Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 2091 tot 2095
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 30 december 2014

Het web sluit zich: GOUD is ultieme veilige haven

De Zwitserse Nationale Bank heeft besloten om de rente op de zichtrekening te verlagen naar -0.25%. Deze negatieve rente moet een afschrikking zijn voor de Zwitserse frank.

De rol van de  Zwitserse Frank als veilige haven is niet meer te houden voor de Zwitserse nationale Bank. Het valt nog af te wachten hoe effectief dit afschrikmiddel is.

De Zwitserse Frank is gekoppeld aan de Euro. Een Zwitserse Frank is vastgeklonken aan 1.20 Euro. Door de zwakte van de Euro moet nu ook Zwitserland alles uit de kast halen om dit niveau vast te houden. De negatieve rente is een eerste stap.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 30 december 2014

Market Update (30 december 2014)

Beleggers in de rij voor Griekse staatsobligaties, euro zakt naar laagste niveau in twee jaar, opnieuw GOUD weggehaald uit kluizen NY Fed, olieprijs naar laagste niveau in vijf jaar  en Gazprom wordt volledig eigenaar South Stream gasleiding. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 30 december 2014

Volgens het FD heeft GOUD weinig te winnen

De inflatieverwachting verdwijnt als sneeuw voor de zon volgens het Financiële Dagblad (FD). De economie van de Verenigde Staten draait weer op volle toeren en analisten verwachten opnieuw weinig van GOUD als belegging in 2015.

Feit blijft dat GOUD slechts een bijrol heeft in de vooruitzichten van de grote banken. Maar zouden wij die vooruitzichten als heilig moeten verklaren? Heeft de DNB zijn GOUD voor niets gerepatrieerd? Kopen China en Rusland voor niets massaal GOUD op?

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 29 december 2014

2014: Jaaroverzicht edelmetalen

Het afgelopen jaar heeft een belegging in GOUD in financiële zin niet veel opgeleverd. Desondanks waren we ook in 2014 getuige van verschillende interessante trends op de GOUDmarkt. We vatten de belangrijkste ontwikkelingen van het jaar voor u samen in dit jaaroverzicht edelmetalen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 december 2014

GOUD minimaal $5.693 waard bij de komende monetaire reset

De Westerse wereld heeft simpelweg teveel schulden. Meer schulden dan we ooit kunnen afbetalen.

Om deze schuldencrisis het hoofd te bieden, wordt er enorm veel geld geprint.

Iedereen doet het. De Federal Reserve … de ECB … Bank of Japan ... Bank of England ... en zelfs the People’s Bank of China.

En er wordt echt MASSAAL geld geprint.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$