EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2306 tot 2310
Geplaatst op: woensdag 19 november 2014

GOUD is een barbaars reliek uit vroeger tijden

De bekende econoom John Maynard Keynes heeft GOUD ooit omschreven als een barbaars reliek uit de oude tijd, iets waar de hedendaagse wereld eigenlijk geen enkele boodschap meer aan heeft. Keynes was een man die wist waarover hij sprak en dus zijn heel wat beleggers van vandaag geneigd om hem gelijk te geven.

De GOUDprijs, en hetzelfde geldt voor zilver, platina, palladium… heeft in het verleden altijd gereageerd wanneer de zaken er voor de traditionele assets zoals aandelen, obligaties enzovoort er niet zo gunstig uitzagen. Politieke instabiliteit, vrees voor inflatie, een zwakke dollar, het zijn allemaal factoren die de GOUDprijs kunnen stimuleren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 november 2014

GOUDreserves Rusland weer verder toegenomen

GOUDreserves Rusland weer gestegen 19 november 2014 in GOUD

GOUDreserves Rusland weer gestegen 19 november 2014 in GOUD

GOUDreserves Rusland zijn de laatste weken verder gestegen. In september van dit jaar kocht Rusland al 37,3 ton GOUD. Dat was de grootste GOUDaankoop door Rusland in 15 jaar tijd. Uit de laatste cijfers blijkt dat de GOUDreserves van Rusland de laatste weken verder zijn gestegen. Rusland neemt inmiddels positie nummer 5 in qua landen met de grootste GOUDreserves. De GOUDprijs daalde sinds eind september met 5,5% tot aan begin november. De dagen steeg de GOUDprijs binnen enkele dagen weer naar het niveau van eind september. Centrale banken lijken de nieuwe goldbugs te worden. Deze week werd bekend dat ook de ECB mogelijk GOUD kan gaan aankopen wanneer er nieuwe stimuleringsmaatregelen worden ingezet.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: woensdag 19 november 2014

Islamitische Staat geeft GOUDen en zilveren munten uit omwille van vertrouwen en symboliek

GOUD en zilver bieden geloofwaardigheid dat elke nieuwe regering nodig heeft. Je kan nog geen vertrouwen in een nieuwe overheid hebben, ze moet zich nog bewijzen. De islamitische Staat weet dat en keert daarom terug naar de GOUDstandaard. Vertrouwen in GOUD en zilver is er altijd. GOUD en zilver zijn de ideale munten voor een nieuwe staat.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 19 november 2014

IMF prijst Greenspan

Alan Greenspan blijft een graag geziene gast. Vandaag was hij bij het IMF als Keynote speaker te gast in Washington. Hij werd geïntroduceerd door IMF directrice Lagarde als man die geen introductie nodig heeft. Nog voor zij aan die introductie toe kwam sprak zij al over statistieken aangaande GOUD. Helaas is Greenspan ‘s speech niet publiekelijk maar het zal ongeveer op hetzelfde neerkomen op wat hij eerder ook al aangaf. “GOUD is een valuta, geen enkele valuta, met inbegrip van de dollar kan er aan tippen.”

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 19 november 2014

Eenvandaag over het Zwitserse GOUDreferendum

Op 30 november spreekt Zwitserland zich uit over de toekomst van haar GOUDreserve. Wat betekent dit precies en welke gevolgen kan het hebben? En heeft het initiatief kans van slagen? Eenvandaag sprak met verschillende kenners, waaronder monetair econoom Ivo Arnold en blogger ‘Koos Jansen’ van Bullionstar.

Lees verder op Marketupdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs