Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8145 artikelen gevonden. Artikel 2096 tot 2100
Bron: HollandGold
Geplaatst: vrijdag 19 december 2014

Zwitserland exporteert meer GOUD naar China en India

In de maand november heeft Zwitserland opnieuw meer GOUD naar Azië geëxporteerd, zo blijkt uit cijfers van de Zwitserse douane. Het is de derde maand op rij dat Aziatische landen meer GOUD uit Zwitserland halen, wat erop duidt dat de vraag naar het edelmetaal weer wat aantrekt na de relatief zwakke zomerperiode.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 19 december 2014

Market Update (19 december 2014)

Marketupdate brengt met ingang van deze week iedere ochtend van maandag tot en met vrijdag een nieuwsupdate met de laatste interessante nieuwsfeiten. Vandaag in het nieuws: China maakt zich weinig zorgen om Rusland, Zwitserland blijft GOUD exporteren naar Azie en aandelenmarkten schieten omhoog.

Bron: HollandGold.nl
Geplaatst: donderdag 18 december 2014

GOUDkoers stijgt door uitblijven renteverhoging Fed

De GOUDkoers wist donderdag met bijna 2% te stijgen tot boven de $1.200 per troy ounce, nadat de Federal Reserve bekendmaakte nog iets langer te zullen wachten met het verhogen van de rente. De Amerikaanse centrale bank zinspeelt al sinds het afbouwen van het QE-programma op een verhoging van de rente, maar wacht rustig tot de omstandigheden daarom vragen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 december 2014

GOUDbeleggers leven op door (valse) hoop

Voorzitter van de Federal Reserve Janet Yellen heeft goed nieuws voor beleggers. Tenminste, dat is het geval als je in GOUD belegt. Vandaag heeft ze immers verklaard dat de Amerikaanse centrale bank een afwachtende houding gaat afnemen.

Yellen is dus niet van plan om binnenkort de rente verhogen. Daarmee bevestigt ze de geruchten dat een hogeren interest niet voor dit jaar is – met nog minder dan dertien dagen op de teller is dat inderdaad virtueel onmogelijk om dat gedaan te krijgen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 18 december 2014

Is dit het einde van het Russische bankstysteem

Heeft Vladimir Putin gegokt en verloren? Of heeft hij nog een wit konijn in zijn hoed zitten? (Rusland koopt toch niet voor niets zo veel GOUD?). De Russische Roebel is alvast in vrije val en niets lijkt het te kunnen stoppen.

In een poging om de vrije val van de Roebel te stoppen en inflatie in te tomen, verhoogde de Russische centrale bank de rentevoet van 10,50 % naar 17 %. Maar veel heeft dit niet geholpen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$