EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2406 tot 2410 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 17 november 2014

Wat kan de GOUDprijs eindelijk in beweging brengen?

Op de GOUDmarkt blijft het huilen met de pet op. Niets of niemand lijkt de GOUDprijs definitief in beweging te kunnen brengen, ondanks het herstel van de GOUDprijs in de afgelopen dagen. Maar GOUD is zeker geen alleenstaand geval want ook zilver en de zilverprijs komen er nog nauwelijks aan toe om hogere regionen te gaan verkennen. Bij de edele metalen gaat het van kwaad naar erger.

Wat kan de GOUDprijs eindelijk in beweging brengen? Wie het weet mag het ons komen zeggen. In ieder geval liggen de GOUDmarkt en de GOUDkevers op geen enkel moment wakker van de onverdroten inspanningen van de centrale banken om de financiële wereld met geld te overspoelen.

Jarenlang was er gewaarschuwd dat geldcreatie zou leiden tot meer inflatie maar dat blijkt nu geenszins het geval te zijn. De inflatie vormt geen enkele dreiging en dat heeft onder andere te maken met het feit dat al het vers gedrukte geld blijft ‘hangen’ bij de banken en zich geen weg kan banen naar de economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 november 2014

Voorlopig nog geen einde aan stroom van slecht nieuws voor GOUD

MarketWatch meldt dat GOUD vandaag sterk is begonnen:”[Het metaal] bouwt verder op de grote sprong die het heeft gemaakt. Prijzen staan nu op het hoogste niveau sinds Halloween.”

MarketWatch meldt dat GOUD vandaag sterk is begonnen:”[Het metaal] bouwt verder op de grote sprong die het heeft gemaakt. Prijzen staan nu op het hoogste niveau sinds Halloween.”

Toch is dat niet meteen een reden voor GOUDbeleggers om een vreugdesprongetje te maken. De website meent dat de koersen op weekbasis nog steeds in het rood staan. Verleden vrijdag mag GOUD dan wel een klein beetje terrein hebben teruggewonnen, dat wil niet zeggen dat we van enig intrinsiek herstel kunnen spreken.

De (iets) hogere notering hebben beleggers immers aan het klein verlies van de Amerikaanse dollar te danken van vorige week. Bovendien zijn de institutionele beleggers ook niet echt helemaal overtuigd van het goede nieuws. Volgens hen zit er nog meer slecht nieuws aan te komen voor GOUD. Dat bewijst de massale vlucht uit het edele metaal.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 november 2014

Belangrijk steunniveau van Zilver moet standhouden

De spotprijzen van de edelmetalen blijven onder druk staan door de sterke dollar en het gebrek aan nieuws waar de financiële markten zich echt zorgen over kunnen maken. GOUD en zilver hebben het moeilijk. Zilver heeft ook altijd de neiging om op een meer volatiele manier de prijs van GOUD te volgen. Dit omdat zilver deel uitmaakt van een veel kleinere markt dan GOUD. Zilver is bekend om zijn dualiteit. Het is een edelmetaal dat verbruikt wordt in de industrie en het doet dienst als investment.

Zilver is vrijdag 4.3 % gestegen en is gesloten op een high van $ 16.3 en had een laagte bereikt van $ 15.3. Toch is het sentiment al enige tijd vrij negatief. en dat sentiment had ook deze week de overhand. Het zijn niet alleen de edelmetalen die dalen. Ook andere grondstoffen worden de laatste maanden steeds goedkoper. De olieprijs blijft maar dalen als gevolg van overproductie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 november 2014

Nieuwe valuta ISIS in GOUD, zilver en koper

ISIS is van plan om een nieuwe valuta te introduceren op basis van GOUDen, zilveren en koperen munten. De nieuwe valuta van ISIS is “zuiver gewijd aan God” en moet moslims weghalen uit het “globale economische systeem dat is gebaseerd op satanische woeker“, aldus een statement. Er zullen twee GOUDen munten, drie zilveren munten en 2 koperen munten in omloop komen.

Lees verder op goudvergelijken.nl
Geplaatst op: zondag 16 november 2014

GOUD en zilver report (Week 46)

Dankzij een krachtige rally in GOUD en zilver wisten beide edelmetalen de week met winst af te sluiten. Speculanten die short waren op GOUD vonden het blijkbaar een goed moment om wat posities af te wikkelen en GOUD terug te kopen. Een andere mogelijke verklaring voor de stijgende GOUDprijs is het plan van ISIS om GOUDen en zilveren munten in omloop te brengen.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs