Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8125 artikelen gevonden. Artikel 2291 tot 2295
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 november 2014

Grafiek: Koop nu GOUDmijnen!

"Blood In The Streets": Dat hebben we nu met de GOUD en zilvermijnen. Wie heeft het lef om te profiteren van deze kansen. GOUDmijnen staan op een 30 jarig dieptepunt. Deze opportuniteiten doen zich echt weinig voor. De GOUDmijnen zijn zwaar afgestraft.

XAU/GLD ratio is de verhouding van de XAU GOUD en zilvermijnen aandelenindex ten op zichte van de prijs van GLD GOUD en gaat terug tot 1984. De XAU index is samengesteld uit 30 van de grootste GOUD / zilver mijnaandelen verhandeld op de NYSE / Nasdaq. Zijn totale marktkapitalisatie is $180 miljard dollar. De verhouding zelf vertegenwoordigt de waarde van de index ten opzichte van de prijs van een ounce GOUD.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 10 november 2014

‘Schikking UBS mogelijk ook over GOUDhandel’

De schikking over vermeende wisselkoersmanipulatie die de Zwitserse bank UBS volgens ingewijden op het punt staat te sluiten met Britse en Amerkaanse toezichthouders, betreft mogelijk ook wangedrag van handelaren in edelmetalen. Dat meldde de Britse zakenkrant Financial Times zondag.

Het dagblad beroept zich op mensen dichtbij de onderhandelingen. Op basis van vergelijkbare bronnen wisten verscheidene media de afgelopen dagen al te melden dat UBS en zes andere grote internationale banken zeer binnenkort een schikking zullen treffen over vermeende fraude bij de handel in vreemde valuta’s.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 9 november 2014

GOUD en zilver report (Week 45)

Als we het koersverloop van zowel GOUD als zilver van de afgelopen week in één woord moeten samenvatten dan is het wel volatiliteit. Woensdag gingen de prijzen van beide edelmetalen opnieuw hard onderuit, maar door teleurstellend banencijfer op vrijdag sloot de GOUDprijs uiteindelijk hoger dan de slotkoers van vorige week.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 8 november 2014

Wanneer is GOUD weer van de partij?

De Amerikaanse centrale bank moet een strijd op verschillende fronten voeren en dat is natuurlijk allemaal nog een gevolg van de grote crisis van 2007. Die heeft er toe geleid dat de FED op grote schaal geld is beginnen te drukken. Geldcreatie had in dit geval verschillende objectieven.

Op de eerste plaats was er natuurlijk het stimuleren van de economie door het verlagen van de rentevoeten op langere termijn, gevolgd door geldcreatie. Het stimuleren van de groei was een van de mikpunten maar zeker niet het enige. Want de Great Recession was bijna een Great Depression geworden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 8 november 2014

Fysieke GOUD en Zilver zet aanval in op manipulatie

Dit kan de eerste stap zijn in het stopzetten van het bedrog op de GOUD- en zilvermarkten. Centrale banken en derivaten handelaren hebben er precies plezier in om grote hoeveelheden GOUD en zilver te dumpen in de termijnmarkten en dat terwijl er bijna geen handel is. Dit lijdt tot grote dalingen door onverklaarbare redenen. Het gebeurt dan nog op een tijdstip dat GOUD en zilver logischer moesten stijgen. 

GOUD is de kanarie in de koolmijn. Er wordt alles aan gedaan om de prijs zo laag mogelijk te houden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$