EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2301 tot 2305 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 3 december 2014

Dit is waarom je GOUD en GOUDmijnen moet hebben

In de jaren ’80 en ’90 waren er maar weinig beleggers geïnteresseerd in GOUD, het was eerder zeldzaam om iemand te vinden met GOUD in zijn portefeuille. Hoewel de toegang tot GOUD gemakkelijker geworden is en steeds meer mensen beseffen dat GOUD een belangrijk onderdeel is van een goed gespreide portefeuille, toch staat het sentiment tegenover GOUD op een gelijkaardig niveau als in de jaren ’80 en ’90.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 2 december 2014

Zwitserland zegt ‘neen’ in referendum over het GOUD

De edelmetalen wordt geen enkel respijt gegund. De GOUDkevers die gehoopt hadden dat de Zwitsers massaal zouden stemmen voor een verdere uitbouw van de GOUDvoorraden van de centrale bank, wedden op het verkeerde paard. Ongeveer driekwart van de kiezers stemden tegen, van veel discussie was dus geen sprake.

De gevolgen voor de GOUDprijs en de andere edelmetalen laten zich raden, GOUD, zilver, platina, palladium,…enzovoort werden maandagmorgen prompt goedkoper. Daarmee dreigt de GOUDprijs verder af te zakken richting 1100 dollar. Sommige analisten herhaalden hun prognoses van een GOUDprijs van minder dan 1000 dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 2 december 2014

Waar het “echt” om gaat bij investeren in edelmetaal

Een aantal beleggers zien “the big picture” van GOUD. Ze geloven in de fundamenten, hebben de intentie om te kopen, maar houden het nog even af omdat ze denken dat de prijs wellicht nog een stukje lager zou kunnen. Door te wachten geloven ze voor een nog gunstigere prijs te kunnen instappen.

Als je er echt van overtuigt bent dat GOUD over een maand goedkoper is, lijkt het inderdaad verstandig om te wachten met aankopen. Maar niemand kan weten wat de GOUDprijs over een maand doet. Dus neem jezelf niet langer in de maling.

Lees verder op Beurs com
Geplaatst op: dinsdag 2 december 2014

Biedt GOUD bescherming in geval van bail in?

Met de GOUDprijs wil het eens te meer niet lukken, het Zwitserse ‘nein’ in het referendum van vorige week is geen goed nieuws voor de edelmetalen. Zowel GOUD, zilver, platina, palladium,…enzovoort moeten opnieuw een toontje lager zingen. Het tijdstip voor de grote uitbraak van GOUD & co is zeker nog niet aangebroken.

De vraag is natuurlijk wanneer die uitbraak er dan wel zou kunnen komen. Sommige analisten wijzen in dat verband naar mogelijk toekomstige onrust op de financiële markten naar aanleiding van het volledig uit de hand lopen van het schuldenprobleem. Dat probleem zou wel eens de rechtstreekse aanleiding kunnen worden voor de confiscatie van ons spaargeld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 2 december 2014

Willem Middelkoop: De weg naar een globale GOUDstandaard is reeds ingeslagen

Het valt momenteel aan de GOUDprijs niet af te lezen, maar GOUD is aan een enorme “comeback” bezig. Rusland en China kopen op opvallend agressieve wijze openlijk GOUD op. India wordt momenteel geconfronteerd met een gigantische vraag naar GOUD dat zelfs leidt tot grote tekorten op de handelsbalans.

[...]

Lees verder op Goud-Portal.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs