EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2201 tot 2205 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 18 januari 2015

GOUD en zilver report (Week 3)

De GOUDprijs is de afgelopen week gestegen van €1.032,63 naar €1.107,43 per troy ounce, een winst van 7,24%. Dat is het hoogste niveau sinds mei 2013. De zilverprijs steeg zelfs met 10,3%, van €448,39 naar €494,60 per kilogram. Voor zilver is dat het hoogste niveau sinds eind juli vorig jaar.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 17 januari 2015

Aandelen GOUDmijnen staan 26% hoger

GOUDmijnen hebben in de eerste 2 weken sterk geprofiteerd van de stijgende GOUDprijs. De prijs van GOUD steeg in dezelfde periode met 8,2%. De Euro is in de eerste 2 weken van 2015 met 4,4% gedaald ten opzichte van de Amerikaanse Dollar waardoor de GOUDprijs in Euro’s zo’n 13% hoger staat. De aandelenkoersen van de 5 grootste GOUDmijnen stegen gemiddeld met factor 3,2 versus de GOUDprijs.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 januari 2015

Waarom de vraag naar GOUD dit jaar aantrekt

De vraag naar GOUD kan in 2015 behoorlijk aantrekken dankzij een stijgende vraag vanuit Aziatische consumenten naar metaal. Ook het feit dat veel beleggers weer hun weg weten te vinden naar exchange traded products die worden gedekt door metaal, speelt een grote rol in de hogere vraag naar GOUD in 2015.

Dat beweert ten minste HSBC Securities. Analist James Steel en Howard Wen, schrijven deze week in een rapport dat ze verwachten dat de vraag naar GOUD dit jaar met 15 procent kan stijgen naar 4127 ton. De consumptie bereikte in 2011 een record van ruim 4580 ton, toen de prijs van GOUD klom en piekte op ruim 1900 dollar per ounce.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 januari 2015

GOUDprijs breekt door de €1.100 per troy ounce

De GOUDprijs is vandaag door de €1.100 per troy ounce gebroken en staat op het moment van schrijven op een koers van €1.108,54. In dollars steeg de GOUDprijs naar $1.276 per troy ounce. Deze week werd GOUD in euro’s 7,3% meer waard, terwijl de zilverprijs de afgelopen week met 9% steeg.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 januari 2015

HSBC verwacht toename vraag naar GOUD vanuit Azië

Analisten van HSBC verwachten dat de wereldwijd vraag naar GOUD dit jaar zal aantrekken door toenemende belangstelling vanuit Azië, zo schrijft Bloomberg. Ook zullen beleggers posities uitbreiden in ETF’s die fysiek GOUD aanhouden en zullen centrale banken volgens HSBC meer GOUD kopen dan in 2014.

Lees verder op HollandGold
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs