Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8165 artikelen gevonden. Artikel 2106 tot 2110
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 december 2014

2014: GOUD deed het goed, de dollar deed het beter en de Russische MICEX biedt kansen

GOUD zocht de afgelopen dagen wederom negatief territorium op om het jaar negatief te gaan eindigen. Hoogstwaarschijnlijk onder de zwaar bevochten $1200. Een stabilisatie van de Russische economische crisis, record hoogtes van de Dow Jones boven de 18000! en een sterke dollar wogen zwaar op het edelmetaal.

Maar ook al is 2014 het jaar van de dollar geworden, GOUD eindigt als goede tweede.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 23 december 2014

Bloomberg: goedkope olie betekent ook goedkoop GOUD

De lage koers waartegen olie noteert, heeft ook gevolgen voor de GOUDvergelijken.nl/kopen/1-troy-ounce-GOUDen-maple-leaf-munt" title="GOUD kopen" alt="GOUD kopen">GOUDprijs. Of, om de essentie nog preciezer te formuleren: goedkope olie betekent ook goedkoop GOUD. Zo luidt althans de conclusie van Bloomberg.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 23 december 2014

Achtergrond: De zwerftocht van het Belgische GOUD

België stuurde aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog een deel van haar GOUDreserve naar Londen, maar ook werd een deel van het GOUD naar het zuiden van Frankrijk gebracht. Daar begon een deel van het Belgische GOUD aan een lange zwerftocht.

Bron: HollandGold
Geplaatst: dinsdag 23 december 2014

Oekraïne voor $300.000 opgelicht met vals GOUD

De centrale bank van Oekraïne is voor $300.000 opgelicht door GOUDbaren te kopen die niet echt bleken te zijn, zo schrijft Russia Today. In plaats van zuiver GOUD bleek het om staven van lood te gaan, verhuld onder een deklaagje van GOUDkleurige verf.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 23 december 2014

De prestatie van GOUD in beeld

Dit jaar kon de GOUDprijs opnieuw niet overtuigen. Toch bleef de schade relatief beperkt ten opzichte van vorig jaar. De twijfels over de toekomst van GOUD zijn de afgelopen maanden flink toegenomen. Een oud gezegde leert ons echter dat GOUD en zilver altijd geld waard blijven. De vraag is echter hoeveel GOUD en zilver nou werkelijk waard zijn.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$