Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8074 artikelen gevonden. Artikel 2521 tot 2525
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 30 augustus 2014

De Dollar kan de GOUDprijs door het dak jagen

De GOUDprijs heeft zich in 2014 met z’n ups en downs gedragen. Per saldo was de eerste helft van dit jaar een maat voor niets en dit ondanks een veel belovende start. Maar hardlopers zijn vaak doodlopers en dat was met het GOUD ditmaal niet anders. Per saldo heeft het GOUD dit jaar nog niet gedaan wat er van verwacht werd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 29 augustus 2014

Wist jij dat je iedere dag GOUD in handen hebt? Letterlijk!!

Op 9 september komt Apple meer dan waarschijnlijk met de iPhone6 naar de markt. Veel liefhebbers van Apple producten zullen hun oude smart phone omruilen naar de nieuwe iPhone6. Ze vergeten dan wel eens dat ze eigenlijk GOUD weggooien, letterlijk dan. Uit een onderzoek blijkt dat de Amerikanen ieder jaar voor $ 60 miljoen aan GOUD en zilver weggooien in smart phones.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

Dit zullen de GOUD bulls graag zien …

Geduld is een goede deugd en wordt vaak beloond op de beurs. Echte believers in GOUD moeten al lange tijd geduld hebben, maar dit kan binnenkort beloond worden. De vorige keer bij dit signaal steeg de GOUDprijs zelfs 80 %.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

Iedereen raakt gewend aan de recordkoersen

Kunt u zich het afgelopen jaar nog herinneren? Voor degenen die aandelen hadden gekocht was dit hoogstwaarschijnlijk een GOUDen jaar. Een dergelijk jaar zult u niet vaak meer meemaken. Maar was dit voor iedereen het geval? Daar kunnen we vrij kort over zijn. Nee, uiteraard was het afgelopen jaar niet voor iedereen een GOUDen jaar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

Hier moet je op wachten vooraleer GOUD weer gaat stijgen

De GOUDprijs ligt er wat belabberd bij. Af en toe een kleine opstoot naar boven om daarna weer over gegeven te worden aan de beren waarna het stand houdt op technische weerstanden. Men kan hieruit besluiten dat de GOUDprijs meer handelt op technische niveaus dan door andere zaken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$