EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 251 tot 255 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 25 augustus 2017

Rusland voegt bijna 12,5 ton GOUD aan reserve toe

Rusland heeft in juli 400.000 troy ounce GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit nieuwe cijfers die de Russische centrale bank deze week naar buiten bracht. Met de toevoeging van omgerekend bijna 12,5 metrische ton groeit de totale GOUDvoorraad van het land naar meer dan 1.729 ton, goed voor een zesde plaats op de ranglijst van landen met de grootste reserves van het edelmetaal. Alleen de Verenigde Staten, Duitsland, Italië, Frankrijk en China hebben meer edelmetaal in de kluis liggen.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 25 augustus 2017

Duitsland heeft GOUD (deels) terug

De Duitse Bundesbank heeft haar GOUD versneld teruggehaald uit New York en Parijs. Bijna 700 ton GOUD is teruggekeerd. De Duitsers hebben, vergeleken met andere landen in de wereld, nog steeds een relatief grote GOUDvoorraad.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 25 augustus 2017

Krugerrand beste belegging uit Zuid-Afrika sinds 2000

De GOUDen Krugerrand munt was de afgelopen zeventien jaar de beste belegging in Zuid-Afrika, zo concludeert Bloomberg Businessweek. Had je in 2000 als belegger deze GOUDen munten uit eigen land gekocht, dan had je daar nu een hoger rendement op gehaald dan met een belegging in de aandelenmarkt of vastgoedmarkt van Zuid-Afrika.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 24 augustus 2017

Duitsland rondt repatriering GOUD af

De Duitse Bundesbank heeft eerder dan gepland de gewenste hoeveelheid GOUD teruggehaald uit New York en Parijs. Nadat vorig jaar de repatriëring van 300 ton GOUD uit de Verenigde Staten werd afgerond is nu ook de laatste stapel van 91 ton GOUD uit Frankrijk weer terug in Frankfurt. Daarmee is het plan om de helft van haar GOUDvoorraad in eigen land te houden drie jaar eerder dan gepland afgerond.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 22 augustus 2017

GOUDprijs kan verder stijgen tegenover olieprijs

De GOUDprijs nadert de $1.1300 per troy ounce en staat daarmee op het hoogste niveau in negen maanden. Zorgen over de groei van de Amerikaanse economie en opgelopen geopolitieke spanningen met Noord-Korea hebben de prijs van het edelmetaal een impuls gegeven, maar volgens sommige experts kan de GOUDprijs nog veel verder stijgen.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs