EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 221 tot 225 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 5 oktober 2017

Analyse: geen trendbreuk bij GOUD

Een troy ounce GOUD werd in september 3 procent goedkoper. Met die prijsdaling kwam een abrupt einde aan de klim die in juli werd ingezet. De psychologisch belangrijke kaap van 1300 dollar werd daarbij overtuigend gerond, maar een doorbraak voorbij de top van 2016 bleek voorlopig te hoog gegrepen. Begin deze week viel de GOUDprijs opnieuw terug naar het laagste niveau sinds half augustus.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 4 oktober 2017

GOUDprijs klaar voor snelle, forse stijging

Een paar weken geleden vertelde ik u al dat het heel normaal zou zijn als de GOUDprijs zou corrigeren naar $1270. Dat is de afgelopen weken gebeurd.

Een paar weken geleden vertelde ik u al dat het heel normaal zou zijn als de GOUDprijs zou corrigeren naar $1270. Dat is de afgelopen weken gebeurd.

Daarom even een update. We kijken eerst even naar de koersgrafiek.

[... ...]

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 4 oktober 2017

"Stekker uit 278 jaar oud Amsterdams GOUDbedrijf"

Voor het Amsterdamse GOUDbedrijf Schöne Edelmetalen dreigt na bijna driehonderd jaar het doek te vallen. Eigenaar Umicore zou de stekker eruit gaan trekken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 4 oktober 2017

De game changer?

De wijze waarop ‘uncle’ Donald vriend en vijand tegen zich in het harnas weet te jagen zal hopelijk niet bijdragen tot een conflict met Noord-Korea, maar wel mede “de ammunitie” leveren tot het uiteindelijk breken van de macht van de V.S. sinds W.O. II. Dit “vooruitzicht” brengt ons opnieuw terug bij 15 augustus 1971 toen de dollar losgekoppeld moest worden van het GOUD en vervolgens in 1974 de zgn. petrodollar (olie tegen dollars) werd geïntroduceerd.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 4 oktober 2017

Goed nieuws voor GOUD

Vorige week was er nog geen vuiltje aan de lucht bij de Federal Reserve. Alles ging volgens plan en alles was onder controle. Maar deze week klinkt het al heel anders. Janet Yellen liet zelfs weten dat het beleid best wat losser kan in plaats van strakker. En dat is goed nieuws voor GOUD.

In een toespraak voor de National Association for Business Economics in Cleveland liet Federal Reserve voorzitter Yellen weten dat ze de invloed van de arbeidsmarkt op inflatie hebben overschat.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs