Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8026 artikelen gevonden. Artikel 2231 tot 2235
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 1 november 2014

5 x meer geld in omloop sinds 2007 maar de slechts mogelijke belegging die je kon doen, is GOUD

GOUD en zilver zochten de voorbije dagen nieuwe dieptepunten op en noteren nu op het laagste niveau van de afgelopen 4 jaar.

De berenmarkt blijft in volle gang en beleggers (waaronder mezelf) geraken stilaan moedeloos.

Bron: HollandGold.nl
Geplaatst: vrijdag 31 oktober 2014

GOUDprijs zakt naar laagste niveau sinds 2010

De GOUDprijs zakte deze week naar het laagste niveau sinds 2010, nadat de Amerikaanse centrale bank bekendmaakte te stoppen met haar stimuleringsprogramma. Hoewel dit niet echt als een verrassing kwam gaf het beleggers vertrouwen dat de centrale bank de situatie goed onder controle heeft. Het uitblijven van een hoge inflatie en de sterke dollar maakt GOUD minder aantrekkelijk, met als resultaat dat de prijs al enige tijd onder druk staat. Het feit dat de Amerikaanse economie inmiddels weer met 3,5% op jaarbasis groeit drukt verder op de GOUDkoers.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 31 oktober 2014

GOUDprijs naar laagste niveau in 4 jaar

De GOUDprijs is verder gedaald naar het laagste niveau sinds juli 2010. Investeerders laten het edelmetaal links liggen nu het duurder geworden is met de stijging van de dollar en minder nuttig als veilige belegging nu de aandelenmarkten in de plus gaan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 31 oktober 2014

Al het GOUD trekt naar China. Niet te verwonderen dat de prijzen niet stijgen

Zowel GOUD als zilver hebben vandaag een scherpe daling gekend, volgens MineWeb. Dat is het gevolg van het stimulusprogramma waaraan de Federal Reserve een einde heeft gesteld en een grote verkoopgolf van futures op de GOUDmarkt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 31 oktober 2014

Specialisten bekvechten over de GOUDprijs

Het verhaal van het GOUD is eigenlijk heel eenvoudig te reconstrueren. Er zijn de voorstanders en er zijn de tegenstanders van het GOUD en beide partijen gunnen elkaar het licht in de ogen niet. De pro’s worden in het gezicht uitgelachen door de contra’s, het omgekeerde geldt natuurlijk ook. Maar wat moeten buitenstaanders hier van geloven?

Gina Sanchez, eigenaar van Chantico Global, heeft zich de afgelopen maanden opgeworpen tot woordvoerder van het kamp van de contra’s. Zij heeft de handschoen opgenomen tegen mensen als Peter Schiff die al jarenlang tegen iedereen die het horen wil zegt dat in het geval van GOUD, zilver, platina, palladium en de andere edele metalen het laatste woord bijlange na nog niet is gevallen.

Sanchez windt er geen doekjes om: GOUD is overgewaardeerd. Maar daarna maakt ze een denkfout door onvoldoende argumenten aan te dragen om die uitspraak te schragen. Ze beperkt zich tot de stelling dat het GOUD al jarenlang overgewaardeerd is. Tegenover wie of wat, dat komen we echter niet aan de weet.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$