Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8005 artikelen gevonden. Artikel 2056 tot 2060
Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: vrijdag 28 november 2014

Vraag naar GOUD China weer richting record 2014

Vraag GOUD China 2014 richting de 2100 ton 28 november 2014 in GOUD

TBH Nieuwsbrief & Aanbiedingen Het laatste nieuws + aanbiedingen. Elke maand verloten wij een zilveren 1/2 ounce munt. Dus schrijf je nu in. Inschrijven voor de nieuwsbrief Vul je emailadres in om in te schrijven op deze website en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 28 november 2014

GOUDprijs naar record in roebels

Russen die GOUD kopen moeten vandaag de dag een recordbedrag van meer dan 58.500 roebels neertellen voor een troy ounce GOUD. Door de waardedaling van de roebel is de GOUDprijs in Rusland naar een recordhoogte gestegen. De grafiek op Marketupdate laat zien dat de GOUDprijs in roebels dit jaar begon te stijgen, terwijl die in dollars juist verder omlaag ging.

Bron: HollandGold
Geplaatst: vrijdag 28 november 2014

India zal in november opnieuw veel GOUD importeren

Uit angst voor nieuwe importheffingen blijven Indiërs veel GOUD kopen, zo schrijft Reuters. Handelaren in India bouwen alvast een voorraad GOUD op voor het trouwseizoen, omdat ze vrezen dat de overheid nieuwe maatregelen zal nemen om de import van GOUD te ontmoedigen. In november zal de import naar scahtting opnieuw boven de 100 ton uitkomen.

Bron: HollandGold.nl
Geplaatst: vrijdag 28 november 2014

Vrees voor nieuwe importheffingen stuwt vraag naar GOUD in India

Uit angst voor nieuwe importheffingen blijven Indiërs veel GOUD kopen, zo schrijft Reuters. Handelaren in India bouwen alvast een voorraad GOUD op voor het trouwseizoen, omdat ze vrezen dat de overheid nieuwe maatregelen zal  nemen om de import van GOUD te ontmoedigen. “Speculatie over nieuwe heffingen zorgen voor paniekaankopen en daardoor zal de import deze maand opnieuw de 100 ton overstijgen”, zo verklaarde een Indiase GOUDhandelaar uit Mumbai tegenover Reuters.

Vorig jaar viel de import van GOUD in India bijna stil door de introductie van een importquotum, dat het bijna onmogelijk maakte voldoende GOUD het land binnen te krijgen. In oktober importeerde India 150 ton GOUD, terwijl dat in dezelfde maand van vorig jaar slechts 25 ton was. In september was de import van GOUD met 143 ton ook al substantieel te noemen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 28 november 2014

Wil Frankrijk nu ook zijn fysiek GOUD terug?

Het ziet er naar uit dat het stilaan begint te dagen bij de wereldleiders dat het fysiek GOUD in de Verenigde Staten misschien wel eens niet meer is waar het hoort te zijn. Er lijkt stilaan een run te komen op echt geld, op GOUD. Westerse overheden, met de Europese op kop, doen verwoede pogingen om het GOUD terug binnen de eigen landsgrenzen te krijgen.

Duitsland stak enkele jaren geleden het vuur aan de lont door 300 ton GOUD terug te vragen aan de Federal Reserve. Verrassend genoeg slaagde Duitsland hier niet in en moest het schoorvoetend toegeven dat het GOUD alsnog ‘veilig’ is in de Verenigde Staten.

Vorige week werd dan bekend dat Nederland in het geheim 120 ton GOUD repatrieerde uit de Verenigde Staten en ook in Zwitserland komt er een referendum om de GOUDvoorraad terug te verhuizen naar de eigen kluizen. Dat de regeringsleiders en de Zwitserse centrale bank zo heftig tegen dit referendum zijn, wijst op het potentiële probleem dat zich stelt als er een ‘Ja’ uit de bus valt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$