EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
36
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2126 tot 2130
Geplaatst op: vrijdag 26 december 2014

Wantrouwen op de GOUDmarkt kan niet blijven duren

GOUDmijnen verbruiken waanzinnige hoeveelheden brandstof in hun zoektocht naar het goedje met de gele schijn. Je kan er dus van uitgaan dat goedkope olie een goede zaak is voor GOUD.

Maar, dat betekent niet dat beleggers dezelfde logica volgen. Als het goedkoper is om GOUD te ontginnen, zou je dus denken dat koersen van GOUDmijnen omhoog gaan, niet?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 26 december 2014

Nationale Bank Oekraïne kocht voor 300.000 dollar loden staven in plaats van GOUD

In Oekraïne zouden oplichters er volgens de lokale politiediensten in geslaagd zijn loden staven als GOUD aan de nationale bank te verkopen. De bank betaalde 300.000 dollar voor de waardeloze voorraden. Eerder waren er al geruchten dat de Oekraïense centrale bank GOUDstaven ter waarde van 12,6 miljard dollar zou zijn kwijtgeraakt.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 26 december 2014

Wetteloze manipulatie van GOUD en Zilver

De Federal Reserve, via zijn satellietbanken, gebruikt ongedekte termijn contracten om de prijs van GOUD en zilver tot in het oneindige te manipuleren.

De Federal Reserve, via zijn satellietbanken, gebruikt ongedekte termijn contracten om de prijs van GOUD en zilver tot in het oneindige te manipuleren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 25 december 2014

GOUD is voer voor psychologen

Het land met de wereldreservemunt ontkoppelde GOUD aan zijn munt 43 jaar geleden. Tot op heden heeft Amerika deze strategie blijven volgen en heeft eerder een aversie van GOUD. Er zijn signalen dat de GOUDprijs door Amerika onderdrukt wordt.

De opkomende landen, China en Rusland op kop, kopen echter agressief GOUD. Vooral ingegeven door het besef dat het financieel systeem zeer fragiel is. Ze zoeken hun weg naar GOUD.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 24 december 2014

Chinese GOUDmijnen schroeven productie op

Ondanks de daling van de GOUDprijs blijven Chinese GOUDmijnen hun productie opschroeven. Terwijl de wereldwijde productie van GOUDmijnen dit jaar met 3,4% stijgt, zal die in China met ongeveer 15% toenemen. Vorig jaar steeg de GOUDmijnproductie van China naar een record van 428 ton, maar volgens de laatste schattingen van de China Gold Association kan het volume dit jaar nog verder toenemen tot 470 ton.

Lees verder op Goudstandaard.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs