Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 2391 tot 2395
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 oktober 2014

India dreigt strijd tegen GOUDsmokkelaars te verliezen

De nieuwe regering van de Indische president Narendra Modi wordt met heel wat problemen geconfronteerd maar een van de meest spectaculaire is ongetwijfeld de GOUDsmokkel. Die heeft het hele land in zijn greep, er wordt GOUD gesmokkeld dat het een lieve lust is en de overheid staat met de rug tegen de muur.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 16 oktober 2014

De strijd tegen valsspelers op de GOUDmarkt

De manipulatie van de GOUDmarkt, waar niemand nu nog twijfels over heeft, blijft de gemoederen bedaren. De spelers die de markt naar hun hand hebben gezet worden opgejaagd en stilaan in het nauw gedreven. Het lijkt slechts een kwestie van tijd alvorens er een einde komt aan deze praktijken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 16 oktober 2014

Nu is het tijd om GOUDen zaken te doen!

Dan is er nog zilver dat, net als GOUD, grote prijsstijgingen heeft gekend sinds 9/11 en sinds 2011 in een correctiefase zit. Dus, wat hebben de nationale schuld van de VS, ruwe olie en de S&P-index ermee te maken?Alles, zo blijkt:”Daarmee vergeleken, zijn GOUD en zilver bijzonder goedkoop geworden. De GOUD-zilverratio is een goede voorspeller gebleken om bodemprijzen te identificeren.”

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 16 oktober 2014

Wat gaat er met de GOUDmijnen gebeuren?

AngloGold Ashanti Ltd. (ANG), de naar grootte de derde GOUDproducent in de wereld, verwacht dat de grote mijngroepen meer activa te koop zullen aanbieden. Volgens het management van deze mijngroep is dat niet meer dan logisch ook. Het komt er op aan om de marges op te drijven in een periode dat de GOUDprijs onder druk staat.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 16 oktober 2014

Hoe zit het nu eigenlijk met het GOUD?

Er is waarschijnlijk geen enkele markt die zo in de gaten wordt gehouden als die van de edelmetalen in het algemeen en die van het GOUD in het bijzonder. De verwachtingen wat betreft de evolutie van de prijzen voor GOUD, zilver, platina, palladium, etc. waren hoog gespannen.

Zeker GOUD en zilver hebben die verwachtingen niet echt kunnen inlossen. Wat niet is kan natuurlijk nog altijd komen maar heel wat investeerders zijn toch het geduld met de edele metalen verloren. Want elke poging om de prijzen naar hogere niveaus te tillen was tot dusver geen lang leven beschoren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$