Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 2306 tot 2310
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 4 november 2014

GOUD en de kotsende kameel

Technisch analisten hebben het misschien al eerder waargenomen. In de GOUDmarkt is overduidelijk sprake van een kotsend kameel patroon. We weten nog niet of dat positief of slechts nieuws is voor GOUD.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 4 november 2014

Paul Tudor Jones: commodities dalen tot het jaar 2020

De mensen die de afgelopen drie jaar geïnvesteerd hebben in commodities zullen niet blij terug kijken op deze periode. De afgelopen drie jaar hebben de commodities immers flink waarde moeten inleveren en niemand durft te zeggen of daar binnenkort een einde aan komt.

De GOUDkevers hebben natuurlijk de goede hoop dat we binnenkort van richting gaan veranderen. De GOUDprijs heeft immers voor de derde keer steun gevonden rond koers 1180 en een oud gezegde luidt: ‘driemaal is scheepsrecht’. Vanuit dat oogpunt mogen de GOUDkevers dus inderdaad hopen op een trenddraai.

Een analist die wat minder enthousiast is over de commodities is Paul Tudor Jones. In Amerika wordt er graag geluisterd naar deze man, want in het verleden heeft hij al meerdere keren het gelijk aan zijn zijde gehad.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 4 november 2014

Heb je belegd in GOUD?! Stap er dan nu onmiddellijk uit!

Greg Guenthner van Rude Awakening stelt het wel heel erg bont: "Koop geen GOUD! Doe dat niet!" De reden daarvoor is dat het veel te vroeg is om GOUD te kopen: volgens Guenthner zal de prijs van GOUD nog veel verder dalen.

Hij beweert dat GOUD de slechtste investering is die je op dit moment kan maken: "In de volgende weken zal het noteren aan prijzen die niet meer zijn gezien sinds 2009. (...) Beleg niet in GOUD. Als je dat al hebt gedaan, stap er dan nu uit."

Je kan je dus afvragen waarom hij zo'n aversieve houding heeft aangenomen. De reden is simpel: "GOUD is een grondstof dat net zoals eender welk andere belegging onderhevig is aan handelscycli". Zijn premisse dat het metaal zijn bodem nog niet heeft bereikt, ligt aan de basis van zijn redenering.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 3 november 2014

De COMEX is niet belangrijk

De reputatie van de GOUD- en zilvermarkt is niet zo best, omdat er vaak verhalen verteld worden die achteraf onjuist blijken te zijn. Momentsintrading maakte een treffende compilatie van alle verhalen over een default op de Comex. Kijk en huiver..

Bron: Doijerkalff.nl
Geplaatst: maandag 3 november 2014

Chinezen wachten daling GOUDprijs af

De daling van de ‪GOUDprijs van afgelopen week heeft in China nog niet gezorgd voor een sterke toename in de vraag naar GOUD, zo bericht Reuters. Vorig jaar april veroorzaakte een grote daling van de GOUDprijs een run op fysiek GOUD op de Chinese markt, met stijgende premies tot gevolg.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$