Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 2426 tot 2430
Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: donderdag 16 oktober 2014

GOUD verslaat ruim de AEX

Rendement op GOUD verslaat ruim het rendement op de AEX dit jaar. Bijna elke belegger heeft een positie in de AEX maar nauwelijks in GOUD. GOUD is onbekend als belegging voor Westerse beleggers. In China en India denken ze daar volledig anders over. In China hebben ze al veel of eigenlijk alle “papieren experimenten” mis zien gaan. Ze hebben inmiddels ervaring met fiat geld. De ervaring bestaat uit de gemaakte fouten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 oktober 2014

3 zaken die elke GOUDkever moet weten

Hier zijn 3 belangrijke zaken die elke ‘Gold Bull’ moet weten en niet uit het oog mag verliezen. Met de dalende beurzen, de strubbelingen op de financiële markten en de snelle reactie van GOUD daarop zijn er vooruitzichten voor de lange termijn die belangrijk blijven.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 oktober 2014

Gecentraliseerde macht is recept voor wereldwijde crash - GOUD is winnaar

De stieren en de beren staan recht tegenover elkaar. De markt blijkt dan toch niet immuun voor slecht nieuws. Het begint nu toch een beetje door te dringen tot de belegger.  Sinds deze week zit er meer volatiliteit in de markt. Het is lang genegeerd geweest. De markt begint te bibberen, er lijkt vuurwerk in de maak. De volumes stijgen en de kleine belegger begint zich ongemakkelijk te voelen. Mark O’Byrne van Goldcore geeft zijn visie.

Een vergelijking tussen GOUD en de markten over de laatste 10 jaar bewijst dat GOUD het nog altijd beter doet dan de markten. Neem alvast maatregelen en diversifieer. GOUD zal weer dienst doen als veilige haven: The real asset.

Bron: HollandGold.nl
Geplaatst: woensdag 15 oktober 2014

UBS verwachting daling GOUD/zilver ratio

De GOUD/zilver ratio schommelt de laatste twee weken rond de 71, wat betekent dat een troy ounce GOUD momenteel gelijk staat aan 71 troy ounce zilver. Het is voor het eerst sinds vijf jaar dat de zilverkoers zo laag staat ten opzichte van de GOUDkoers, maar volgens analist Dominic Schnider van UBS zal die situatie niet lang blijven zoals die nu is.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 oktober 2014

Beurs crasht, GOUD hoger

Dat beleggers kiezen voor zekerheid mag ook afgeleid worden uit de vlucht richting de veilige havens. Niet enkel zakken de rentes wereldwijd naar nieuwe dieptepunten, ook schiet de GOUDprijs hoger op het moment van schrijven. Terwijl GOUD vorige week nog worstelde met de technische bodem rond 1180 USD/ounce, noteert de GOUDprijs vandaag weer rond 1250 USD/ounce.

Wat ons ditmaal vooral opvalt, is dat de media geen enkele aandacht heeft voor het spektakel in de GOUDmarkt, maar zich vooral focust op de heisa in de aandelenmarkten. In een niet-zo-verre verleden was dit wel heel anders: iedere uitgesproken beweging van GOUD werd tot op de bodem geanalyseerd. Vandaag is de GOUDbeweging niet belangrijk, zo lijkt het.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$