EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
40
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
26
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2531 tot 2535 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 17 oktober 2014

Marktcondities zijn goed voor GOUD en Zilver

De Fed heeft nog geen concrete plannen om haar obligaties van 4 biljoen dollar te gaan verkopen of om de rente te gaan verhogen. Alhoewel de meeste wel een rente verhoging verwachten midden 2015.

De Fed heeft nog geen concrete plannen om haar obligaties van 4 biljoen dollar te gaan verkopen of om de rente te gaan verhogen. Alhoewel de meeste wel een rente verhoging verwachten midden 2015.

De Federal Reserve voorzitter Janet Yellen heeft duidelijk gesteld: ”Het beleid zal afgestemd worden op de economische ontwikkelingen. Als deze sneller verbetert dan verwacht dan zal de rente sneller verhoogd worden. Het omgekeerde geldt ook.”

Met andere woorden, als de economische cijfers slecht zijn in het bijzonder die met betrekking tot werk. De Fed zal zich dan onthouden van rente verhogingen. Indien nodig zullen ze zelfs overgaan tot meer stimuleringsprogramma’s. Yellen heeft herhaaldelijk aangegeven dat het stimuleren van de groei en dus van de werkgelegenheid voorrang heeft op de bestrijding van de inflatie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 17 oktober 2014

India dreigt strijd tegen GOUDsmokkelaars te verliezen

De nieuwe regering van de Indische president Narendra Modi wordt met heel wat problemen geconfronteerd maar een van de meest spectaculaire is ongetwijfeld de GOUDsmokkel. Die heeft het hele land in zijn greep, er wordt GOUD gesmokkeld dat het een lieve lust is en de overheid staat met de rug tegen de muur.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 16 oktober 2014

De strijd tegen valsspelers op de GOUDmarkt

De manipulatie van de GOUDmarkt, waar niemand nu nog twijfels over heeft, blijft de gemoederen bedaren. De spelers die de markt naar hun hand hebben gezet worden opgejaagd en stilaan in het nauw gedreven. Het lijkt slechts een kwestie van tijd alvorens er een einde komt aan deze praktijken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 16 oktober 2014

Nu is het tijd om GOUDen zaken te doen!

Dan is er nog zilver dat, net als GOUD, grote prijsstijgingen heeft gekend sinds 9/11 en sinds 2011 in een correctiefase zit. Dus, wat hebben de nationale schuld van de VS, ruwe olie en de S&P-index ermee te maken?Alles, zo blijkt:”Daarmee vergeleken, zijn GOUD en zilver bijzonder goedkoop geworden. De GOUD-zilverratio is een goede voorspeller gebleken om bodemprijzen te identificeren.”

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 16 oktober 2014

Wat gaat er met de GOUDmijnen gebeuren?

AngloGold Ashanti Ltd. (ANG), de naar grootte de derde GOUDproducent in de wereld, verwacht dat de grote mijngroepen meer activa te koop zullen aanbieden. Volgens het management van deze mijngroep is dat niet meer dan logisch ook. Het komt er op aan om de marges op te drijven in een periode dat de GOUDprijs onder druk staat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs