Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8125 artikelen gevonden. Artikel 2086 tot 2090
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 16 december 2014

Mikhail Khazin: GOUDmanipulatie stopt bij volgende financiële crisis

De ontkoppeling en  stopzetting van de manipulatie van de GOUDvergelijken.nl/kopen/1-troy-ounce-GOUDen-maple-leaf-munt" title="GOUD kopen" alt="GOUD kopen">GOUDprijs zal er komen bij de eerstvolgende financiële crisis. Dit is de stelling van Mikhail Khazin.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 16 december 2014

Reken op GOUD wanneer je nood hebt aan veiligheid

Wanneer risico’s groter worden, de volatiliteit toeneemt en niemand meer weet wat er aan de hand is, vlucht iedereen naar GOUD. Deze week, of gisteren om precies te zijn, is de GOUDkoers geweldig gezakt en is het door de grens van 1 200 USD per ounce gevallen. Dat blijkt althans uit deze geweldige grafiek:

Vandaag, echter, heeft GOUD zich weten te herstellen en krijgen beleggers weer mooie vooruitzichten in de plaats. Dus, wat is er precies aan de hand?

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 16 december 2014

Errol Keyner: aanval overheid op vermogen zet door in 2015

Geen beleggingstips voor 2015 in dit artikel. Wel een poging om enkele trends te signaleren die volgend jaar actueel zullen zijn. Columnist Errol Keyner vreest vooral plannen van de overheid om vermogens zwaarder te belasten.

Het begint traditie te worden. Ook in december 2014 zal ik aandelenbeleggers teleurstellen die op zoek zijn naar GOUDen aan- en verkooptips voor het volgende jaar. De felbegeerde glazen bol is momenteel in gebruik bij vele analisten en marktkenners.

Bron: mt.nl
Geplaatst: dinsdag 16 december 2014

De opkomst (en ondergang?) van bitcoin

Bitcoin zou de toekomst worden, maar die belofte is bepaald niet ingelost. Deze bedrijven geloven echter nog steeds in het betaalmiddel.

De hype rond bitcoin is voorbij. Rond de vorige jaarwisseling lag de media-aandacht voor het nieuwe betaalmiddel nog op een hoogtepunt, sindsdien zijn er in ieder geval nog twee momenten geweest waarop bitcoin groot onder de aandacht kwam. Het was niet per definitie positieve aandacht. Eerst kwam bitcoinbeurs MtGox in de problemen, waardoor honderdduizenden bitcoins verdwenen. Wat er precies is gebeurd, wordt nog onderzocht. Vervolgens onthulde magazine Newsweek in maart de identiteit van de bedenker van de virtuele munt. Maar toen andere media met het verhaal aan de haal gingen, ontkende hij ook maar iets met bitcoin te maken te hebben.

Niet alleen de interesse van de media is afgenomen, ook de koers van de virtuele munt is flink ingezakt sinds begin dit jaar. Volgens Bright.nl zal bitcoin zelfs nooit een echt goede munt worden. 'Voor veel mensen die vorig jaar geïnspireerd door de overvloedige media-aandacht en de almaar stijgende koersen op de bitcoin-trein stapten, was de cryptocurrency toch vooral een belegging. Vergelijkbaar met een aandeel of een klompje GOUD.'

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 16 december 2014

Dit verhoogt fors de winstgevendheid van de GOUDmijnen

De laatste weken presteert zilver beter dan GOUD, dit is al een indicatie dat de grootste verkoopdruk van de edelmetalen achter ons ligt. De GOUDmijnen kunnen herstellen van dit bodemproces bij de edelmetalen, maar er is nog een belangrijke factor die de winstgevendheid van de GOUDmijnen fors kan verhogen: de lagere olieprijs.

De beslissing van de OPEC om de productie niet te verlagen is duidelijk een poging om de overcapaciteit uit de sector te roeien. Verschillende OPEC leden produceren immers nog steeds olie aan $ 20 per vat.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$