Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 231 tot 235
Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 1 februari 2017

Terugkeer GOUDstandaard geen goed idee

De terugkeer naar een GOUDstandaard is geen goed idee, omdat je daarmee de geldhoeveelheid in de economie vastlegt. Daarmee belemmer je de economische groei, omdat iedereen moet werken voor diezelfde gelimiteerde hoeveelheid geld. Dat zegt econoom Michael Norman op zijn videoblog.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 30 januari 2017

Dit koopsignaal bij GOUD zagen we voor het laatst 4 jaar geleden

Het beursjaar 2016 verliep min of meer als een achtbaanrit. Alleen als we ons al focussen op de GOUDprijs, dan kunnen we al zien dat de schommelingen behoorlijk heftig waren. Terwijl het gele edelmetaal tijdens de eerste helft van het jaar meer dan 30% in waarde wist te stijgen, kwam de opmars in het tweede deel duidelijk tot stilstand.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 26 januari 2017

GOUD ETF’s in trek bij Europese beleggers

De vraag naar GOUD door Europese beleggers is de laatste weken....

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 26 januari 2017

Rusland gaat grootste GOUDreserve aanboren

Rusland heeft een grote ondergrondse GOUDreserve in Siberië aan staatsbedrijf Rostec en aan mijnbouwbedrijf Polyus verkocht, de grootste GOUDproducent van het land. Deze Sukhoi Log GOUDreserve ligt in een zeer afgelegen gebied in Irkoetsk en is daarom nog niet gedolven. Daar moet de komende jaren verandering in komen, want deze week heeft Rusland deze ondergrondse reserve geveild aan een joint venture tussen staatsbedrijf Rostec en het Russische GOUDmijnbedrijf Polyus.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 26 januari 2017

Waarom wachten op je diploma om aan je carrière te beginnen?

Het vereist mad skills in time management, maar er zijn steeds meer studenten die niet wachten tot ze afgestudeerd zijn vooraleer ze zich op de arbeidsmarkt begeven en dat al tijdens hun studies doen. De ervaring die je al opdoet is GOUD waard, vinden ze.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$