Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8074 artikelen gevonden. Artikel 2276 tot 2280
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 3 november 2014

TA Special: Laat de GOUDmijnen nu niet links liggen!

Zoals te verwachten was, verschenen de afgelopen week een resem negatieve berichten over het GOUD en de GOUDmijnen in de financiële media. Het meest in het oog springende was het nieuws dat de Zwitsers een “reddingsactie” voor GOUD willen! Op 30 november stemmen de Zwitsers in een referendum dat minstens 20% van de balans van de Zwitserse centrale bank uit GOUD moet bestaan. Vanuit contrair standpunt vinden we dit een interessante uiting van negatief sentiment: want als iets moet gered worden, betekent het dat het in een weinig benijdenswaardige positie zit! En een negatief sentiment opent de deur voor een mogelijke trendommekeer.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 2 november 2014

GOUD en zilver report (Week 44)

De GOUDprijs zakte deze week van €971,57 naar €936,80 per troy ounce, een daling van niet minder dan 3,58%. De zilverprijs ging ging in een week tijd van €436,75 naar €414,50 per kilo, een verlies van 5,1%. De prijzen van beide edelmetalen zijn al tijden niet meer zo hard gedaald als afgelopen week, het gevolg van een samenloop van omstandigheden.

Bron: hln.be
Geplaatst: zondag 2 november 2014

GOUDprijs naar laagste niveau in 4 jaar

De GOUDprijs is verder gedaald naar het laagste niveau sinds juli 2010. Investeerders laten het edelmetaal links liggen nu het duurder geworden is met de stijging van de dollar en minder nuttig als veilige belegging nu de aandelenmarkten in de plus gaan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 1 november 2014

5 x meer geld in omloop sinds 2007 maar de slechts mogelijke belegging die je kon doen, is GOUD

GOUD en zilver zochten de voorbije dagen nieuwe dieptepunten op en noteren nu op het laagste niveau van de afgelopen 4 jaar.

De berenmarkt blijft in volle gang en beleggers (waaronder mezelf) geraken stilaan moedeloos.

Bron: HollandGold.nl
Geplaatst: vrijdag 31 oktober 2014

GOUDprijs zakt naar laagste niveau sinds 2010

De GOUDprijs zakte deze week naar het laagste niveau sinds 2010, nadat de Amerikaanse centrale bank bekendmaakte te stoppen met haar stimuleringsprogramma. Hoewel dit niet echt als een verrassing kwam gaf het beleggers vertrouwen dat de centrale bank de situatie goed onder controle heeft. Het uitblijven van een hoge inflatie en de sterke dollar maakt GOUD minder aantrekkelijk, met als resultaat dat de prijs al enige tijd onder druk staat. Het feit dat de Amerikaanse economie inmiddels weer met 3,5% op jaarbasis groeit drukt verder op de GOUDkoers.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$