Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 2121 tot 2125
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 december 2014

Mikhail Khazin: Stopzetting manipulatie van GOUD in zicht

De ontkoppeling en stopzetting van de manipulatie van de GOUDvergelijken.nl/kopen/1-troy-ounce-GOUDen-maple-leaf-munt" title="GOUD kopen" alt="GOUD kopen">GOUDprijs zal er komen bij de eerstvolgende financiële crisis. Dit is de stelling van Mikhail Khazin.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: dinsdag 16 december 2014

Beleggen in GOUD: 13% per jaar

Beleggen in GOUD levert 13% rendement op 16 december 2014 in GOUD

Beleggen in GOUD is de afgelopen jaren behoorlijk rendabel geweest. In de mainstream media wordt regelmatig gesproken over de daling in de GOUDprijs. In het jaar 2011 steeg de GOUDprijs naar een nieuw record van $1900 per troy ounce. Vanaf dat punt is de GOUDprijs gedaald naar de huidige prijs van rond de $1200. GOUD zou zijn beste tijd gehad hebben en de bubbel in de GOUDprijs is gebarsten. Nu zijn wij voorstanders van GOUD als onderdeel van de beleggingsportefeuille en de statistieken geven eigenlijk aan waarom.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 16 december 2014

Mikhail Khazin: GOUDmanipulatie stopt bij volgende financiële crisis

De ontkoppeling en  stopzetting van de manipulatie van de GOUDvergelijken.nl/kopen/1-troy-ounce-GOUDen-maple-leaf-munt" title="GOUD kopen" alt="GOUD kopen">GOUDprijs zal er komen bij de eerstvolgende financiële crisis. Dit is de stelling van Mikhail Khazin.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 16 december 2014

Reken op GOUD wanneer je nood hebt aan veiligheid

Wanneer risico’s groter worden, de volatiliteit toeneemt en niemand meer weet wat er aan de hand is, vlucht iedereen naar GOUD. Deze week, of gisteren om precies te zijn, is de GOUDkoers geweldig gezakt en is het door de grens van 1 200 USD per ounce gevallen. Dat blijkt althans uit deze geweldige grafiek:

Vandaag, echter, heeft GOUD zich weten te herstellen en krijgen beleggers weer mooie vooruitzichten in de plaats. Dus, wat is er precies aan de hand?

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 16 december 2014

Errol Keyner: aanval overheid op vermogen zet door in 2015

Geen beleggingstips voor 2015 in dit artikel. Wel een poging om enkele trends te signaleren die volgend jaar actueel zullen zijn. Columnist Errol Keyner vreest vooral plannen van de overheid om vermogens zwaarder te belasten.

Het begint traditie te worden. Ook in december 2014 zal ik aandelenbeleggers teleurstellen die op zoek zijn naar GOUDen aan- en verkooptips voor het volgende jaar. De felbegeerde glazen bol is momenteel in gebruik bij vele analisten en marktkenners.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$