Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 2081 tot 2085
Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: zondag 14 december 2014

Schiff: Dit is waarom u zou moeten instappen

Peter Schiff was afgelopen week te gast bij het programma “After the Bell” van Fox Business. Daar liet hij weten waarom hij zijn geloof in GOUD niet zal opgeven. Ten eerste moeten we volgens mister Schiff inzien dat de Amerikaanse economie nog steeds afhankelijk is van het soepele monetaire beleid van de Fed. Dit wil zeggen: een lage rente, QE programma’s (geld printen), of eigenlijk een combinatie hiervan.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: zondag 14 december 2014

De “GOUDen Val” van Poetin!

Het doet er niet toe hoe vreemd het ook mag lijken, maar op dit moment is Poetin begonnen met de verkoop van Russische olie en gas voor fysiek GOUD.

Poetin schreeuwt dit niet uit over de hele wereld. En natuurlijk, hij accepteert nog steeds Amerikaanse dollars als tijdelijk betaalmiddel. Maar hij ruilt meteen al die dollars in die hij verkregen heeft uit de verkoop van olie en gas, slechts voor fysiek GOUD!

Om dit te kunnen begrijpen, volstaat het om te kijken naar de dynamiek van de groei van de GOUDreserves van Rusland en om deze gegevens te vergelijken met inkomsten in buitenlandse valuta, afkomstig van de RF uit de verkoop van olie en gas in dezelfde periode.

Bovendien zijn in het derde kwartaal de aankopen van fysiek GOUD door Rusland op een all-time high recordniveau. In het derde kwartaal van dit jaar, had Rusland de ongelooflijke hoeveelheid GOUD van 55 ton aangeschaft. Het is meer dan alle centrale banken van alle landen van de wereld bij elkaar (volgens officiële gegevens)!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 13 december 2014

Dit land is de volgende die zijn GOUD wil repatriëren.

De GOUDrepatriëringen escaleren. Oostenrijk is de volgende die overweegt om zijn GOUD te repatriëren. Het meeste van zijn GOUD bevindt zich nu nog in Engeland. Na Duitsland, Nederland en de overweging van België om zijn GOUD te repatriëren. Oostenrijk de volgende die in dit rijtje aansluit. 200 ton of 80% van zijn GOUD bevindt zich bij de Bank of England. Alles op één en dezelfde plaats in het buitenland is voor de Oostenrijkse Nationale Bank (OeNB) te veel.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: zaterdag 13 december 2014

Rendement zilvermijnen -15% in 2014

Rendement Zilvermijnen negatief in 2014 12 december 2014 in Zilvermijnen

Rendement Zilvermijnen is dit jaar negatief. De zilvermijnen, wij doelen dan op de primaire zilvermijnen, boekten begin juni van dit jaar een gemiddelde koerswinst van 35%. De zilverprijs noteerde toen rond de $20,90 per troy ounce. Inmiddels is de zilverprijs gedaald naar $17,05 per troy ounce. Een daling in de zilverprijs van zo’n 18%.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 13 december 2014

Het ultieme contraire signaal duikt op in de GOUDmarkt

GOUD en GOUDmijnaandelen zitten al sinds 2011 in een dalende trend, dat is een dikke drie jaar. Goed om depressief van te worden. Toch als je naar het advies van de grote financiële instellingen luisterde die pas in 2011 positief werden voor GOUD. Dikwijls is het een goed idee om net het tegenovergestelde te doen dan wat zij je aanraden. En momenteel zie je bijna dagelijks nieuwsberichten over hoe negatief iedereen is ten opzichte van GOUD.

De laatste financiële instelling die negatief is geworden tegenover GOUD is de fondsbeheerder ProShares. Zij zijn van plan niet één, maar ineens twee nieuwe ETFs te lanceren. Het “Short Junior Gold Miners” fonds stijgt evenredig naarmate de junior GOUDmijnaandelen dalen. Maar voor wie echt overtuigd is dat GOUDmijnaandelen naar de haaien gaan is er het “Ultra Short Junior Gold Miners” fonds, daarmee je dubbel zoveel profiteert van een daling.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$