EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2356 tot 2360 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 2 december 2014

Biedt GOUD bescherming in geval van bail in?

Met de GOUDprijs wil het eens te meer niet lukken, het Zwitserse ‘nein’ in het referendum van vorige week is geen goed nieuws voor de edelmetalen. Zowel GOUD, zilver, platina, palladium,…enzovoort moeten opnieuw een toontje lager zingen. Het tijdstip voor de grote uitbraak van GOUD & co is zeker nog niet aangebroken.

De vraag is natuurlijk wanneer die uitbraak er dan wel zou kunnen komen. Sommige analisten wijzen in dat verband naar mogelijk toekomstige onrust op de financiële markten naar aanleiding van het volledig uit de hand lopen van het schuldenprobleem. Dat probleem zou wel eens de rechtstreekse aanleiding kunnen worden voor de confiscatie van ons spaargeld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 2 december 2014

Willem Middelkoop: De weg naar een globale GOUDstandaard is reeds ingeslagen

Het valt momenteel aan de GOUDprijs niet af te lezen, maar GOUD is aan een enorme “comeback” bezig. Rusland en China kopen op opvallend agressieve wijze openlijk GOUD op. India wordt momenteel geconfronteerd met een gigantische vraag naar GOUD dat zelfs leidt tot grote tekorten op de handelsbalans.

[...]

Lees verder op Goud-Portal.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 december 2014

GOUDprijs weer boven de $1.200

De GOUDprijs noteert weer boven de $1.200 per troy ounce, na een flinke daling tot onder de $1.150. We zetten wat nieuws voor u op een rijtje.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 december 2014

Ding dong, hier is de bodem

Amper 24 uur geleden leek het alsof de GOUD- en zilverprijzen opnieuw naar beneden zouden donderden.

Amper 24 uur geleden leek het alsof de GOUD- en zilverprijzen opnieuw naar beneden zouden donderden.

GOUD en zilver gingen in uitverkoop en bereikten nieuwe lows.

De nee-stem in Zwitserland leek het ideale moment om de prijzen lager te duwen en paniek te creëren.

We hebben dit scenario al zo vaak gezien. ‘s Nachts is de handel flinterdun en dat wordt vervolgens aangegrepen voor een dump.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 1 december 2014

Resultaat GOUDreferendum: Iedereen heeft het fout volgens Peter Schiff

Er is al veel inkt gevloeid over het GOUDreferendum in Zwitserland. De Zwitsers stemden tegen, wat algemeen als negatief gezien wordt voor de prijs van GOUD. Maar econoom Peter Schiff heeft een radicaal andere visie.

Er is al veel inkt gevloeid over het GOUDreferendum in Zwitserland. De Zwitsers stemden tegen, wat algemeen als negatief gezien wordt voor de prijs van GOUD. Maar econoom Peter Schiff heeft een radicaal andere visie.

Gisteren konden de Zwitsers kiezen of hun centrale bank verboden werd GOUD te verkopen, minstens 20% van haar reserves in GOUD zou moeten aanhouden en al haar GOUD in Zwitserland zou moeten bewaren. Algemeen werd aangenomen dat een ja-stem de centrale bank zou verplichten om GOUD te kopen en dus positief zou zijn voor de GOUDprijs.

77% van de kiezers stemden tegen. Maar geen paniek: Peter Schiff vindt dit op lange termijn juist positief voor GOUD. Het vertrouwen in de Zwitserse frank als vluchthaven in tijden van crisis wordt zo verder ondermijnd.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs