EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 246 tot 250 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zaterdag 22 juli 2017

Australie exporteert recordhoeveelheid GOUD naar China

Australië heeft in de eerste kwartaal van dit jaar een recordhoeveelheid van 57,4 ton GOUD naar China geëxporteerd, zo blijkt uit de laatste cijfers van de Australische regering. Vergeleken met de 37,2 ton GOUD die Australië dezelfde periode vorig jaar exporteerde is dat een toename van 54%. Kijken we naar de cijfers over een langere termijn, dan zien we dat de export van GOUD naar China in korte tijd explosief is toegenomen van een paar ton naar enkele tientallen tonnen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 21 juli 2017

Rusland voegt bijna 10 ton aan GOUDreserve toe

De centrale bank van Rusland heeft in juni opnieuw GOUD aan haar reserves toegevoegd. Met de aankoop van 300.000 troy ounce (9,33 ton) breidt het land haar totale GOUDvoorraad uit tot bijna 1.717 ton, goed voor een zesde plaats op de ranglijst van landen met de grootste GOUDvoorraden. Sinds het begin van dit jaar heeft Rusland al meer dan honderd ton van het edelmetaal aan haar reserves toegevoegd.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 18 juli 2017

Wat levert GOUD in de portefeuille op?

Een van de redenen waarom beleggers GOUD aan hun beleggingsportefeuille toevoegen is dat het edelmetaal bijdraagt aan een lager risico. Historisch gezien heeft het edelmetaal namelijk een lage correlatie met aandelen en obligaties, wat betekent dat het edelmetaal doorgaans goed presteert op het moment dat andere beleggingen in waarde dalen.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: maandag 17 juli 2017

GOUDprijs onder zware druk

Natuurlijk had ik het liever anders gezien, en hád ik het voorzien, dan zou ik niet al eerder tegen een hogere koers GOUD hebben gekocht. Laat ik dat vooral vooropstellen. Helaas kan ik dat soort zaken niet met zekerheid voorspellen. Het is misschien een schok, maar ik ben ook gewoon menselijk.

De dip in de GOUDprijs heeft te maken met het enorme vertrouwen dat beleggers hebben.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: zondag 16 juli 2017

Maximale short bij GOUD

Het ziet er weer bijzonder slecht uit voor de GOUDmarkt.

Het ziet er weer bijzonder slecht uit voor de GOUDmarkt.

Tenminste, dat lezen we op financiële websites en social media. De rampscenario’s dienen zich weer massaal aan. Volgens experts is het een kwestie van tijd, vooraleer de GOUDprijs nieuwe dieptepunten opzoekt.

Tja, het klinkt voor ons stilaan als een grijsgedraaide plaat.

Pas op, we beseffen ook wel dat het momenteel erg slecht uitziet in de GOUDmarkt. Maar dit is niets nieuws voor ons. We hebben dit al zo vaak gezien. Voor wie het nog niet wist: op de bodem, ziet het er altijd barslecht uit.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs