Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8144 artikelen gevonden. Artikel 2401 tot 2405
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 16 oktober 2014

Nu is het tijd om GOUDen zaken te doen!

Dan is er nog zilver dat, net als GOUD, grote prijsstijgingen heeft gekend sinds 9/11 en sinds 2011 in een correctiefase zit. Dus, wat hebben de nationale schuld van de VS, ruwe olie en de S&P-index ermee te maken?Alles, zo blijkt:”Daarmee vergeleken, zijn GOUD en zilver bijzonder goedkoop geworden. De GOUD-zilverratio is een goede voorspeller gebleken om bodemprijzen te identificeren.”

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 16 oktober 2014

Wat gaat er met de GOUDmijnen gebeuren?

AngloGold Ashanti Ltd. (ANG), de naar grootte de derde GOUDproducent in de wereld, verwacht dat de grote mijngroepen meer activa te koop zullen aanbieden. Volgens het management van deze mijngroep is dat niet meer dan logisch ook. Het komt er op aan om de marges op te drijven in een periode dat de GOUDprijs onder druk staat.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 16 oktober 2014

Hoe zit het nu eigenlijk met het GOUD?

Er is waarschijnlijk geen enkele markt die zo in de gaten wordt gehouden als die van de edelmetalen in het algemeen en die van het GOUD in het bijzonder. De verwachtingen wat betreft de evolutie van de prijzen voor GOUD, zilver, platina, palladium, etc. waren hoog gespannen.

Zeker GOUD en zilver hebben die verwachtingen niet echt kunnen inlossen. Wat niet is kan natuurlijk nog altijd komen maar heel wat investeerders zijn toch het geduld met de edele metalen verloren. Want elke poging om de prijzen naar hogere niveaus te tillen was tot dusver geen lang leven beschoren.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: donderdag 16 oktober 2014

GOUD verslaat ruim de AEX

Rendement op GOUD verslaat ruim het rendement op de AEX dit jaar. Bijna elke belegger heeft een positie in de AEX maar nauwelijks in GOUD. GOUD is onbekend als belegging voor Westerse beleggers. In China en India denken ze daar volledig anders over. In China hebben ze al veel of eigenlijk alle “papieren experimenten” mis zien gaan. Ze hebben inmiddels ervaring met fiat geld. De ervaring bestaat uit de gemaakte fouten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 oktober 2014

3 zaken die elke GOUDkever moet weten

Hier zijn 3 belangrijke zaken die elke ‘Gold Bull’ moet weten en niet uit het oog mag verliezen. Met de dalende beurzen, de strubbelingen op de financiële markten en de snelle reactie van GOUD daarop zijn er vooruitzichten voor de lange termijn die belangrijk blijven.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$