Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8027 artikelen gevonden. Artikel 2191 tot 2195
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 november 2014

Wij hebben bewijs van manipulatie van de GOUDprijs

De GOUDprijs wordt op zijn minst beïnvloed en dat is nog zacht uitgedrukt. Het is duidelijk dat er een manipulatie van de GOUDprijs is. Dit wil niet zeggen dat de manipulatoren verantwoordelijk zijn voor de prijsdaling van $1.900 naar $1.150, maar het wil wel zeggen dat toeval niet bestaat.

Op onderstaande grafiek kan je de beweging van de GOUDprijs zien van ’s morgens tot ’s avonds. Dit zijn de gemiddelde dagbewegingen van de laatste 5 jaren.

De rode cirkel laat de prijsbeweging zien op het moment dat Londen zijn dagelijkse prijs fixing doet, in de voormiddag en in de namiddag. Juist op deze momenten maakt de GOUDprijs de grootste bewegingen naar beneden.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 10 november 2014

ISIS wil terugkeer naar geld op basis van GOUD en zilver?

Vooralsnog kunnen we het gerucht niet bevestigen, maar het blog Truthingold zegt uit verschillende bronnen vernomen te hebben dat terreurgroep ISIS een nieuwe valuta op basis van GOUD en zilver wil introduceren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 november 2014

Grafiek: Koop nu GOUDmijnen!

"Blood In The Streets": Dat hebben we nu met de GOUD en zilvermijnen. Wie heeft het lef om te profiteren van deze kansen. GOUDmijnen staan op een 30 jarig dieptepunt. Deze opportuniteiten doen zich echt weinig voor. De GOUDmijnen zijn zwaar afgestraft.

XAU/GLD ratio is de verhouding van de XAU GOUD en zilvermijnen aandelenindex ten op zichte van de prijs van GLD GOUD en gaat terug tot 1984. De XAU index is samengesteld uit 30 van de grootste GOUD / zilver mijnaandelen verhandeld op de NYSE / Nasdaq. Zijn totale marktkapitalisatie is $180 miljard dollar. De verhouding zelf vertegenwoordigt de waarde van de index ten opzichte van de prijs van een ounce GOUD.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 10 november 2014

‘Schikking UBS mogelijk ook over GOUDhandel’

De schikking over vermeende wisselkoersmanipulatie die de Zwitserse bank UBS volgens ingewijden op het punt staat te sluiten met Britse en Amerkaanse toezichthouders, betreft mogelijk ook wangedrag van handelaren in edelmetalen. Dat meldde de Britse zakenkrant Financial Times zondag.

Het dagblad beroept zich op mensen dichtbij de onderhandelingen. Op basis van vergelijkbare bronnen wisten verscheidene media de afgelopen dagen al te melden dat UBS en zes andere grote internationale banken zeer binnenkort een schikking zullen treffen over vermeende fraude bij de handel in vreemde valuta’s.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 9 november 2014

GOUD en zilver report (Week 45)

Als we het koersverloop van zowel GOUD als zilver van de afgelopen week in één woord moeten samenvatten dan is het wel volatiliteit. Woensdag gingen de prijzen van beide edelmetalen opnieuw hard onderuit, maar door teleurstellend banencijfer op vrijdag sloot de GOUDprijs uiteindelijk hoger dan de slotkoers van vorige week.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$