EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2526 tot 2530 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 23 oktober 2014

Koop koper!

Op de Londense beurs is er een metaal die het bijzonder goed doet – en we praten hier niet over GOUD. Volgens een bericht van Bloomberg blijkt dat koper een hoge vlucht heeft genomen:”De grootste verbruiker van industriële metalen heeft een positief effect op de vraag ervan.”

Dat kan moeilijk anders: het Aziatisch land is goed voor 45% van de kopermarkt. Markit meldt bovendien dat de industrie op zich meer nood heeft aan het metaal: volgens de laatste peiling staat de PMI-index op 50,4, of een verhoging van 0,2.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 22 oktober 2014

Hogere spotprijs moet GOUDmijnen nieuw leven inblazen

Mickey Fulp van de Mercenary Geologist website vertelt Mining Weekly dat de grondstofprijzen vlak noteren de laatste tijd. De US dollar is bijna 5% gestegen en GOUD bijna 10% gedaald, zelfs olie is serieus gezakt ondanks de geopolitieke onrusten.

Mickey Fulp van de Mercenary Geologist website vertelt Mining Weekly dat de grondstofprijzen vlak noteren de laatste tijd. De US dollar is bijna 5% gestegen en GOUD bijna 10% gedaald, zelfs olie is serieus gezakt ondanks de geopolitieke onrusten.

Als gevolg van de vraag en aanbod dynamiek en doordat veel bedrijven mijnen hebben gesloten, al dan niet tijdelijk, zijn de werkingskosten ook flink gedaald. De leveringstijden zijn verkort en doordat veel mijnen zijn gesloten is het logisch dat de knowhow ook makkelijker en goedkoper in te huren is.

Fulp zegt dat de werkingskosten toch nog altijd hoog zijn. Olie noteert nog altijd aan de hoge kant. Hij voegt eraan toe dat het niet allemaal goed nieuws is wat er van de Amerikaanse economie komt. Het ziet er beter uit maar de groei is toch eerder aan de matige kant.  Niettemin, met de wereldeconomie die een matige groei kent, is de Amerikaanse dollar opnieuw uitgegroeid tot veilige haven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 22 oktober 2014

India haalde dit jaar 300 ton GOUD uit Zwitserland

India heeft in de maand september 58,5 ton GOUD uit Zwitserland geïmporteerd, waarmee het totaal over de eerste negen maanden van dit jaar op 305 ton GOUD uitkomt. Daarmee is India ... ...

Lees verder op HollandGold.nl
Geplaatst op: woensdag 22 oktober 2014

Zwitserland exporteert honderden tonnen GOUD naar Azië

Zwitserland heeft dit jaar al honderden tonnen fysiek GOUD geëxporteerd naar India, Hong Kong, China, Singapore, Maleisië en Thailand. De Aziatische GOUDkoorts is nog niet gestopt, zoals de cijfers van de Zwitserse douane laten zien.

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: woensdag 22 oktober 2014

Chinezen op overnamepad in GOUDmijnsector

Het Chinese staatsbedrijf Shandong Zhaojin Group voert gesprekken met diverse GOUDmijnen in Australië en Noord-Amerika.  Het bedrijf is op overnamepad gegaan, nu de waarderingen van GOUDmijnen wereldwijd onder druk staan. Chinezen hebben de afgelopen jaren wereldwijd aandelen in GOUDmijnen gekocht.

Lees verder op Doijerkalff.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs