EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2091 tot 2095 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 13 februari 2015

Centrale Banken kochten record hoeveelheid GOUD

GOUDreserves Centrale Banken groeiden 477 ton in 2014 12 februari 2015 in GOUD

GOUDreserves Centrale Banken groeiden 477 ton in 2014 12 februari 2015 in GOUD

GOUDreserves Centrale Banken zijn met 477 ton toegenomen in 2014. Een enorme toename gerekend over de afgelopen 50 jaar. In het cijfer zijn de GOUDaankopen van de Chinese Centrale Bank overigens niet meegenomen. De Chinese Centrale Bank is absoluut koper van GOUD de afgelopen jaren maar maakt de cijfers niet bekend. Wanneer het cijfer zou worden meegenomen dan zou 2014 waarschijnlijk een recordjaar qua GOUDaankopen zijn in de afgelopen 100 jaar.

De 477 ton GOUD die de centrale banken aan hun GOUDreserves toevoegen is het op twee na hoogste getal in de afgelopen 50 jaar. Ten Opzichte van 2013 nam de groei in de GOUDreserves centrale banken met 17% toe. De cijfers zijn afkomstig van de Wordl Gold Council. De 477 ton GOUD komt overeen met een bedrag van $19,4 miljard.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: donderdag 12 februari 2015

Hug stelt GOUD gelijk aan paniek

“Wanneer mensen zeggen dat ze GOUD kopen, is dat meer uit paniek omdat ze geloven dat er een ramp dreigt”, zo luidt in essentie de uitleg van Peter Hug van Kitco, een bedrijf dat groot is geworden met de handel in metalen.

“De kleine investeerders die kopen [GOUD] en het verdwijnt gewoon. Dat gaat onder het matras omdat ze het metaal willen gebruiken wanneer het einde van de wereld nabij is”, zegt Hug.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 12 februari 2015

Centrale banken kochten in 2014 opnieuw veel GOUD

De World Gold Council publiceerde vandaag haar rapport over de GOUDmarkt in 2014. Uit het rapport komt naar voren dat de wereldwijde vraag naar GOUD vorig jaar 3.924 ton was, een daling van vier procent ten opzichte van 2013. De daling bleef beperkt door een bijzonder sterk vierde kwartaal, waarin de vraag naar GOUD met 987 ton een procent of zes hoger lag dan in dezelfde periode van het jaar daarvoor.

Lees verder op marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 12 februari 2015

Eerste koopsignaal GOUD sinds 2009

Er is een belangrijk koopsignaal gesignaleerd voor GOUD. Maar voor je je kluis begint vol te stoppen met GOUDbaren, het is een lange termijn koopsignaal. Het kan dus nog even duren vooraleer de markt dit door heeft. Maar dit signaal zien we slechts om de paar jaren.

De MACD-indicator is een technische indicator die het momentum meet. Dit momentum bepaalt of een actief overkocht of oververkocht is. Op onderstaande grafiek zie je de maandelijkse GOUDprijs sinds 2005. Bij de rode pijltjes geeft de MACD-indicator een verkoopsignaal, bij de groene pijltjes een koopsignaal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 11 februari 2015

Maakt GOUD dit jaar nog een kans?

Goed nieuws voor de Amerikaanse economie in de vorm van een sterk Amerikaans banencijfer vorige week vrijdag, maakt dat sommige analisten nu zeggen dat GOUD het voor de rest van het jaar wel kan vergeten.

Goed nieuws voor de Amerikaanse economie in de vorm van een sterk Amerikaans banencijfer vorige week vrijdag, maakt dat sommige analisten nu zeggen dat GOUD het voor de rest van het jaar wel kan vergeten.

Het meest recente banenrapport was absoluut niet goed voor GOUD, zegt Howie Lee investeringsanalist bij Phillip Futures. Hij noemt het opvallend dat GOUD daarnaast is gedaald ondanks de onrust rondom Griekenland en Europa. ‘Het wordt steeds meer aannemelijk dat de Federal Reserve de rente zal verhogen in juni. En laat nu net de vooruitzichten op hogere rentes een bewezen katalysator zijn voor de val van GOUD.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs