EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
Bron: Express.live
29
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2231 tot 2235 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 12 december 2014

Economie VS kan GOUDprijs schaden

Op de markten voor grondstoffen zagen we in de afgelopen dagen een eerste aanzet tot consolidatie. Zowel de olie- als de GOUDprijs zakten in ieder geval niet verder weg, hoewel het bereikte evenwicht voorlopig eerder wankel moet genoemd worden. Maar laat ons eerst even kijken naar eerst de olie en daarna naar het GOUD.

Er leek vorige maand geen einde te komen aan de val van de olieprijzen, zo stelde Bank Degroof vast. Een prijs van onder 70 dollar per vat werd onlangs bereikt, het laagste niveau sinds 2008. De OPEC kwam eind november niet tot een overeenkomst om de productie te beperken en dat bleef niet zonder gevolgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 12 december 2014

Rusland verkoopt GOUD om roebel te steunen?

Volgens Yahoo Finance verkoopt Rusland zijn GOUD om de waarde van de roebel te ondersteunen. Maar klopt dat wel? Marketupdate zocht het uit en bewijst in dit artikel het tegendeel.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 december 2014

GOUDprijs eindelijk door kaap van 1.200 dollar?

Enkele dagen geleden zag het er nog naar uit dat de GOUDprijs met groot geweld door de kaap van 1.200 dollar zou breken. Eens te meer was er aanvankelijk echter weer sprake van vals alarm, want van een overtuigende doorbraak is nog altijd geen sprake. Of die definitieve doorbraak er in de komende dagen zal komen, moet nog afgewacht worden. Voorlopig lijkt het GOUD te kunnen standhouden boven 1.200 dollar.

Het is dus tot dusver opnieuw een frustrerend jaar geweest voor beleggers in GOUD, op de eerste plaats voor beleggers in GOUDmijnen. Nochtans werd een veelbelovende start genomen, in de eerste weken van dit jaar leek de GOUDprijs onderweg naar 1.400 dollar. Maar onderweg werd het GOUD een halt toegeroepen en de GOUDprijs viel tenslotte terug tot een bodem rond 1.150 dollar per troy ounce.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 12 december 2014

Waarom restricties in de prijs van GOUD- en zilver positief zijn

De Chicago Mercantile Exchange Group (CME) heeft de Commodities Futures and Trading Commission donderdag laten weten dat per 22 december de GOUD- en zilverprijs gelimiteerd gaan worden. Volgens deze documenten zal de GOUDhandel dan na elke beweging van $100 of meer in verhouding tot de sluitingskoers van de vorige dag voor 5 minuten stilgelegd worden. Ditzelfde geldt voor de zilverprijs na een beweging van $3. Tegen huidige GOUD- en zilverprijzen zouden dit enorme bewegingen voorstellen die bijna onhaalbaar lijken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 12 december 2014

De Chinese economie heeft het niet makkelijk

De afgelopen maanden is er genoeg nieuws naar buiten gekomen omtrent de huidige staat van de Chinese economie. De GOUDen tijden voor het Chinese groeiland lijken achter de rug te zijn en de regering moet leren om te gaan met de minder snel draaiende economie.

De macrocijfers wisten de afgelopen weken niet te overtuigen. In het meest van de gevallen konden de uiteindelijke cijfers de verwachtingen van de analisten niet verslaan. De beleggers lijken daarentegen steeds meer te wennen aan de lagere Chinese groei.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs