Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 2541 tot 2545
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 12 september 2014

ZILVER - Dit is een van de meest angstaanjagende grafieken van het moment

Een van de meest angstaanjagende grafieken van dit moment is die van zilver. Zoals gisteren aangegeven ziet de grafiek van GOUD er niet goed uit, maar die van zilver is nog erger. Zilver bevindt zich nu op een cruciaal niveau. Sinds de daling van de piek rond $ 50 bijna 3 jaar geleden, testte de zilverprijs meermaals het huidige steunniveau. Als dit steunniveau niet stand kan houden, kan de zilverprijs nog verder dalen naar $ 15.

Bron: HollandGold.nl
Geplaatst: donderdag 11 september 2014

CME lanceert eind dit jaar GOUDfutures in Hong Kong

De CME Group lanceert later dit jaar in Hong Kong een aantal nieuwe GOUDfutures met de mogelijkheid tot fysieke uitlevering. Met deze nieuwe contracten speelt de CME in op de groeiende Aziatische vraag naar instrumenten op de GOUDprijs in te spelen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 11 september 2014

GOUDprijs nu op weg naar $ 1.180 – daarna mogelijk $ 1.000

De symmetrische driehoek die de GOUDprijs vormt het afgelopen jaar heeft de onderkant doorbroken. Heel dikwijls zien we dergelijk patroon als consolidatie en herneemt de prijs de voorgaande trend, in het geval van GOUD: neerwaarts. Dat is de conclusie van technisch analist specialist All Star Charts.

Met momentum zeer negatief is de kans groot dat de GOUDprijs de bodem van juni en december 2013 opnieuw zal opzoeken, dit is $ 1.180. Als deze bodem niet stand kan houden, zal de GOUDprijs meer dan waarschijnlijk terug steun zoeken op het uitbraakniveau van 2009 op $ 1.000. Het sentiment vandaag is echter nog lang niet zo negatief als in juni en december 2013 waardoor de kans groot is dat de GOUDprijs vanaf dit niveau nog wat verder kan dalen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 11 september 2014

Na de winter komt de lente … ook voor GOUD

Net zoals het weer, gaat alles op de beurs ook in cyclussen. Na de winter krijgen we de lente en de zomer. Maar van de seizoenen weten we (grotendeels) op voorhand wanneer ze gaan komen. Op de beurs volgt een stierenmarkt altijd op een berenmarkt, ook voor GOUD. Alleen kunnen we niet op voorhand weten wanneer het seizoen gaat veranderen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 11 september 2014

Indische juweliers stimuleren de GOUDverkopen

In India is het seizoen van de zwakke verkopen nog volop bezig. De zomer is namelijk de periode dat de Indiërs minder interesse hebben voor de aankoop van GOUD, zij het in de vorm van GOUDen staven of van GOUDen juwelen. Alles draait op een laag pitje en verkopers zitten eigenlijk maar wat met de vingers te draaien.

Dit jaar hebben we echter buiten de waard gerekend. De Indische juweliers starten namelijk een charmeoffensief om de verkopen te stimuleren. Ze sparen werkelijk kosten noch moeite om ook in de stille maanden kopers naar hun winkels te lokken. Met dat doel voor ogen worden werkelijk kosten noch moeite gespaard.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$