EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2186 tot 2190 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 7 januari 2015

Liever GOUD of Duitse staatsobligaties?

Een van de belangrijkste redenen waarom veel beleggers een hekel hebben aan GOUD is dat het geen rendement uitkeert. Daarin heeft het edelmetaal vanaf nu gezelschap: Duitse 5-jaars staatsobligaties zijn vrijdag voor de eerste keer ooit, gedaald naar een rente van 0 procent.

Duitse staatsschulden zijn natuurlijk geprijsd in euro’s. En nu de kans op een kwantitatief verruimingsprogramma van de Europese Centrale Bank steeds groter lijkt, kan de euro best nog wel een stuk in waarde dalen.

GOUD heeft zich ondertussen prima staande gehouden in het laatste kwartaal van 2014. Het gele edelmetaal is ook 2015 goed van start gegaan en staat inmiddels boven de 1210 dollar per ounce.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 januari 2015

LBMA schrapt Gold Forward Offered Rate (GOFO)

De Londen Bullion Market Association (LBMA) zal op vrijdag 30 januari voor de laatste keer de GOFO rate bekendmaken. De Gold Forward Offered Rate is de vergoeding die banken vragen om GOUD voor een vastgestelde periode uit te lenen in ruil voor dollars.

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: woensdag 7 januari 2015

GOUD presteerde slecht in 2014? Bekijk het van deze kant:

De GOUDprijs is in 2014 nagenoeg gelijk gebleven – gemeten in de in kracht toegenomen US Dollars. In februari 2014 leek de prijs zelfs even naar de $1400 te kruipen maar afgelopen november dook de prijs even onder de $1150. Echter opende en sloot de GOUDprijs rond de $1200 (op 1 januari: $1221,30 en op 31 dec $1182,90 om precies te zijn).

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 7 januari 2015

Market Update (7 januari 2015)

Uit het nieuws: Duitsland kan gratis lenen, Chinese beurs verder omhoog, Ecuador vraagt China om hulp, GOUD naar hoogste niveau sinds september 2013 en olieprijs onder de $50.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 januari 2015

‘Koop GOUD voor het te laat is’

‘We bevinden ons absoluut in een valuta-oorlog’, stelt Jim Rickards, schrijver van The Death of Money. ‘In 2011 zagen we een zwakke dollar, vandaag zien we een sterke dollar. Ik verwacht dat we over een jaar opnieuw een zwakke dollar zullen zien’, zijn boodschap is: koop GOUD voor het te laat is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs