Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 251 tot 255
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 februari 2017

Hiervan verdwijnt het overaanbod als sneeuw voor de zon

Mensen zijn dol op voorspellingen. Veel beleggers vragen zich voortdurend af wat bijvoorbeeld de GOUDprijs zou doen. Maar er bestaat, met alle wiskunde die tot onze beschikking staat, geen enkele methode die ons ook maar enig richting kan geven wat de GOUDprijs te wachten staat. Het is en blijft altijd maar ‘giswerk’.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 20 februari 2017

De GOUDen Hara Kiri

In mijn vorige editie legde ik u uit waarom ik niet verwacht dat de dollar nog kan zakken: enerzijds is voor een nieuw  monetair akkoord genre Plaza (1987) geen fiscale ruimte meer, anderzijds is zélfs met een devaluatie van de dollar (laat ons voor de gein eens – 4% nemen) de wereldvraag naar dollars zo groot, dat de stijging zich toch doorzet.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 19 februari 2017

GOUD richting 1.300 dollar per ounce?

GOUD is bezig aan een opmars sinds midden december, het gele edelmetaal heeft er nu al een aardig parcours opzitten met een stijging van 1.128 dollar naar 1.234 dollar per ounce. Volgens experts zal de rit naar boven nog even blijven aanhouden door twee belangrijke factoren, de politieke onzekerheid omtrent president Trump en de oplopende inflatie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 19 februari 2017

GOUDreserves Kirgizië nemen toe, productie gaat omhoog

Centrale banken lijken terug te geloven in het bezit van GOUD nu geld op de spaarrekening niets meer opbrengt. Zo blijkt ook uit een bizarre oproep van de centrale bank van Kirgizië, het wilt namelijk dat alle 6 miljoen inwoners van het land een deel van hun spaargeld aanwenden om GOUD te kopen, 100 gram ofwel 3,5 ounce om precies te zijn.

De oproep komt van de gouverneur van de centrale bank Tolkunbek Adbygulov. Hij probeert de bevolking warm te maken om GOUD in te slaan omdat het volgens hem een goede investering is op lange termijn nu geld op zich niets meer opbrengt. Ondanks de prijsschommelingen op de GOUDmarkt, zal GOUD zijn waarde zeker niet verliezen voor de inwoners van Kirgizië.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 18 februari 2017

Voorspel de GOUDprijs en win een GOUDbaar!

Voorspel de GOUDprijs op 31 maart 2017 en win een GOUDbaar......Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$