Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 2246 tot 2250
Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: woensdag 19 november 2014

GOUDreserves Rusland weer verder toegenomen

GOUDreserves Rusland weer gestegen 19 november 2014 in GOUD

GOUDreserves Rusland zijn de laatste weken verder gestegen. In september van dit jaar kocht Rusland al 37,3 ton GOUD. Dat was de grootste GOUDaankoop door Rusland in 15 jaar tijd. Uit de laatste cijfers blijkt dat de GOUDreserves van Rusland de laatste weken verder zijn gestegen. Rusland neemt inmiddels positie nummer 5 in qua landen met de grootste GOUDreserves. De GOUDprijs daalde sinds eind september met 5,5% tot aan begin november. De dagen steeg de GOUDprijs binnen enkele dagen weer naar het niveau van eind september. Centrale banken lijken de nieuwe goldbugs te worden. Deze week werd bekend dat ook de ECB mogelijk GOUD kan gaan aankopen wanneer er nieuwe stimuleringsmaatregelen worden ingezet.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 19 november 2014

Islamitische Staat geeft GOUDen en zilveren munten uit omwille van vertrouwen en symboliek

GOUD en zilver bieden geloofwaardigheid dat elke nieuwe regering nodig heeft. Je kan nog geen vertrouwen in een nieuwe overheid hebben, ze moet zich nog bewijzen. De islamitische Staat weet dat en keert daarom terug naar de GOUDstandaard. Vertrouwen in GOUD en zilver is er altijd. GOUD en zilver zijn de ideale munten voor een nieuwe staat.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 19 november 2014

IMF prijst Greenspan

Alan Greenspan blijft een graag geziene gast. Vandaag was hij bij het IMF als Keynote speaker te gast in Washington. Hij werd geïntroduceerd door IMF directrice Lagarde als man die geen introductie nodig heeft. Nog voor zij aan die introductie toe kwam sprak zij al over statistieken aangaande GOUD. Helaas is Greenspan ‘s speech niet publiekelijk maar het zal ongeveer op hetzelfde neerkomen op wat hij eerder ook al aangaf. “GOUD is een valuta, geen enkele valuta, met inbegrip van de dollar kan er aan tippen.”

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 19 november 2014

Eenvandaag over het Zwitserse GOUDreferendum

Op 30 november spreekt Zwitserland zich uit over de toekomst van haar GOUDreserve. Wat betekent dit precies en welke gevolgen kan het hebben? En heeft het initiatief kans van slagen? Eenvandaag sprak met verschillende kenners, waaronder monetair econoom Ivo Arnold en blogger ‘Koos Jansen’ van Bullionstar.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 19 november 2014

Koen Lauwerens over de toekomst van GOUD

Edelmetaal-info sprak met Koen Lauwerens over de laatste ontwikkelingen op de GOUDmarkt en de evolutie van de GOUDprijs. Lauwerens is onafhankelijk financieel analist en doet voor verschillende opdrachtgevers onderzoek naar de GOUDmarkt en de grondstoffenmarkt. Zijn werk wordt online en in gedrukte vorm gepubliceerd.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$