EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2136 tot 2140 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 23 januari 2015

Willem Middelkoop verwacht permanente QE en een versnelde big reset

Bijna een uur lang is Willem Middelkoop te gast in De Week van Bitcoin, aflevering 60. We gaan uitgebreid in op zijn presentatie ‘Patronen van Bedrog’ en zijn mening over 9/11, MH17 en Parijs. De verhouding met Rusland wordt besproken, de gemanipuleerde olieprijs en GOUD. Verder duidt Willem QE en hoe we permanente QE moeten verwachten en hoe de big reset sneller komt dan hij eerder verwachtte. Hij geeft ook zijn mening over het geldcreatiedebat, bitcoin en of hij politieke ambities heeft.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 23 januari 2015

Van GOUDmijn naar natuurpark

Zoals u weet heeft het opgraven van GOUD een grote impact op het landschap. Grote stukken bos worden weggehaald en aan het einde van de levensduur van de GOUDmijn blijft er een grote kuil over waar niets meer groeit. Newmont Mining is zich daarvan bewust en begon daarom een ambitieus project in Indonesië…

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: vrijdag 23 januari 2015

Britse munthuis gaat GOUD en zilver verkopen

De Britse Royal Mint wil beleggen in edelmetalen toegankelijk maken voor een grotere groep beleggers en spaarders. Het munthuis gaat voor het eerst in 47 jaar namelijk weer rechtstreeks GOUDbaren verkopen aan particulieren.

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: vrijdag 23 januari 2015

Wat de Zwitserse Frank deed (+ 40 %) kan ook met GOUD gebeuren

Wanneer Koningshuizen geld creëerden verloor het geld aan waarde tot het ophield te bestaan. De centrale banken zijn de Koningshuizen van vroeger. Men denkt omdat het nu over digitaal geld gaat, dat alles anders is – maar de duurste woorden op de financiële markten zijn “This time it’s different” – het is nooit anders. En als fiat geld gaat, is GOUD het enige dat er over blijft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 23 januari 2015

Stijging GOUDprijs geeft impuls aan GOUD-ETFs

Door de stijging van de GOUDprijs van de afgelopen weken is er opnieuw belangstelling voor GOUD-ETF’s. De totale voorraad van het GLD, het grootste exchange-traded fund voor GOUD ter wereld, nam deze maand al met 31,43 ton toe. Dat is de grootste maandelijkse instroom in meer dan twee jaar tijd.

Lees verder op Doijerkalff.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs