Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8144 artikelen gevonden. Artikel 2306 tot 2310
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 november 2014

De meeste mensen sparen te weinig voor hun pensioen. Dit is de oplossing.

We leven langer dan vroeger, dat is goed nieuws. Maar dit wil ook zeggen dat we in onze loopbaan meer geld moeten sparen. De meeste financiële experts gaan er zelfs van uit dat je 70 % van je inkomen moet sparen voor tijdens je pensioen. De meeste gepensioneerden hebben dan ook een veel te kleine spaarpot als ze met pensioen gaan.

Wie te weinig geld spaart, heeft financiële stress op het moment dat je van je leven kan gaan genieten. Veel gepensioneerden hebben het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen tijdens de GOUDen jaren van hun leven.

Wanneer je op pensioen gaat, dalen de inkomsten maar stijgen ook de uitgaven. Gepensioneerden zien de levenskosten niet alleen oplopen, maar geven ook meer geld uit aan gezondheidszorg. Het is dan ook een kwestie om zo vroeg mogelijk te beginnen met sparen voor je pensioen.

Bron: Doijerkalff.nl
Geplaatst: maandag 10 november 2014

Een derde GOUDproductie met verlies verkocht

Ongeveer een derde van al het GOUD dat GOUDmijnen naar boven halen wordt op dit moment met verlies verkocht, zo bericht Bloomberg. De GOUDprijs zakte vorige week naar een dieptepunt van $1.137 per troy ounce. Dat is lager dan de all-in productiekosten van een aantal mijnen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 november 2014

Wij hebben bewijs van manipulatie van de GOUDprijs

De GOUDprijs wordt op zijn minst beïnvloed en dat is nog zacht uitgedrukt. Het is duidelijk dat er een manipulatie van de GOUDprijs is. Dit wil niet zeggen dat de manipulatoren verantwoordelijk zijn voor de prijsdaling van $1.900 naar $1.150, maar het wil wel zeggen dat toeval niet bestaat.

Op onderstaande grafiek kan je de beweging van de GOUDprijs zien van ’s morgens tot ’s avonds. Dit zijn de gemiddelde dagbewegingen van de laatste 5 jaren.

De rode cirkel laat de prijsbeweging zien op het moment dat Londen zijn dagelijkse prijs fixing doet, in de voormiddag en in de namiddag. Juist op deze momenten maakt de GOUDprijs de grootste bewegingen naar beneden.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 10 november 2014

ISIS wil terugkeer naar geld op basis van GOUD en zilver?

Vooralsnog kunnen we het gerucht niet bevestigen, maar het blog Truthingold zegt uit verschillende bronnen vernomen te hebben dat terreurgroep ISIS een nieuwe valuta op basis van GOUD en zilver wil introduceren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 november 2014

Grafiek: Koop nu GOUDmijnen!

"Blood In The Streets": Dat hebben we nu met de GOUD en zilvermijnen. Wie heeft het lef om te profiteren van deze kansen. GOUDmijnen staan op een 30 jarig dieptepunt. Deze opportuniteiten doen zich echt weinig voor. De GOUDmijnen zijn zwaar afgestraft.

XAU/GLD ratio is de verhouding van de XAU GOUD en zilvermijnen aandelenindex ten op zichte van de prijs van GLD GOUD en gaat terug tot 1984. De XAU index is samengesteld uit 30 van de grootste GOUD / zilver mijnaandelen verhandeld op de NYSE / Nasdaq. Zijn totale marktkapitalisatie is $180 miljard dollar. De verhouding zelf vertegenwoordigt de waarde van de index ten opzichte van de prijs van een ounce GOUD.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$