EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
32
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2136 tot 2140
Geplaatst op: dinsdag 23 december 2014

Achtergrond: De zwerftocht van het Belgische GOUD

België stuurde aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog een deel van haar GOUDreserve naar Londen, maar ook werd een deel van het GOUD naar het zuiden van Frankrijk gebracht. Daar begon een deel van het Belgische GOUD aan een lange zwerftocht.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 december 2014

Oekraïne voor $300.000 opgelicht met vals GOUD

De centrale bank van Oekraïne is voor $300.000 opgelicht door GOUDbaren te kopen die niet echt bleken te zijn, zo schrijft Russia Today. In plaats van zuiver GOUD bleek het om staven van lood te gaan, verhuld onder een deklaagje van GOUDkleurige verf.

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: dinsdag 23 december 2014

De prestatie van GOUD in beeld

Dit jaar kon de GOUDprijs opnieuw niet overtuigen. Toch bleef de schade relatief beperkt ten opzichte van vorig jaar. De twijfels over de toekomst van GOUD zijn de afgelopen maanden flink toegenomen. Een oud gezegde leert ons echter dat GOUD en zilver altijd geld waard blijven. De vraag is echter hoeveel GOUD en zilver nou werkelijk waard zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 23 december 2014

OPEC houdt been stijf

Op de oliemarkten is alles op losse schroeven komen te staan. De forse daling van de olieprijs heeft Rusland met de rug tegen de muur gezet, maar ook in andere landen wordt de prijsval bij het zwarte GOUD als bijzonder pijnlijk ervaren. Anderzijds lachen de consumenten natuurlijk in hun vuistje vanwege het zo fors goedkoper worden van energie.

De olievlek deint uit, zo merkte Philippe Gijsels van BNP Paribas op. Onlangs moest de olieprijs nog maar eens achteruit nadat de Verenigde Arabische Emiraten met name van hun olieminister Suhail Al Mazrouei verklaarde dat OPEC de productie niet zou terugschroeven, zelfs niet als de prijs van olie naar 40 dollar per vat zou gaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 21 december 2014

GOUD en zilver report (Week 51)

De GOUDprijs zakte de afgelopen week van €981,41 naar €977,77 per troy ounce (-0,37%) terwijl de zilverkoers van €439,43 naar €422,64 per kilo zakte (-3,82%). Aan het begin van de week gingen de prijzen van beide edelmetalen samen met de olieprijs onderuit, daarna wist GOUD het koersverlies grotendeels ongedaan te maken. Dat gold niet voor zilver, dat op weekbasis opnieuw een forse daling liet zien.

Lees verder op Marketupdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs