Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8027 artikelen gevonden. Artikel 2431 tot 2435
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 september 2014

Nieuwe regering kan Indische GOUDverkopen stimuleren

India heeft al een tijdje een nieuwe regering en dat zullen we geweten hebben. De regering van de nieuwe premier van Narendra Modi koestert grote plannen. Modi heeft de verkiezingen gewonnen met de belofte dat hij de economie een extra duwtje in de rug zou geven en lijkt nu van plan om woord te houden.

De regering plant de bouw van 100 nieuwe steden, wil hoge snelheid treinen laten rijden, overweegt maatregelen om de inflatie te doen afkoelen. Daarnaast wordt ook gewerkt aan een programma ter hervorming van de belastingen en zullen maatregelen getroffen worden om de investeringen te stimuleren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 12 september 2014

ZILVER - Dit is een van de meest angstaanjagende grafieken van het moment

Een van de meest angstaanjagende grafieken van dit moment is die van zilver. Zoals gisteren aangegeven ziet de grafiek van GOUD er niet goed uit, maar die van zilver is nog erger. Zilver bevindt zich nu op een cruciaal niveau. Sinds de daling van de piek rond $ 50 bijna 3 jaar geleden, testte de zilverprijs meermaals het huidige steunniveau. Als dit steunniveau niet stand kan houden, kan de zilverprijs nog verder dalen naar $ 15.

Bron: HollandGold.nl
Geplaatst: donderdag 11 september 2014

CME lanceert eind dit jaar GOUDfutures in Hong Kong

De CME Group lanceert later dit jaar in Hong Kong een aantal nieuwe GOUDfutures met de mogelijkheid tot fysieke uitlevering. Met deze nieuwe contracten speelt de CME in op de groeiende Aziatische vraag naar instrumenten op de GOUDprijs in te spelen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 11 september 2014

GOUDprijs nu op weg naar $ 1.180 – daarna mogelijk $ 1.000

De symmetrische driehoek die de GOUDprijs vormt het afgelopen jaar heeft de onderkant doorbroken. Heel dikwijls zien we dergelijk patroon als consolidatie en herneemt de prijs de voorgaande trend, in het geval van GOUD: neerwaarts. Dat is de conclusie van technisch analist specialist All Star Charts.

Met momentum zeer negatief is de kans groot dat de GOUDprijs de bodem van juni en december 2013 opnieuw zal opzoeken, dit is $ 1.180. Als deze bodem niet stand kan houden, zal de GOUDprijs meer dan waarschijnlijk terug steun zoeken op het uitbraakniveau van 2009 op $ 1.000. Het sentiment vandaag is echter nog lang niet zo negatief als in juni en december 2013 waardoor de kans groot is dat de GOUDprijs vanaf dit niveau nog wat verder kan dalen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 11 september 2014

Na de winter komt de lente … ook voor GOUD

Net zoals het weer, gaat alles op de beurs ook in cyclussen. Na de winter krijgen we de lente en de zomer. Maar van de seizoenen weten we (grotendeels) op voorhand wanneer ze gaan komen. Op de beurs volgt een stierenmarkt altijd op een berenmarkt, ook voor GOUD. Alleen kunnen we niet op voorhand weten wanneer het seizoen gaat veranderen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$