EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2096 tot 2100 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 6 februari 2015

Hoe de Verenigde Staten de GOUDprijs onder controle houdt

Op vrijdag 6 februari werden door de Verenigde Staten cijfers naar buiten gebracht over hoeveel banen er in januari zijn bijgekomen. Het totaal kwam op 257.000, waar er 252.000 banen werden verwacht.

Op vrijdag 6 februari werden door de Verenigde Staten cijfers naar buiten gebracht over hoeveel banen er in januari zijn bijgekomen. Het totaal kwam op 257.000, waar er 252.000 banen werden verwacht.

Ook deed men er nog een schepje bovenop door de cijfers van de maanden november en december significant omhoog bij te stellen. November werd bijgesteld van 353.000 naar 423.000 en december werd bijgesteld van 252.000 naar 329.000.

Dit was onmiddellijk te zien in de GOUDprijs, die 1% daalde. Eerder deze week kon u al lezen dat

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 6 februari 2015

Bent u klaar voor de tweede vastgoedcrash?

Alsof vastgoed in steden als New York, Londen en Hong Kong nog niet duur genoeg was, heeft de financiële crisis de situatie enkel nog verergerd. De superrijken zoeken veiligheid in het vastgoed van grote financiële centra en parkeren hun geld in appartementen, penthouses, en commercieel vastgoed.

Dikwijls zijn het tweede verblijven of beschouwt men deze appartementen als een verzekering tegen financiële rampen, net zoals GOUD. Ze verhuren om een rendement te behalen is niet de grootste bekommernis, wel het bewaren van de koopkracht als een of andere centrale bank weer een QE-programma begint.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 6 februari 2015

Belgische GOUDreserves voorlopig niet gerepatrieerd

De GOUDreserves van de Belgische staat worden voorlopig niet gerepatrieerd. Dat heeft de Nationale Bank van België (NBB) bekend gemaakt.

De GOUDreserves van de Belgische staat worden voorlopig niet gerepatrieerd. Dat heeft de Nationale Bank van België (NBB) bekend gemaakt.

België beschikt over een GOUDreserve van 227 ton, die bij de Bank of England en in mindere mate bij de Bank of Canada en de Bank voor Internationale Betalingen in Bazel wordt bewaard. Omwille van een aantal onzekere economische situaties hebben een aantal andere landen, waaronder Duitsland en Nederland, de voorbije maanden beslist om een gedeelte van hun GOUDvoorraden te repatriëren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 6 februari 2015

Koper lijkt in een vrije val te zijn beland, hoe ver nog te gaan?

De meeste grondstoffen gerelateerde artikelen gaan over GOUD, zilver en olie, maar er is nog een metaal dat wereldwijd veel gebruikt wordt: koper. Ook dit metaal schoot de hoogte in ten tijde van de grondstoffen zeepbel. Maar waar GOUD en olie al een poos kelderen, lijkt de volgende grafiek aan te tonen dat de val bij koper nog maar net begonnen is:

Koper is zoals olie een metaal, en dit is een verschil met GOUD, dat veel wordt gebruikt op industriële schaal. Beleggers lijken op te pikken dat koper, net zoals olie weer, in een vrije val zal belanden. De eerste tekenen zijn al daar; de afgelopen weken is er 20% van de prijs afgegaan. Waar ligt de bodem? Met de halvering van de olieprijs in het achterhoofd, dunkt me dat koper qua daling wat heeft in te halen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 5 februari 2015

Overname golf in GOUDmijnen verwacht

De samenwerkingen en acquisities van GOUDmijnen zijn aan het opwarmen. Kort geleden zagen we al de overname van Probe Mines door Goldcorp. Goldcorp betaalde maar liefst $500 miljoen voor Probe Mines.

Het aandeel Probe Mines was in één klap $5.00 waard, terwijl de koers al maanden lang rond de $3.00 was. U ziet dus wat zo’n overname betekent, 40% winst!

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs