Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8128 artikelen gevonden. Artikel 2061 tot 2065
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 28 december 2014

The internet of money, GOUD en bitcoin

BitGold heeft $3 miljoen bij elkaar weten te sprokkelen om begin 2015 een nieuw financieel platform in de lucht te krijgen. Oprichters zijn Josh Crumb – voormalig senior metals strateeg bij Goldman Sachs – en Roy Sebag – chief executive officer bij Natural Resource Holdings Ltd., een Israëlisch investeringsbedrijf.

Bitgold probeert het komende half jaar zo’n $15 miljoen bij elkaar te krijgen via een openbaar aanbod (IPO). BitGold’s eerste financieringsronde werd mede mogelijk gemaakt door investeringen van PortVesta Holdings, Soros Brothers Investments, PowerOne Capital en Sandstorm Gold.

Oprichter en CEO Roy Sebag vroeg zich als investeerder af waarom er geen gemakkelijke manier bestond om GOUD aan te houden en uit te geven op een legale, transparante manier. Met deze onderneming denkt hij een markt te hebben aangeboord die het beste van 2 werelden combineert.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zaterdag 27 december 2014

Gold Trail: Steun voor het dollarsysteem (Deel XXVIII)

Anders dan de Amerikaanse visie op vermogen is GOUD voor veel andere mensen altijd al een vorm van spaargeld en vermogen geweest! Het is pas sinds kort dat meer Westerse mensen GOUD weer als echt vermogen zijn gaan zien. Iedere week groeit hun aantal, het lijkt erop dat het falen van de papieren derivaten van GOUD haar tol begint te eisen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 december 2014

Wantrouwen op de GOUDmarkt kan niet blijven duren

GOUDmijnen verbruiken waanzinnige hoeveelheden brandstof in hun zoektocht naar het goedje met de gele schijn. Je kan er dus van uitgaan dat goedkope olie een goede zaak is voor GOUD.

Maar, dat betekent niet dat beleggers dezelfde logica volgen. Als het goedkoper is om GOUD te ontginnen, zou je dus denken dat koersen van GOUDmijnen omhoog gaan, niet?

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 26 december 2014

Nationale Bank Oekraïne kocht voor 300.000 dollar loden staven in plaats van GOUD

In Oekraïne zouden oplichters er volgens de lokale politiediensten in geslaagd zijn loden staven als GOUD aan de nationale bank te verkopen. De bank betaalde 300.000 dollar voor de waardeloze voorraden. Eerder waren er al geruchten dat de Oekraïense centrale bank GOUDstaven ter waarde van 12,6 miljard dollar zou zijn kwijtgeraakt.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 december 2014

Wetteloze manipulatie van GOUD en Zilver

De Federal Reserve, via zijn satellietbanken, gebruikt ongedekte termijn contracten om de prijs van GOUD en zilver tot in het oneindige te manipuleren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$