Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 2371 tot 2375
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 31 oktober 2014

Specialisten bekvechten over de GOUDprijs

Het verhaal van het GOUD is eigenlijk heel eenvoudig te reconstrueren. Er zijn de voorstanders en er zijn de tegenstanders van het GOUD en beide partijen gunnen elkaar het licht in de ogen niet. De pro’s worden in het gezicht uitgelachen door de contra’s, het omgekeerde geldt natuurlijk ook. Maar wat moeten buitenstaanders hier van geloven?

Gina Sanchez, eigenaar van Chantico Global, heeft zich de afgelopen maanden opgeworpen tot woordvoerder van het kamp van de contra’s. Zij heeft de handschoen opgenomen tegen mensen als Peter Schiff die al jarenlang tegen iedereen die het horen wil zegt dat in het geval van GOUD, zilver, platina, palladium en de andere edele metalen het laatste woord bijlange na nog niet is gevallen.

Sanchez windt er geen doekjes om: GOUD is overgewaardeerd. Maar daarna maakt ze een denkfout door onvoldoende argumenten aan te dragen om die uitspraak te schragen. Ze beperkt zich tot de stelling dat het GOUD al jarenlang overgewaardeerd is. Tegenover wie of wat, dat komen we echter niet aan de weet.

Bron: HollandGold
Geplaatst: vrijdag 31 oktober 2014

GOUDprijs naar laagste niveau sinds 2010

De GOUDprijs zakte deze week naar het laagste niveau sinds 2010, nadat de Amerikaanse centrale bank bekendmaakte te stoppen met haar stimuleringsprogramma. Het uitblijven van een hoge inflatie en de sterke dollar maakt GOUD minder aantrekkelijk, met als resultaat dat de prijs al enige tijd onder druk staat.

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 30 oktober 2014

Stop je geld in GOUD, zegt orakel Greenspan

Al eerder op Beurs.com:

Terwijl zijn ex-collega’s bij de Fed een belangrijke mededeling deden, kwam oud-bankpresident Alan Greenspan met een aantal opmerkelijke uitspraken.

Je kunt je geld het beste beleggen in GOUD. Met dat verrassende stukje beleggingsadvies kwam Greenspan woensdag in het nieuws. GOUD behoudt immers waarde, buiten overheidsbeleid om, zei Greenspan. Want over de wereldeconomie, en beleidsinstrumenten om die te beïnvloeden, toonde hij zich bepaald niet optimistisch.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 30 oktober 2014

Rusland bouwt GOUDreserves verder uit

Terwijl de investeerders vaak niet goed weten van welk hout pijlen te maken, met het GOUD hebben de centrale banken daar duidelijk minder last van. De meeste centrale banken blijven in rustig tempo hun GOUDvoorraden verder uitbouwen. Het grootste raadsel is natuurlijk de Chinese centrale bank, want niemand weet wat die eigenlijk doet.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: donderdag 30 oktober 2014

India importeert 36% meer Zilver Baren

Import Zilver Baren India stijgt 36% in september 30 oktober 2014 in Zilver

Import Zilver Baren door India stijgen met 36% in september van dit jaar. Volgens de cijfers van Gems and Jewellery Export Promotion Council (GJEPC) blijkt dat de import van Zilver Baren een sterke stijging laat zien. India is de grootste importeur van zilver ter wereld. In 2013 importeerde India 6125 ton zilver. Een stijging van 189% ten opzichte van 2012. De importheffing op GOUD heeft ervoor gezorgd dat veel Indiërs zilver kopen in plaats van GOUD. De importheffing op zilver is vorig tevens gestegen maar minder hard dan de importheffing op GOUD.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$