EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2081 tot 2085 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 16 februari 2015

Fysieke GOUDverkopen in Europa sterk wegens waardevermindering euro

In Europa is de verkoop van fysiek GOUD in januari sterk gestegen. Verkoop door CoinInvest.com aan Griekse klanten vertienvoudigde zelfs met een normale omzet van €200.000,- naar een omzet van €2.000.000,-. Het aantal nieuwe klanten voor CoinInvest.com verdubbelde.

Degussa, een Duitse handelaar in munten zag een stijging van 35% in zijn verkopen in Duitsland. De Austrian Mint, een van Europa’s grootste GOUDhandelaren zag een stijging van 6% in zijn verkopen ten opzichte van een jaar eerder.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 16 februari 2015

Rusland volgende zet kan de wereld verbazen

Geopolitieke instabiliteit, diplomatische isolatie, een zware daling van de munt en economische recessie, dit maakt dat Rusland momenteel een gewond dier is op internationaal vlak.

Geopolitieke instabiliteit, diplomatische isolatie, een zware daling van de munt en economische recessie, dit maakt dat Rusland momenteel een gewond dier is op internationaal vlak.

Maar dit zijn misschien wel de perfecte omstandigheden om een nieuwe radicale stap te nemen. Het zou niet onlogisch zijn als Rusland zijn munt zal koppelen aan zijn GOUDvoorraad en zo als eerste fiatmunt opnieuw een GOUDstandaard invoert.

Op het eerste zicht lijkt het wat vergezocht, maar redeneer eventjes mee:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 februari 2015

Waarom de olieprijs weer zal dalen

Een golf van opluchting in de kwakkelende oliesector: de prijs van het zwarte GOUD steeg gedurende de afgelopen week. Voor het eerst dit jaar kwam de prijs van een vat olie boven de 60 dollar uit. Maar juicht men niet te vroeg? Volgens analisten van twee grote investeringsbanken zal de prijs binnenkort weer keihard onderuit gaan.

“Goed nieuws”, zegt Amrita Sen, olieanalist bij onderzoeks- en adviesbureau Energy Aspects. “De vraag naar olie stijgt als gevolg van de sterke prijsdaling.” Volgens de analist zal de stijgende vraag naar olie er voor zorgen dat de olieprijs weer omhoog schiet. In de eerste helft van 2015 blijft de prijs tussen de 40 en de 50 dollar, voorspelt Sen, waarna de prijs zal stijgen tot zo’n 70 tot 80 dollar per vat.

Lees verder op hpdetijd.nl
Geplaatst op: zondag 15 februari 2015

Zenuwachtige Europeanen kochten in januari meer GOUD

De verkoop van fysiek GOUD in Europa is in januari behoorlijk gestegen. Volgens verkopers is dit vooral gebeurd vanwege zorgen over de outlook van de eurozone. Daar kwam natuurlijk nog bovenop dat een aantal centrale banken wereldwijd verrassende handelingen heeft gedaan én niet te vergeten de overwinning van de Syriza-partij in de Griekse parlementsverkiezingen. Consumenten kochten als gevolg hiervan flink GOUD in.

De plannen van de Europese Centrale Bank, de zet van de Zwitserse nationale bank en de verkiezingen in Athene, hebben ervoor gezorgd dat er de euro tegenover de dollar 6,7 procent in waarde daalde in januari. De meest slechte prestatie sinds halverwege 2012. Goed nieuws voor GOUD, want beleggers zochten naar een veilige haven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 13 februari 2015

Centrale banken slaan recordvoorraden GOUD in

Centrale banken over de hele wereld hebben het voorbije jaar een record van 477,2 ton GOUD gekocht. Dat betekende een stijging met 17 procent tegenover het jaar voordien. Daarmee wordt gepoogd om de impact van de wereldwijde financiële stabiliteit en de invloed van de Amerikaanse dollar af te zwakken. Dat blijkt uit een rapport van de World Gold Council.

grootste gedeelte van de GOUDaankopen kon worden opgemerkt in de landen uit het zogenaamde Commonwealth of Independent States (CIS). Daarentegen diende volgens de World Gold Council worden vastgesteld dat de centrale banken het voorbije jaar, op uitzondering van Oekraïne, het voorbije jaar nauwelijks GOUDvoorraden hebben verkocht.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs