Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 2096 tot 2100
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 19 november 2014

Islamitische Staat geeft GOUDen en zilveren munten uit omwille van vertrouwen en symboliek

GOUD en zilver bieden geloofwaardigheid dat elke nieuwe regering nodig heeft. Je kan nog geen vertrouwen in een nieuwe overheid hebben, ze moet zich nog bewijzen. De islamitische Staat weet dat en keert daarom terug naar de GOUDstandaard. Vertrouwen in GOUD en zilver is er altijd. GOUD en zilver zijn de ideale munten voor een nieuwe staat.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 19 november 2014

IMF prijst Greenspan

Alan Greenspan blijft een graag geziene gast. Vandaag was hij bij het IMF als Keynote speaker te gast in Washington. Hij werd geïntroduceerd door IMF directrice Lagarde als man die geen introductie nodig heeft. Nog voor zij aan die introductie toe kwam sprak zij al over statistieken aangaande GOUD. Helaas is Greenspan ‘s speech niet publiekelijk maar het zal ongeveer op hetzelfde neerkomen op wat hij eerder ook al aangaf. “GOUD is een valuta, geen enkele valuta, met inbegrip van de dollar kan er aan tippen.”

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 19 november 2014

Eenvandaag over het Zwitserse GOUDreferendum

Op 30 november spreekt Zwitserland zich uit over de toekomst van haar GOUDreserve. Wat betekent dit precies en welke gevolgen kan het hebben? En heeft het initiatief kans van slagen? Eenvandaag sprak met verschillende kenners, waaronder monetair econoom Ivo Arnold en blogger ‘Koos Jansen’ van Bullionstar.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 19 november 2014

Koen Lauwerens over de toekomst van GOUD

Edelmetaal-info sprak met Koen Lauwerens over de laatste ontwikkelingen op de GOUDmarkt en de evolutie van de GOUDprijs. Lauwerens is onafhankelijk financieel analist en doet voor verschillende opdrachtgevers onderzoek naar de GOUDmarkt en de grondstoffenmarkt. Zijn werk wordt online en in gedrukte vorm gepubliceerd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 november 2014

Poetin jaagt GOUDprijs naar omhoog

Vorige week vrijdag schoot de GOUDprijs plots met 20 dollar de hoogte in, dit naar aanleiding van het plotse vertrek van de Russische president Wladimir Poetin van de meeting van G20, de organisatie van de 20 grootste industrielanden in de wereld. De vrees van een escalatie van het conflict in Oost-Europa nam als gevolg van Poetin’s vertrek meteen toe.

Hoe zwaar moeten we tillen aan het vertrek van Poetin op G20 in Brisbane? Als we de woorden van de Russische president mogen geloven, niet zo heel zwaar. Poetin zelf sprak van een constructief gesprek, op basis van zijn uitspraken was er geen vuiltje aan de lucht. Hoewel Rusland natuurlijk opnieuw werd veroordeeld wegens zijn betrokkenheid bij het conflict in Oekraïne.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$