Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 236 tot 240
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 27 februari 2017

7 GOUDmijnen die zelfs geld verdienen wanneer de GOUDprijs halveert

Wanneer kosten dalen en opbrengsten stijgen, krijg je dikwijls een explosie van de winst. Dat is wat we momenteel zien bij GOUDmijnaandelen. Sinds de prijscrash zetten GOUDmijnen de tering naar de nering en ondertussen is de GOUDprijs terug aan het stijgen. 7 GOUDmijnen steken daar zelfs met kop en schouder bovenuit.

IntelligenceMine rangschikte de mijnen volgens de all-in sustaining costs, een maatstaf voor alle mogelijke kosten. 7 van de GOUDmijnen op de lijst hebben een AISC waarbij ze zelfs winst maken wanneer de GOUDprijs nog bijna zou halveren.

De hefboom naar boven is dus des te groter bij deze GOUDmijnen …

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 27 februari 2017

Stralende toekomst voor GOUD op komst door toenemende instabiliteit Eurozone

GOUD is terug volop aan een opwaartse beweging bezig. Waar GOUD een opvallende daling liet zien na het aantreden van Trump is er opnieuw een beweging bezig naar veilige havens waarbij GOUD één van de favorieten is.

In tijden van onzekerheid is GOUD altijd een veilige belegging geweest. Ondanks de aanstelling van Trump maakte GOUD toch een neerwaartse beweging, een gegeven wat de laatste tijd terug in een snel tempo wordt goedgemaakt. Ondertussen is de grens van 1250USD reeds doorbroken, dit na de aankondiging van grondige hervormingen door Steven Mnuchin, US Treasury Secretary.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 27 februari 2017

Beleggers storten zich massaal op een speciale belegging in GOUD die al 180% gestegen is

Zo kan je echt véél geld verdienen met GOUD. GOUD is net als zilver opnieuw bezig aan een sterk begin van het jaar. De GOUDprijs staat zo’n 10% hoger. GOUDmijnaandelen staan echter zo’n 15%. Maar 1 ETF verdubbelde al bijna in prijs. En beleggers storten zich er massaal op.

Het volume is deze bijzonder belegging in GOUD ligt dit jaar 4 keer hoger dan normaal terwijl het volume bij GOUD-ETFs en GOUDmijn-ETFs daalt. Beleggers storten zich dan ook massaal op de Direxion Daily Junior Gold Miners Index Bull 3x Shares ETF (JNUG).

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zaterdag 25 februari 2017

GOUD en de regering Trump

Wat je ook van Trump kan zeggen, hij is in ieder geval geen politicus en hij is zonder twijfel een ondernemer. In die zin waait er een frisse wind door politiek Amerika. Sommigen zeggen een forse storm, maar hoe dan ook, er wordt goed gelucht.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 25 februari 2017

GOUDprijs breekt door de 38.000 per kilo

De GOUDprijs is deze week door de €38.000 per kilo gebroken. De komende weken moeten we rekening houden met.....Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$