Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8125 artikelen gevonden. Artikel 2206 tot 2210
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 24 november 2014

Wat betekent het terughalen van het Nederlandse GOUD?

Sinds de geboorte van de ECB komt GOUD steeds meer terug in the picture. Dat is absoluut GEEN toeval! De affiniteit zal zowel privaat als publiek blijven toenemen. Over die tijd zoekt men aftastend naar de *juiste* nieuwe rol/functie van publieke GOUDvoorraden. Niet in het minst omdat het foute Westerse economisch systeem aan het falen is.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 24 november 2014

Centrale Bank Zwitserland vreest GOUDramp bij referendum

Zwitsers mogen stemmen over hun eigen GOUD.  Dat kan verkeerd uitpakken, zo vreest de centrale bank van het land.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 24 november 2014

Gissen naar de GOUDen bodem

Contraire beleggers Peter Schiff en Axel Merx bediscussiëren de huidige GOUDmarkt. Zij geven aan dat beleggen in aandelen een risicovolle onderneming is maar dat anderen hetzelfde zeggen over GOUD. Beleggen in verschillende valuta’s daarentegen is minder risicovol maar de opbrengsten zijn vaak ook minder. Zij zijn van mening dat, in historisch oogpunt, GOUD een absoluut waardevaste belegging is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 24 november 2014

GOUD is gevaar voor dollar

De wereld zit in het midden van een internationale munten oorlog. Alle landen willen de zwakste munt om op die manier hun economie terug van een normale groei te voorzien. De dollar is nog altijd de wereldwijde reservemunt. Hij circuleert in grote getalen in het buitenland.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 23 november 2014

GOUD en zilver report (Week 47)

De GOUDprijs steeg de afgelopen week van €949,16 naar €969,10 per troy ounce, een winst van 2,1%. Draghi zei afgelopen vrijdag dat de ECB alles binnen haar bevoegdheden zal doen om de inflatie naar een hoger niveau te brengen. Daardoor zakte de euro weg tegenover de dollar en ging de GOUDprijs omhoog. Ook het terughalen van een deel van het Nederlandse GOUD heeft mogelijk een positieve invloed gehad op de GOUDprijs.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$