Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8052 artikelen gevonden. Artikel 2291 tot 2295
Bron: Doijerkalff.nl
Geplaatst: woensdag 22 oktober 2014

Chinezen op overnamepad in GOUDmijnsector

Het Chinese staatsbedrijf Shandong Zhaojin Group voert gesprekken met diverse GOUDmijnen in Australië en Noord-Amerika.  Het bedrijf is op overnamepad gegaan, nu de waarderingen van GOUDmijnen wereldwijd onder druk staan. Chinezen hebben de afgelopen jaren wereldwijd aandelen in GOUDmijnen gekocht.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 oktober 2014

Gelijkenissen en verschillen in de GOUDmijnindustrie tussen eind ‘90 en heden

Het ziet ernaar uit dat de mode uit eind jaren ‘90 weer terugkomt, in ieder geval, als we ons begeven in de GOUDmarkt. Vele ‘mining legends’ hebben hun fortuin opgebouwd na deze periode. De periode tussen 1998 en 2001 was duidelijk ‘bearish’ te noemen voor GOUDmijnaandelen – een perfect moment om positie in te nemen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 oktober 2014

Deze verschrikkelijke trend kan prijsmanipulatie GOUD en zilver stoppen

Is het Ebola virus in staat het monster te verslaan dat de GOUDprijs al meer dan een jaar onderdrukt? Welke impact kan dit virus hebben op de GOUDprijs en de GOUDmijn aandelen?

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: dinsdag 21 oktober 2014

Verschuiven van grote GOUDprojecten versterkt positie van goede juniors

Hoewel GOUDproducenten met de huidige bedrukte GOUDprijs nog altijd geld verdienen, investeren ze significant minder in nieuwe projecten. De afgelopen 2 jaar zijn meerdere projecten naar achteren geschoven, of zelfs tijdelijk opgeschort, vanwege een verslechterende kosten/ baten afweging als gevolg van de lage GOUDprijs.

Bron: Doijerkalff.nl
Geplaatst: dinsdag 21 oktober 2014

Rusland koopt ruim 37 ton GOUD bij

De centrale bank van Rusland heeft in de maand augustus ruim 37 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd, de grootste aankoop in vijftien jaar tijd. Volgens de laatste officiële cijfers beschikt Rusland over ruim 1.100 ton GOUD, bijna 10% van de totale reserves.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$