EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2321 tot 2325 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 9 december 2014

Indiase banken moeten uitlenen GOUD aantrekkelijker maken

Indiase banken moeten het voor particulieren aantrekkelijker maken om GOUD uit te lenen. Volgens de World Gold Council kan er op deze manier meer 'ongebruikt GOUD' om loop worden gebracht en hoeft er minder edelmetaal geïmporteerd te worden. Eerdere pogingen om het GOUD los te weken bij de Indiase bevolking leverden weinig op.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 9 december 2014

George Gero gelooft in het GOUD

Wie gelooft in de come-back van het GOUD, wie gelooft er niet in? Eigenlijk kunnen we deze vraag anders stellen. Wie maakt eindelijk eens een duidelijke analyse over de GOUDmarkt. Momenteel schreeuwt iedereen er wat maar op los, zonder dat voorspellingen omtrent de evolutie van de GOUDprijs echt onderbouwd zijn. De analisten spreken elkaar voortdurend tegen en de gewone belegger weet niet meer wie hij moet geloven.

Brien Lundin, de uitgever van de Gold Newsletter, gelooft niet dat GOUD kans maakt op een echte come-back. Een mogelijke rally van het GOUD, in reactie op welke gebeurtenis dan ook, wordt door Lundin een “sucker’s rally” genoemd, een rally waar alleen idioten in geloven. En daar rekent hij zichzelf niet bij.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 december 2014

Turkije importeerde 47 ton GOUD in november

Turkije heeft in de maand november bijna 47 ton GOUD geïmporteerd, zo blijkt uit cijfers die de Borsa Istanbul afgelopen vrijdag bekendmaakte. Het is een explosieve stijging in vergelijking met de 6,6 ton een maand eerder, wat mogelijk verband houdt met de daling van de GOUDprijs.

Lees verder op Doijerkalff.nl
Geplaatst op: maandag 8 december 2014

GOUDprijs kan steun vinden bij 3 factoren

Heeft de GOUDmarkt eindelijk een keerpunt bereikt? De vraag stellen is makkelijk, het antwoord geven een stuk moeilijker. Uiteindelijk zullen we een definitief antwoord pas achteraf krijgen. Want als GOUD één kenmerk heeft, is het wel een grote mate van onvoorspelbaarheid. Begin december veerde de GOUDprijs op, maar deze beweging moet nog een verlengstuk krijgen. Het blijkt vooralsnog moeilijk om vaste voet aan de grond te krijgen boven het niveau van 1.200 dollar per troy ounce.

De jongste maanden verschenen er met de regelmaat van een klok berichten dat de Chinezen minder tuk zouden zijn op de aankoop van GOUD, zowel in de vorm van munten, staven en juwelen. Dat bericht werd en wordt echter tegengesproken door officiële bronnen, de doorsnee Chinees lust nog wel degelijk pap van GOUD. De vraag naar GOUD in China blijft inderdaad zeer groot en van een verzwakking van die vraag is eigenlijk geen sprake.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 8 december 2014

Centrale banken manipuleren GOUDprijs

Een interessante video via CNBC. Volgens Chris Powell van GATA (Gold Anti-Trust Action Committee) wordt de GOUDprijs door centrale banken nog altijd gemanipuleerd.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs