Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8071 artikelen gevonden. Artikel 251 tot 255
Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 17 januari 2017

GOUDprijs naar $1300 – $1350 eind 2017

De GOUDprijs zal dit jaar verder stijgen volgens 3 experts uit de GOUDsector......

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 16 januari 2017

De zilverprijs kan exploderen door deze nieuwe verandering

Er zijn verschillende redenen te vinden waarom de zilverprijs de komende maanden en jaren hoger kan. Maar er is 1 reden waar veel beleggers niet aan denken. En juist die reden kan de grootste aanstoker worden van een nieuwe prijsexplosie bij het witte edelmetaal.

De reden voor de prijsexplosie bij zilver moeten we gaan zoeken … op de GOUDmarkt, meer bepaald in India. Indiërs zijn zot van GOUD. Ze hebben zo’n grote liefde voor GOUD dat de Indiase overheid erdoor in de problemen geraakt. Volgens Macquire Bank houden Indiërs 78% van hun spaargeld aan in GOUD.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: maandag 16 januari 2017

Beleggers stappen uit GOUD-ETF

De dag na de Amerikaanse verkiezing was de laatste dag dat er GOUD aan de voorraad van het grootste GOUD-ETF ter wereld (GLD) werd toegevoegd. Sindsdien is er een vrijwel onafgebroken uitstroom van edelmetaal geweest.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zondag 15 januari 2017

Herwaardering GOUD?

Centrale banken kunnen hun GOUDvoorraden herwaarderen om het financiële systeem te herkapitaliseren. Door GOUD tegen een hogere waarde op de balans te zetten kan er meer geld in omloop worden gebracht, bijvoorbeeld om de staatsschulden te verlagen, de economie te stimuleren en de bankensector te herkapitaliseren.

Het klinkt als een mooie theorie, maar wist u dat deze begin jaren zeventig met succes in de praktijk werd gebracht? Marketupdate duikt in de geschiedenis en werkt uit hoe de ECB met een herwaardering van GOUD de economie van de Eurozone kan stimuleren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 15 januari 2017

De favoriete grondstof van Donald Trump!

Zoals u wellicht weet, volgen we niet enkel edelmetalen: we volgen het brede grondstoffencomplex. En hebben altijd een boontje voor de afgestrafte, achtergebleven activa. Vast abonnees van het Grondstoffen Rapport weten dat uranium al enige tijd op het verlanglijstje staat. Een grondstof die, net zoals GOUD, jaren in een diepe depressie zat. Maar ook hier keerde het tij, toen Trump zeker was van de zege…Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$