EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2341 tot 2345 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 28 november 2014

Nederland bereidt zich voor op financiële ramp. GOUDrepatriëring past in dit scenario.

In het diepste geheim heeft de Nederlandse overheid in 2012 een plan uitgewerkt om terug te keren naar de gulden. Dit was op het hoogtepunt van de eurocrisis. De Nederlandse minister van financiën Jeroen Dijsselbloem zegt dat de plannen van 2012 in het diepste geheim gemaakt zijn omdat alles moest berusten op vertrouwen. Deze plannen blijven nog altijd in dienst.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 28 november 2014

ISIS wil GOUDen munten terugbrengen

Volgens diverse bronnen wil ISIS GOUDen munten gaan gebruiken als hun valutamunt. Uiteraard kan dit zorgen voor een opleving van de GOUDprijs. De vraag zal immers flink gaan stijgen wanneer dit nieuws inderdaad waarheid blijkt te zijn.

Aan de andere kant kan dit slecht nieuws zijn voor de aandelenmarkten. Het is immers duidelijk dat ISIS zich definitief wil afsluiten van de buitenwereld. Een eigen valutamunt kan daarbij helpen. Voor de GOUDkevers kan dit echter goed nieuws zijn.

We zullen dit nieuws de komende tijd goed in de gaten moeten houden. Wellicht is het ook verstandig om de volumes bij de GOUDprijs goed in de gaten te houden. Onderhuids kan er namelijk al van alles gaande zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 28 november 2014

GOUDmijnen gaan op overnamepad

De GOUDmijnsector bereid zich voor op een nieuwe ronde van overnames. Door de enorme daling van de GOUDprijs over de afgelopen twee jaar zijn veel mijnen in de problemen gekomen. Veel projecten die rendabel waren bij een koers van $1.500 of $1.600 zijn dat niet meer nu de GOUDprijs onder de $1.200 per troy ounce gezakt is.

Het resultaat van de dalende GOUDprijs is een tweedeling in de sector. Sommige mijnen zitten diep in de schulden en draaien verliezen, terwijl andere mijnen voorzichtiger zijn geweest met het opschalen van hun productie en nauwelijks schulden op hun balans hebben staan. De sector als geheel heeft de gedurende de 12 jaar durende bull market in GOUD $30 miljard aan schuld opgebouwd.

Lees verder op HollandGold.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 november 2014

Vraag naar GOUD China weer richting record 2014

Vraag GOUD China 2014 richting de 2100 ton 28 november 2014 in GOUD

Vraag GOUD China 2014 richting de 2100 ton 28 november 2014 in GOUD

TBH Nieuwsbrief & Aanbiedingen Het laatste nieuws + aanbiedingen. Elke maand verloten wij een zilveren 1/2 ounce munt. Dus schrijf je nu in. Inschrijven voor de nieuwsbrief Vul je emailadres in om in te schrijven op deze website en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 november 2014

GOUDprijs naar record in roebels

Russen die GOUD kopen moeten vandaag de dag een recordbedrag van meer dan 58.500 roebels neertellen voor een troy ounce GOUD. Door de waardedaling van de roebel is de GOUDprijs in Rusland naar een recordhoogte gestegen. De grafiek op Marketupdate laat zien dat de GOUDprijs in roebels dit jaar begon te stijgen, terwijl die in dollars juist verder omlaag ging.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs