Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8163 artikelen gevonden. Artikel 2116 tot 2120
Bron: HollandGold.nl
Geplaatst: donderdag 18 december 2014

GOUDkoers stijgt door uitblijven renteverhoging Fed

De GOUDkoers wist donderdag met bijna 2% te stijgen tot boven de $1.200 per troy ounce, nadat de Federal Reserve bekendmaakte nog iets langer te zullen wachten met het verhogen van de rente. De Amerikaanse centrale bank zinspeelt al sinds het afbouwen van het QE-programma op een verhoging van de rente, maar wacht rustig tot de omstandigheden daarom vragen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 december 2014

GOUDbeleggers leven op door (valse) hoop

Voorzitter van de Federal Reserve Janet Yellen heeft goed nieuws voor beleggers. Tenminste, dat is het geval als je in GOUD belegt. Vandaag heeft ze immers verklaard dat de Amerikaanse centrale bank een afwachtende houding gaat afnemen.

Yellen is dus niet van plan om binnenkort de rente verhogen. Daarmee bevestigt ze de geruchten dat een hogeren interest niet voor dit jaar is – met nog minder dan dertien dagen op de teller is dat inderdaad virtueel onmogelijk om dat gedaan te krijgen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 18 december 2014

Is dit het einde van het Russische bankstysteem

Heeft Vladimir Putin gegokt en verloren? Of heeft hij nog een wit konijn in zijn hoed zitten? (Rusland koopt toch niet voor niets zo veel GOUD?). De Russische Roebel is alvast in vrije val en niets lijkt het te kunnen stoppen.

In een poging om de vrije val van de Roebel te stoppen en inflatie in te tomen, verhoogde de Russische centrale bank de rentevoet van 10,50 % naar 17 %. Maar veel heeft dit niet geholpen.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: woensdag 17 december 2014

Koersdoel GOUD omlaag bij Credit Suisse

Koersdoel GOUD omlaag bij Credit Suisse 17 december 2014 in GOUD

Het koersdoel GOUD gaat omlaag bij Credit Suisse. De afdeling Global Metals & Mining hanteert overigens een ander koersdoel voor GOUD dan het team van technisch analisten. Een jaar geleden was het advies dat GOUD richting de $1000 per troy ounce zou gaan in 2014. De gemiddelde GOUDprijs in 2014 is met nog twee weken te gaan uitgekomen op $1265 per troy ounce. Het dieptepunt van de GOUDprijs lag dit jaar op $1140. De technisch analisten van Credit Suisse zaten er gemiddeld 26,5% naast en ten opzichte van het dieptepunt 14%.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 december 2014

Wanneer de euro is uitgespeeld, kan je nog altijd rekenen op GOUD

We hebben al eerder geschreven dat heel wat Europese landen hun GOUD repatriëren. In de loop van de voorbije decennia is het metaal immers verspreid over de hele wereld.”Op het eerste zicht lijkt dat gek”, meent MarketWatch,”GOUD speelt geen rol meer in het financiële systeem.”Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$