Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 226 tot 230
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 6 maart 2017

Het ‘digitale GOUD’ is nu meer waard dan het fysieke GOUD. Terecht?

De afgelopen week was niet alleen historisch voor de aandelenmarkten. Op Wall Street mochten er dan wel nieuwe recordkoersen vallen, ook in een ander segment van de markt was er sprake van de nodige feestvreugde. De prijs van een Bitcoin wist namelijk voor het eerst uit te komen boven die van de GOUDprijs.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 4 maart 2017

GOUDprijs stabiel ondanks grote kans op renteverhoging

De GOUDprijs is veel minder gedaald in aanloop naar een mogelijke renteverhoging in maart. UBS en ABN AMRO zien de GOUDprijs dit jaar verder stijging naar......

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 4 maart 2017

Prijs voor Bitcoin schiet boven de GOUDprijs uit

Voor de eerste keer in de geschiedenis ligt de prijs voor 1 Bitcoin hoger dan de prijs voor 1 ounce GOUD. Zeggen dat Bitcoin nu meer waard is als GOUD, is echter te ver gezocht. Bitcoin heeft nog een hele weg af te leggen om de GOUDmarkt te benaderen. Bitcoin steeg vorig jaar al meer dan 100% en de mogelijkheid van een Bitcoin-ETF zet de markt ook in 2017 onder stoom. Dus de mogelijkheden rond de cryptomunt groeien wel.

In nominale termen staat Bitcoin nu hoger dan GOUD. Echter de prijs voor 1 Bitcoin is een eenheid terwijl de prijs voor GOUD een gewicht vertegenwoordigt. Bitcoin met de GOUDprijs vergelijken is appelen met peren vergelijken. Aan de huidige koers heeft Bitcoin een marktkapitalisatie van $20 miljard tegenover $70.000 miljard voor GOUD.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 4 maart 2017

Waarde bitcoin overstijgt GOUDprijs

De enorme populariteit van de bitcoin heeft de virtuele munt de afgelopen dagen voor het eerst duurder gemaakt dan GOUD. De bitcoin is in trek door een enorme vraag uit China, en door verwachtingen over soepelere regelgeving in de Verenigde Staten.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zaterdag 4 maart 2017

Muur van zorg

Je hoort vaker dat de financiële markten een muur van zorgen beklimmen, als ze aan een langere klim bezig zijn. Dit concept krijgt nu een GOUDen randje.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$