Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 246 tot 250
Bron: Hollandgold
Geplaatst: dinsdag 21 februari 2017

Rusland kocht in januari 31 ton GOUD

Rusland heeft in de eerste maand van het nieuwe jaar 31,1 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van de Russische centrale bank. Het land beschikt nu over een GOUDvoorraad van 1.645,37 ton, goed voor een zesde plaats op de ranglijst van landen met de grootste GOUDvoorraden. De totale GOUDreserve staat tegen een waarde van $62,93 miljard op de balans en vertegenwoordigt daarmee bijna 16% van de totale reserves van de centrale bank.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 21 februari 2017

GOUDprijs stijgt na renteverhogingen VS

De GOUDprijs gedraagt zich de laatste jaren anders dan wat je op basis van de gangbare economische theorieën mag verwachten. De laatste twee renteverhogingen van de Federal Reserve zorgden namelijk voor een flinke stijging van de GOUDprijs, terwijl een stijgende rente in veel economieboeken juist wordt uitgelegd als zeer negatief signaal voor GOUD.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 21 februari 2017

GOUDreserves Rusland nemen fors toe

Rusland heeft in de eerste maand van 2017 gelijk een flinke hoeveelheid GOUD opgekocht. De centrale bank kocht......

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 februari 2017

De 10 beste redenen om nu zilver te kopen

Zilver is GOUD met een turbo . Er was dan ook nooit een beter moment om zilver te kopen dan nu. Op de financiƫle markten zijn de ogen steeds gericht op GOUD. Maar in de schaduw van GOUD woont ook een edelmetaal dat de markten op zijn grondvesten kan doen daveren: zilver. Zilver heeft niet de kracht en macht van GOUD, maar er zijn voldoende redenen waarom het witte edelmetaal een perfect alternatief is.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 20 februari 2017

GOUDprijs reageert positief op renteverhogingen

Je weet het nooit met GOUD, dat blijkt maar weer. Sinds de laatste renteverhoging van de FED op 14 december vorig jaar, is de GOUDprijs met ongeveer 7% gestegen. Wie had dat van tevoren gedacht?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$