EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
30
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2246 tot 2250 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 14 december 2014

GOUD en zilver report (Week 50)

De GOUDkoers steeg de afgelopen week van €970,66 naar €981,41 per troy ounce (+1,1%), terwijl de zilverkoers in dezelfde periode van €426,44 naar €439,43 per kilo wist te klimmen (+3,05%). Beleggers vluchtten de afgelopen week in edelmetalen door toenemende onzekerheid over de wereldeconomie. Opvallend nieuws uit de GOUDmarkt: Ook in Oostenrijk roept men op de GOUDvoorraad terug te halen!

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zondag 14 december 2014

Schiff: Dit is waarom u zou moeten instappen

Peter Schiff was afgelopen week te gast bij het programma “After the Bell” van Fox Business. Daar liet hij weten waarom hij zijn geloof in GOUD niet zal opgeven. Ten eerste moeten we volgens mister Schiff inzien dat de Amerikaanse economie nog steeds afhankelijk is van het soepele monetaire beleid van de Fed. Dit wil zeggen: een lage rente, QE programma’s (geld printen), of eigenlijk een combinatie hiervan.

Lees verder op goudvergelijken.nl
Geplaatst op: zondag 14 december 2014

De “GOUDen Val” van Poetin!

Het doet er niet toe hoe vreemd het ook mag lijken, maar op dit moment is Poetin begonnen met de verkoop van Russische olie en gas voor fysiek GOUD.

Het doet er niet toe hoe vreemd het ook mag lijken, maar op dit moment is Poetin begonnen met de verkoop van Russische olie en gas voor fysiek GOUD.

Poetin schreeuwt dit niet uit over de hele wereld. En natuurlijk, hij accepteert nog steeds Amerikaanse dollars als tijdelijk betaalmiddel. Maar hij ruilt meteen al die dollars in die hij verkregen heeft uit de verkoop van olie en gas, slechts voor fysiek GOUD!

Om dit te kunnen begrijpen, volstaat het om te kijken naar de dynamiek van de groei van de GOUDreserves van Rusland en om deze gegevens te vergelijken met inkomsten in buitenlandse valuta, afkomstig van de RF uit de verkoop van olie en gas in dezelfde periode.

Bovendien zijn in het derde kwartaal de aankopen van fysiek GOUD door Rusland op een all-time high recordniveau. In het derde kwartaal van dit jaar, had Rusland de ongelooflijke hoeveelheid GOUD van 55 ton aangeschaft. Het is meer dan alle centrale banken van alle landen van de wereld bij elkaar (volgens officiële gegevens)!

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: zaterdag 13 december 2014

Dit land is de volgende die zijn GOUD wil repatriëren.

De GOUDrepatriëringen escaleren. Oostenrijk is de volgende die overweegt om zijn GOUD te repatriëren. Het meeste van zijn GOUD bevindt zich nu nog in Engeland. Na Duitsland, Nederland en de overweging van België om zijn GOUD te repatriëren. Oostenrijk de volgende die in dit rijtje aansluit. 200 ton of 80% van zijn GOUD bevindt zich bij de Bank of England. Alles op één en dezelfde plaats in het buitenland is voor de Oostenrijkse Nationale Bank (OeNB) te veel.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 13 december 2014

Rendement zilvermijnen -15% in 2014

Rendement Zilvermijnen negatief in 2014 12 december 2014 in Zilvermijnen

Rendement Zilvermijnen negatief in 2014 12 december 2014 in Zilvermijnen

Rendement Zilvermijnen is dit jaar negatief. De zilvermijnen, wij doelen dan op de primaire zilvermijnen, boekten begin juni van dit jaar een gemiddelde koerswinst van 35%. De zilverprijs noteerde toen rond de $20,90 per troy ounce. Inmiddels is de zilverprijs gedaald naar $17,05 per troy ounce. Een daling in de zilverprijs van zo’n 18%.

Lees verder op thebullionhouse.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs