Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 2091 tot 2095
Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: donderdag 4 december 2014

Commerzbank: zilver op $18 eind 2015

Commerzbank verwacht een zilverprijs van $18 in de tweede helft van 2015. De twee na grootste bank van Duitsland gaat ervan uit dat de zilverprijs de prijs van GOUD zal volgen. De analisten van Commerzbank verwachten dat de GOUDprijs gemiddeld op $1200 per troy ounce zal noteren in 2015. In de eerste helft zal de GOUDprijs zwak presteren in verband met de verwachte renteverhogingen in de VS. Maar in de tweede helft van 2015 verwacht Commerzbank een stijging in de GOUDprijs naar $1250.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 3 december 2014

GOUD ziet zilveren rand voor het eerst in lange tijd

De minieme stijgingen die de olieprijzen vandaag kennen, zijn genoeg om de vraag naar fysiek GOUD te doen toenemen. Dat is althans het geval in Azië, meldt Bloomberg.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 3 december 2014

GOUD is de speelbal van Putin

De verstandhouding tussen Rusland en het Westen wordt er niet beter op. Recent keerde Vladimir Putin vroegtijdig terug van de vergadering van de G20. Putin werd uiteraard tijdens deze vergadering meerdere malen bekritiseerd en het was duidelijk dat de president van Rusland daar niet van gediend is.

Opnieuw lukte het dus niet om het Westen dichter bij de Russen te brengen. De meningsverschillen lijken met de dag groter te worden en als gevolg daarvan is er een economische oorlog van start gegaan. Europa en Amerika hebben al meerdere malen nieuwe economische sancties aan Rusland opgelegd en deze trend lijkt nog niet aan zijn einde gekomen te zijn.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 3 december 2014

Dit is waarom je GOUD en GOUDmijnen moet hebben

In de jaren ’80 en ’90 waren er maar weinig beleggers geïnteresseerd in GOUD, het was eerder zeldzaam om iemand te vinden met GOUD in zijn portefeuille. Hoewel de toegang tot GOUD gemakkelijker geworden is en steeds meer mensen beseffen dat GOUD een belangrijk onderdeel is van een goed gespreide portefeuille, toch staat het sentiment tegenover GOUD op een gelijkaardig niveau als in de jaren ’80 en ’90.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 2 december 2014

Zwitserland zegt ‘neen’ in referendum over het GOUD

De edelmetalen wordt geen enkel respijt gegund. De GOUDkevers die gehoopt hadden dat de Zwitsers massaal zouden stemmen voor een verdere uitbouw van de GOUDvoorraden van de centrale bank, wedden op het verkeerde paard. Ongeveer driekwart van de kiezers stemden tegen, van veel discussie was dus geen sprake.

De gevolgen voor de GOUDprijs en de andere edelmetalen laten zich raden, GOUD, zilver, platina, palladium,…enzovoort werden maandagmorgen prompt goedkoper. Daarmee dreigt de GOUDprijs verder af te zakken richting 1100 dollar. Sommige analisten herhaalden hun prognoses van een GOUDprijs van minder dan 1000 dollar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$