Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8027 artikelen gevonden. Artikel 2126 tot 2130
Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: vrijdag 21 november 2014

Thomson Reuters ziet vraag naar zilver dalen

Thomson Reuters verwacht dat de zilverprijs gemiddeld op $19 per troy ounce zal uitkomen. In 2013 was de gemiddelde zilverprijs $23,79 waarmee het onderzoeksbureau uitgaat van een daling van 20%. Momenteel komt de gemiddelde zilverprijs in 2014 uit op $19,41 per troy ounce. Met de huidige zilverprijs op iets meer dan $16 lijkt de verwachting $19 redelijk te kloppen.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: donderdag 20 november 2014

DWVB53: Francisco van Jole en Hadjar Benmiloud over bitcoin, media en complotten

In De Week van Bitcoin 53 zijn Francisco van Jole van Joop.nl en Hadjar Benmiloud te gast. Co-host is Aaron van Wirdum van Coincourant.nl. We praten over de ontwikkeling en toekomst van media. Ook praten we over nerds en monetaire hervorming. En over bitcoin uiteraard, waar Hadjar Benmiloud voorstander van is, net als van GOUD. We spreken over complottheorieën en Willem Middelkoop zijn presentatie Patronen van Bedrog van vorige week.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 20 november 2014

China en Rusland willen neit meer dollarreserves hebben

China heeft het afgelopen jaar bijna geen Amerikaanse staatsobligaties gekocht, terwijl Rusland netto zelfs $20 miljard aan schuldpapier van de hand deed. Aziatische landen hebben minder behoefte aan dollars. Tegelijkertijd kopen ze steeds meer GOUD.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 november 2014

GOUDprijs wordt afgeremd door 3 factoren

Wat is er in hemelsnaam met het GOUD aan de hand?, zo vragen veel beleggers zich af. Ze hadden hun hoop op de edelmetalen gesteld met de komst van een hyperinflatoire schokgolf in de lucht. Maar die golf kwam er niet en dus liet ook de GOUDvergelijken.nl/kopen/1-troy-ounce-GOUDen-maple-leaf-munt" title="GOUD kopen" alt="GOUD kopen">GOUDprijs het koudweg afweten. Het ziet er niet naar uit dat de GOUDmarkt al een nieuw evenwicht heeft gevonden. Hetzelfde geldt trouwens voor zilver, platina, palladium…

Het GOUD lijkt inderdaad gevangen te zitten in een perfecte storm, alles wat kon mislopen is ook daadwerkelijk misgelopen. Beleggers krijgen van hun bank het advies om niet te proberen een vallend mes op te vangen, zonder dat die bankier zelf eigenlijk goed weet wat er met het GOUD is misgelopen. De GOUDprijs wordt afgeremd door 3 factoren en dat zijn de volgende.

Op de eerste plaats is er het ontbreken van slecht nieuws, tenminste toch wat de economie betreft. De GOUDkevers voorspelden destijds dat de Amerikaanse economie zou imploderen, iets wat dus niet is gebeurd. Integendeel zelfs, de economie in de Verenigde Staten groeit aan een versneld tempo. Het meest recente cijfer ging uit van een groei van het BBP met 3,50%, de werkloosheid is teruggevallen onder 6%.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 20 november 2014

GOUD stroomt massaal naar Azië en het Midden-Oosten

In de maand oktober ging er ruim 150 ton GOUD vanuit Zwitserland richting Azië. Ook valt op dat de oliestaten in de Golfregio dit jaar stelselmatig GOUD uit Zwitserland weghalen. Deze grafieken op Marketupdate laten duidelijk zien dat het fysieke GOUD verschuift richting de surpluslanden in Azië en de olieproducenten in het Midden-Oosten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$