EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2301 tot 2305 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zaterdag 13 december 2014

Dit land is de volgende die zijn GOUD wil repatriëren.

De GOUDrepatriëringen escaleren. Oostenrijk is de volgende die overweegt om zijn GOUD te repatriëren. Het meeste van zijn GOUD bevindt zich nu nog in Engeland. Na Duitsland, Nederland en de overweging van België om zijn GOUD te repatriëren. Oostenrijk de volgende die in dit rijtje aansluit. 200 ton of 80% van zijn GOUD bevindt zich bij de Bank of England. Alles op één en dezelfde plaats in het buitenland is voor de Oostenrijkse Nationale Bank (OeNB) te veel.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 13 december 2014

Rendement zilvermijnen -15% in 2014

Rendement Zilvermijnen negatief in 2014 12 december 2014 in Zilvermijnen

Rendement Zilvermijnen negatief in 2014 12 december 2014 in Zilvermijnen

Rendement Zilvermijnen is dit jaar negatief. De zilvermijnen, wij doelen dan op de primaire zilvermijnen, boekten begin juni van dit jaar een gemiddelde koerswinst van 35%. De zilverprijs noteerde toen rond de $20,90 per troy ounce. Inmiddels is de zilverprijs gedaald naar $17,05 per troy ounce. Een daling in de zilverprijs van zo’n 18%.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 december 2014

Het ultieme contraire signaal duikt op in de GOUDmarkt

GOUD en GOUDmijnaandelen zitten al sinds 2011 in een dalende trend, dat is een dikke drie jaar. Goed om depressief van te worden. Toch als je naar het advies van de grote financiële instellingen luisterde die pas in 2011 positief werden voor GOUD. Dikwijls is het een goed idee om net het tegenovergestelde te doen dan wat zij je aanraden. En momenteel zie je bijna dagelijks nieuwsberichten over hoe negatief iedereen is ten opzichte van GOUD.

De laatste financiële instelling die negatief is geworden tegenover GOUD is de fondsbeheerder ProShares. Zij zijn van plan niet één, maar ineens twee nieuwe ETFs te lanceren. Het “Short Junior Gold Miners” fonds stijgt evenredig naarmate de junior GOUDmijnaandelen dalen. Maar voor wie echt overtuigd is dat GOUDmijnaandelen naar de haaien gaan is er het “Ultra Short Junior Gold Miners” fonds, daarmee je dubbel zoveel profiteert van een daling.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 12 december 2014

Bij QE4 passeert GOUD de $5000 grens

De GOUDprijs is in 2014 over het algemeen stabiel gebleven, maar de laatste weken zien we steeds meer volatiliteit in de prijs van het GOUDen edelmetaal. Wat kunnen we van de GOUDprijs verwachten? GOUD-gelovige Peter Schiff werd om opheldering gevraagd. Dit deed hij op Fox Business toen hij werd geconfronteerd met de vraag waarom je nu in GOUD zou moeten investeren en hoe je geld kunt verdienen aan deze zeer volatiele grondstof.

In eerste instantie is de GOUDprijs dit jaar zo goed als onveranderd gebleven. Gevoelsmatig je zou denken dat de GOUDprijs flink in waarde heeft moeten inboeten door de heisa van de reguliere media en uiteraard de koersval van de afgelopen jaren. “De realiteit is echter anders”, aldus Peter Schiff. Hij roept al jaren dat je in GOUD moet investeren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 12 december 2014

Beleggen in GOUD? Stel eerst deze 7 vragen

We naderen weer het einde van het jaar, in 2013 was dit een goed moment om GOUD en GOUDmijnaandelen te kopen. Na een zeer beloftevolle start in 2014 zakte de sector weer weg, maar de laatste dagen timmert het weer aan zijn comeback. Dit is volgens Jeff Clark de voorzet voor een fantastisch 2015.

Wie wil beleggen in GOUD of GOUDmijnen, moet zich alvast deze 7 vragen stellen. Is het antwoord positief, dan moet je niet langer twijfelen om GOUD en GOUDmijnen te kopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs