EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2386 tot 2390 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 25 november 2014

GOUDprijs onder kostprijs GOUD

Kostprijs van GOUD ligt boven de huidige GOUDprijs van bijna $1200 per troy ounce. In juli van 2014 gaf de CEO van Randgold Resources al dat de sector niet winstgevend kan zijn bij een GOUDprijs die lager staat dan $1300 voor een troy ounce. In de jaren negentig was een soortgelijke situatie aan de hand. Het aanbod nam af en de GOUDprijs schoot omhoog. De gemiddelde concentratie van GOUD in de grond in aan het afnemen van 2,6 gram per ton naar bijna 1 gram per ton.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 november 2014

GOUD zal weldra afrekenen met zijn verleden

De edelmetalen zitten nu enkele jaren in een dalende trend. Vorige week hebben na GOUD ook zilver en platina een sterke stijging neergezet. Ze hebben alle drie een trend ommekeer laten zien. Dit is op korte termijn positief voor de edelmetalen. Het is afwachten of deze trend zich verder zet. Zilver heeft een sterkere stijging laten zien dan GOUD. De zilver tot GOUD ratio is gedaald van 74.5 naar 73, maw er zijn 73 ounces zilver nodig voor 1 ounce GOUD. Zilver volgt altijd met een sterkere daling de prijsdaling van GOUD. In omgekeerde richting is de stijging ook sterker. Hier zijn 5 redenen waarom deze tijdelijke stijging zich kan omzetten naar de lange termijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 24 november 2014

Zo'n 30% Nederlandse GOUD ligt nu in eigen kluis

Het is niet langer verstandig de helft van ons GOUD in één deel van de wereld te houden. Misschien was dat tijdens de Koude Oorlog nog wenselijk, nu niet meer.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: maandag 24 november 2014

DNB past locatiebeleid GOUDvoorraden aan

Om zeker te zijn van een betere risicospreiding heeft de DNB besloten om een deel van de GOUDreserves terug te halen uit de VS.

Om zeker te zijn van een betere risicospreiding heeft de DNB besloten om een deel van de GOUDreserves terug te halen uit de VS.

Een andere bijkomende reden is ook het consumenten vertrouwen een boost te geven om kenbaar te maken dat we genoeg middelen in Nederland hebben om de crisis te kunnen beteugelen.

[...]

Lees verder op TOV Hazel
Geplaatst op: maandag 24 november 2014

Zal een GOUDgedekte roebel de dollar onttronen?

Rusland is dit jaar verantwoordelijk voor 50% van de aankoop van GOUD door de centrale banken wereldwijd. De huidige waardering van de Russische roebel kan wel wat steun gebruiken ook. De roebel zakte dit jaar bijna 40% ten opzicht van de Amerikaanse dollar.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs