Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 211 tot 215
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 1 maart 2017

Chinese pakjesbezorger wordt op 1dag 3e rijkste Chinees

Stel je voor dat je op een dag $2 miljard rijker werd. Het overkwam Wang Wei, oprichter van S.F. Express. Hij bracht, net als vele sectorgenoten de laatste maanden, zijn bedrijf naar de aandelenmarkt. Dit levert hem een netto vermogen op van $26,5 miljard op de Bloomberg Billionaires Index. Hij is daarmee de 3e rijkste Chinees.

Wang Wei begon zijn carrière als pakjesbezorger in de jaren ’90 toen het eigenlijk nog illegaal was. In die periode mocht enkel het Chinese staatsbedrijf post bezorgen. Het duurde tot 2009 tot de Chinese overheid toestemming gaf aan private ondernemingen om post en pakjes te bezorgen. Maar dat weerhield Wei er niet van een imperium uit te bouwen.

Het is dan ook een GOUDen tijdperk voor pakjesbezorgers. Met de opmars van Alibaba – de Chinese Amazon – groeit de sector enorm hard. De laatste maanden zijn er dan ook al verschillende pakjesbedrijven naar de aandelenmarkt getrokken om kapitaal op te halen. Het wordt een race naar eten of gegeten worden.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

Aandelen GOUDmijnen blijven achter bij GOUDprijs

De aandelenkoersen van de GOUDmijnen blijven behoorlijk achter op de......

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

GOUDmijners door het putje

Dat was even schrikken gistermiddag: de GOUDmijners gingen er per saldo met flinke tikken op achteruit.

De GDXJ, een etf voor de junior GOUDmijners, mocht bijna 10% inleveren, de GDX deed een min van 5,35% en de GOUDprijs zelf sloot de dag nagenoeg onveranderd af.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 27 februari 2017

7 GOUDmijnen die zelfs geld verdienen wanneer de GOUDprijs halveert

Wanneer kosten dalen en opbrengsten stijgen, krijg je dikwijls een explosie van de winst. Dat is wat we momenteel zien bij GOUDmijnaandelen. Sinds de prijscrash zetten GOUDmijnen de tering naar de nering en ondertussen is de GOUDprijs terug aan het stijgen. 7 GOUDmijnen steken daar zelfs met kop en schouder bovenuit.

IntelligenceMine rangschikte de mijnen volgens de all-in sustaining costs, een maatstaf voor alle mogelijke kosten. 7 van de GOUDmijnen op de lijst hebben een AISC waarbij ze zelfs winst maken wanneer de GOUDprijs nog bijna zou halveren.

De hefboom naar boven is dus des te groter bij deze GOUDmijnen …

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 27 februari 2017

Stralende toekomst voor GOUD op komst door toenemende instabiliteit Eurozone

GOUD is terug volop aan een opwaartse beweging bezig. Waar GOUD een opvallende daling liet zien na het aantreden van Trump is er opnieuw een beweging bezig naar veilige havens waarbij GOUD één van de favorieten is.

In tijden van onzekerheid is GOUD altijd een veilige belegging geweest. Ondanks de aanstelling van Trump maakte GOUD toch een neerwaartse beweging, een gegeven wat de laatste tijd terug in een snel tempo wordt goedgemaakt. Ondertussen is de grens van 1250USD reeds doorbroken, dit na de aankondiging van grondige hervormingen door Steven Mnuchin, US Treasury Secretary.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$