Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 246 tot 250
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 februari 2017

Moet u junior of senior GOUDmijnaandelen kopen?

Sinds het jaar 2011 zijn GOUDmijnaandelen niet bepaald in trek. Het jaar 2016 kan echter gezien worden als een transitiejaar. Het afgelopen jaar wist de GOUDprijs zich immers te herpakken en uiteraard profiteerden de GOUDmijnaandelen hier ook flink van. De GOUDmijnsector was zelfs een van de best presterende sectoren van 2016.

Ook het jaar 2017 is goed begonnen voor de GOUDkevers. Dankzij de strenge woorden van Donald Trump zijn de beleggers massaal naar het GOUD gevlucht. Dit is opnieuw een teken dat GOUD haar waarde als ‘veilige haven’ nog niet heeft verloren.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: dinsdag 14 februari 2017

UBS: Oplopende inflatie gunstig voor GOUD

De GOUDprijs is dit jaar al bijna 7% gestegen, maar een oplopende inflatie en meer politieke onzekerheid kan de prijs nog verder doen stijgen. Dat zegt analist Dominic Schnider van het Zwitserse UBS in een interview met CNBC. Hij verwacht dat de prijs van het edelmetaal dit jaar verder zal oplopen tot $1.300 per troy ounce.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 13 februari 2017

Deze sector staat mogelijk aan de vooravond van de grootste prijsexplosie in jaren!

Net zoals bij de start van 2016, zit ons ook dit jaar weer iets dwars. Vorig jaar was het de algemene terughoudendheid voor het GOUD- en zilvercomplex. We vonden het zo jammer dat de meeste beleggers zich in slaap hadden laten wiegen door de jarenlange berenmarkt. Of simpelweg het complex de rug hadden toegekeerd. Dit jaar zitten we opnieuw met hetzelfde gevoel in onze maag. Maar dan voor de grondstoffen.

We startten 2016 met een unieke GOUD ACTIE op, die beleggers een unieke ‘edge’ bezorgde. Wat volgde was een waanzinnig succes. De sector verdubbelde op enkele maanden, en onze SELECTIE deed het nog eens dubbel zo goed.

De rendementen die door de GOUD ACTIE geboekt werden, waren bij ons nog nooit gezien...

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 13 februari 2017

De laatste keer dat dit gebeurde, steeg de GOUDprijs van $290 naar $1.923

Begin dit jaar werd al duidelijk dat de GOUDprijs een dubbele (en hogere) bodem had neergezet. Dit is een duidelijk signaal dat de dalende trend definitief gebroken is. Toch blijven veel beleggers sceptisch ten opzichte van het gele edelmetaal. Vreemd, want er vond opnieuw een bijzondere gebeurtenis plaats: een lange termijn golden cross.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 11 februari 2017

GOUDreserves China nemen weer toe

China heeft in de eerste maand van 2017 weer GOUD opgekocht. In december dumpte de centrale bank van het land nog.....Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$