EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 231 tot 235 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 22 september 2017

Rente op woonleningen nog steeds op laagste peil ooit

Wie wil lenen voor de aankoop of bouw van een woning kan nog altijd GOUDen zaken doen. De rentevoeten stonden nog nooit zo laag als vandaag. De voorbije maanden en jaren werd nochtans geregeld geopperd dat het laagste peil nu wel werd bereikt en er een ommekeer zat aan te komen, maar keer op keer bleek dat voorbarig, al zal het er natuurlijk eens van komen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 22 september 2017

Rusland koopt half miljoen troy ounce GOUD bij

De centrale bank van Rusland heeft in augustus opnieuw GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit nieuwe cijfers van de centrale bank. In een maand tijd werd een half miljoen troy ounce bijgekocht, dat is omgerekend 15,55 metrische ton. Met deze laatste toevoeging komt de totale GOUDvoorraad van Rusland uit op 1.745 ton, wat omgerekend naar de actuele GOUDprijs een waarde van $73,5 miljard vertegenwoordigt.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: donderdag 21 september 2017

Er ligt GOUD ter waarde van €644 BILJOEN in de oceaan, maar kunnen we het er ooit uit halen?

GOUD biedt historisch gezien bescherming tegen inflatie en hyperinflatie. Het laat toe je koopwaarde te beschermen als geen enkel ander financieel actief dat kan. Maar wat als we plots op een berg onontgonnen GOUD stuiten?!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 15 september 2017

Rusland wil GOUDproductie verder uitbreiden

Rusland heeft de ambitie om de tweede grootste GOUDproducent ter wereld te worden, zo schrijft persbureau Xinhua. Met de bouw van een nieuwe GOUDmijn een de opening van een nieuwe GOUDsmelterij in het Verre Oosten kan Rusland de GOUDproductie met 13 ton op jaarbasis uitbreiden, genoeg om de GOUDmijnproductie van Australië te overtreffen.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: vrijdag 15 september 2017

Gezonde correctie

Nadat de GOUDprijs vorige week een top van $1358 bereikte, zagen we afgelopen week een correctie. Dat zal ongetwijfeld weer de nodige nervositeit en de nodige media-aandacht met zich meebrengen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs