EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2161 tot 2165 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

Ruim 3.600.000 zilveren munten verkocht in 2 weken

Verkoop Zilveren Munten goed van start in 2015 14 januari 2015 in Zilver

Verkoop Zilveren Munten goed van start in 2015 14 januari 2015 in Zilver

Verkoop zilveren munten is in 2015 sterk van start gegaan volgens de laatste cijfers van de US Mint. Het Amerikaanse munthuis geeft sinds 1986 de meest populaire zilveren beleggingsmunt ter wereld uit. In 2014 brak de US Mint het oude record dat was gevestigd in 2013. Vorig jaar werden er ruim 44 miljoen ounces verkocht van de zilveren American Eagle. De GOUDen variant van de American Eagle werd afgelopen jaar juist minder verkocht dan in 2013. De verkoop zakte met 38%.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

Gold Trail: De weg naar vrijGOUD (Deel XXIX)

We gaan in 2015 verder waar we eind vorig jaar gebleven waren met de vertaling van de Gold Trail. In dit gedeelte beschrijft FOA dat een belangrijke steunpilaar voor het dollarsysteem afbrokkelt, namelijk de markt van papierGOUD. Met de introductie van de euro zullen Europese landen geen belangstelling meer hebben om de GOUDprijs omlaag te drukken.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

Market Update (14 januari 2015)

ECB mag obligaties Eurolanden kopen, EU overweegt versoepeling van sancties tegen Rusland, Saudi-Arabië schaart zich achter Chinese ontwikkelingsbank, Goldman Sachs verwacht verdere daling olieprijs en Marc  Faber ziet de GOUDprijs dit jaar 30% stijgen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

Waarom iedereen wat GOUD zou moeten hebben

Helaas wordt het begrip “GOUD” door enorm veel mensen verkeerd geïnterpreteerd. Mocht je nog geen GOUD bezitten, dan zou u wellicht dit artikel eens moeten lezen. Heb je vrienden of familieleden die GOUD maar onzin vinden, schuif ze dit artikel onder hun neus:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

Doug Casey: Is GOUD een belegging?

Doug Casey, oprichter en voorzitter van Casey Research en ’s werelds grootste expert op het gebied van GOUD en grondstofbeleggingen, geeft antwoord op deze vraag.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs