens de laatste schattingen van de China Gold Association kan het volume dit jaar nog verder toenemen tot 470 ton.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 24 december 2014

Market Update (24 december 2014)

Market Update (24 december 2014) - Rusland roept grote bedrijven op dollars te verkopen, Saoedi-Arabie probeert fracking de nek om te draaien, Bitcoin was een slechte belegging en GOUDvoorraad in ETF's opnieuw gedaald.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 december 2014

2014: GOUD deed het goed, de dollar deed het beter en de Russische MICEX biedt kansen

GOUD zocht de afgelopen dagen wederom negatief territorium op om het jaar negatief te gaan eindigen. Hoogstwaarschijnlijk onder de zwaar bevochten $1200. Een stabilisatie van de Russische economische crisis, record hoogtes van de Dow Jones boven de 18000! en een sterke dollar wogen zwaar op het edelmetaal.

Maar ook al is 2014 het jaar van de dollar geworden, GOUD eindigt als goede tweede.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 23 december 2014

Bloomberg: goedkope olie betekent ook goedkoop GOUD

De lage koers waartegen olie noteert, heeft ook gevolgen voor de GOUDvergelijken.nl/kopen/1-troy-ounce-GOUDen-maple-leaf-munt" title="GOUD kopen" alt="GOUD kopen">GOUDprijs. Of, om de essentie nog preciezer te formuleren: goedkope olie betekent ook goedkoop GOUD. Zo luidt althans de conclusie van Bloomberg.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 23 december 2014

Achtergrond: De zwerftocht van het Belgische GOUD

België stuurde aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog een deel van haar GOUDreserve naar Londen, maar ook werd een deel van het GOUD naar het zuiden van Frankrijk gebracht. Daar begon een deel van het Belgische GOUD aan een lange zwerftocht.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$