Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8146 artikelen gevonden. Artikel 2101 tot 2105
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 18 december 2014

Is dit het einde van het Russische bankstysteem

Heeft Vladimir Putin gegokt en verloren? Of heeft hij nog een wit konijn in zijn hoed zitten? (Rusland koopt toch niet voor niets zo veel GOUD?). De Russische Roebel is alvast in vrije val en niets lijkt het te kunnen stoppen.

In een poging om de vrije val van de Roebel te stoppen en inflatie in te tomen, verhoogde de Russische centrale bank de rentevoet van 10,50 % naar 17 %. Maar veel heeft dit niet geholpen.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: woensdag 17 december 2014

Koersdoel GOUD omlaag bij Credit Suisse

Koersdoel GOUD omlaag bij Credit Suisse 17 december 2014 in GOUD

Het koersdoel GOUD gaat omlaag bij Credit Suisse. De afdeling Global Metals & Mining hanteert overigens een ander koersdoel voor GOUD dan het team van technisch analisten. Een jaar geleden was het advies dat GOUD richting de $1000 per troy ounce zou gaan in 2014. De gemiddelde GOUDprijs in 2014 is met nog twee weken te gaan uitgekomen op $1265 per troy ounce. Het dieptepunt van de GOUDprijs lag dit jaar op $1140. De technisch analisten van Credit Suisse zaten er gemiddeld 26,5% naast en ten opzichte van het dieptepunt 14%.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 december 2014

Wanneer de euro is uitgespeeld, kan je nog altijd rekenen op GOUD

We hebben al eerder geschreven dat heel wat Europese landen hun GOUD repatriëren. In de loop van de voorbije decennia is het metaal immers verspreid over de hele wereld.”Op het eerste zicht lijkt dat gek”, meent MarketWatch,”GOUD speelt geen rol meer in het financiële systeem.”

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 17 december 2014

Volgens deze ratio is 1 ounce zilver $ 49,16 waard

Op basis van een oude betrouwbare olie-zilver ratio zou de zilverprijs vandaag meer dan dubbel zo hoog moeten liggen op iets minder dan $ 50 per ounce. Ten tijde van een meer ‘fysieke economie’ in plaats van een ‘papieren economie’ hadden olie en zilver een sterke correlatie met elkaar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 december 2014

Mikhail Khazin: Stopzetting manipulatie van GOUD in zicht

De ontkoppeling en stopzetting van de manipulatie van de GOUDvergelijken.nl/kopen/1-troy-ounce-GOUDen-maple-leaf-munt" title="GOUD kopen" alt="GOUD kopen">GOUDprijs zal er komen bij de eerstvolgende financiële crisis. Dit is de stelling van Mikhail Khazin.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$