Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8071 artikelen gevonden. Artikel 2121 tot 2125
Bron: HollandGold.nl
Geplaatst: vrijdag 28 november 2014

GOUDmijnen gaan op overnamepad

De GOUDmijnsector bereid zich voor op een nieuwe ronde van overnames. Door de enorme daling van de GOUDprijs over de afgelopen twee jaar zijn veel mijnen in de problemen gekomen. Veel projecten die rendabel waren bij een koers van $1.500 of $1.600 zijn dat niet meer nu de GOUDprijs onder de $1.200 per troy ounce gezakt is.

Het resultaat van de dalende GOUDprijs is een tweedeling in de sector. Sommige mijnen zitten diep in de schulden en draaien verliezen, terwijl andere mijnen voorzichtiger zijn geweest met het opschalen van hun productie en nauwelijks schulden op hun balans hebben staan. De sector als geheel heeft de gedurende de 12 jaar durende bull market in GOUD $30 miljard aan schuld opgebouwd.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: vrijdag 28 november 2014

Vraag naar GOUD China weer richting record 2014

Vraag GOUD China 2014 richting de 2100 ton 28 november 2014 in GOUD

TBH Nieuwsbrief & Aanbiedingen Het laatste nieuws + aanbiedingen. Elke maand verloten wij een zilveren 1/2 ounce munt. Dus schrijf je nu in. Inschrijven voor de nieuwsbrief Vul je emailadres in om in te schrijven op deze website en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 28 november 2014

GOUDprijs naar record in roebels

Russen die GOUD kopen moeten vandaag de dag een recordbedrag van meer dan 58.500 roebels neertellen voor een troy ounce GOUD. Door de waardedaling van de roebel is de GOUDprijs in Rusland naar een recordhoogte gestegen. De grafiek op Marketupdate laat zien dat de GOUDprijs in roebels dit jaar begon te stijgen, terwijl die in dollars juist verder omlaag ging.

Bron: HollandGold
Geplaatst: vrijdag 28 november 2014

India zal in november opnieuw veel GOUD importeren

Uit angst voor nieuwe importheffingen blijven Indiërs veel GOUD kopen, zo schrijft Reuters. Handelaren in India bouwen alvast een voorraad GOUD op voor het trouwseizoen, omdat ze vrezen dat de overheid nieuwe maatregelen zal nemen om de import van GOUD te ontmoedigen. In november zal de import naar scahtting opnieuw boven de 100 ton uitkomen.

Bron: HollandGold.nl
Geplaatst: vrijdag 28 november 2014

Vrees voor nieuwe importheffingen stuwt vraag naar GOUD in India

Uit angst voor nieuwe importheffingen blijven Indiërs veel GOUD kopen, zo schrijft Reuters. Handelaren in India bouwen alvast een voorraad GOUD op voor het trouwseizoen, omdat ze vrezen dat de overheid nieuwe maatregelen zal  nemen om de import van GOUD te ontmoedigen. “Speculatie over nieuwe heffingen zorgen voor paniekaankopen en daardoor zal de import deze maand opnieuw de 100 ton overstijgen”, zo verklaarde een Indiase GOUDhandelaar uit Mumbai tegenover Reuters.

Vorig jaar viel de import van GOUD in India bijna stil door de introductie van een importquotum, dat het bijna onmogelijk maakte voldoende GOUD het land binnen te krijgen. In oktober importeerde India 150 ton GOUD, terwijl dat in dezelfde maand van vorig jaar slechts 25 ton was. In september was de import van GOUD met 143 ton ook al substantieel te noemen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$