Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8005 artikelen gevonden. Artikel 2081 tot 2085
Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: maandag 24 november 2014

Zo'n 30% Nederlandse GOUD ligt nu in eigen kluis

Het is niet langer verstandig de helft van ons GOUD in één deel van de wereld te houden. Misschien was dat tijdens de Koude Oorlog nog wenselijk, nu niet meer.

[...]

Bron: TOV Hazel
Geplaatst: maandag 24 november 2014

DNB past locatiebeleid GOUDvoorraden aan

Om zeker te zijn van een betere risicospreiding heeft de DNB besloten om een deel van de GOUDreserves terug te halen uit de VS.

Een andere bijkomende reden is ook het consumenten vertrouwen een boost te geven om kenbaar te maken dat we genoeg middelen in Nederland hebben om de crisis te kunnen beteugelen.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 24 november 2014

Zal een GOUDgedekte roebel de dollar onttronen?

Rusland is dit jaar verantwoordelijk voor 50% van de aankoop van GOUD door de centrale banken wereldwijd. De huidige waardering van de Russische roebel kan wel wat steun gebruiken ook. De roebel zakte dit jaar bijna 40% ten opzicht van de Amerikaanse dollar.

Bron: Doijerkalff.nl
Geplaatst: maandag 24 november 2014

Oekraïne verkoopt groot deel van haar GOUDvoorraad

De centrale bank van Oekraïne heeft een groot deel van haar GOUDvoorraad verkocht. In de maand oktober werd er 14,3 ton GOUD uit de kluis gehaald, waardoor er nog maar 26,1 ton GOUD overblijft. Door de crisis waar het land dit jaar in terecht is gekomen is de waarde van de munt bijna gehalveerd.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 24 november 2014

ECB kan beleggers verlossen van hun GOUD

"In sommige gevallen is het GOUD een ongewenst overblijfsel van een door de crisis gedreven beleggingsbeslissing van vijf jaar geleden. Een programma dat erop gericht is dit GOUD te kopen kan liquiditeit vrij maken die nu nog ligt te slapen." Dat schrijft Deutsche Bank in een update voor beleggers.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$